Dijkshoorn verbaasd door ophef rond Tadic

door Bart Veenstra 31

Dijkshoorn verbaasd door ophef rond Tadic

door Bart Veenstra 31

Laatst geüpdatet

Voetbal International-columnist Nico Dijkshoorn is dolblij dat Ajax zich heeft weten te versterken met Dusan Tadic. De middenvelder is sinds dinsdag officieel Ajacied nadat hij een vierjarig contract ondertekende.

'In de stukjes die over deze transfer zijn geschreven, lees ik vooral verbazing', begint Dijkshoorn. 'Hoe is het mogelijk! Is hij gek geworden? Hij kan het tienvoudige verdienen in China of Spanje? Wat bezielt die jongen? Hoe heeft Ajax dat voor elkaar gekregen?', vraagt hij zich vervolgens af.

'De waarheid is vernietigend simpel: omdat hij daar gelukkig van wordt', laat Dijkshoorn het vervolgens heel simpel klinken. 'Hij vindt Nederland een fijn land. Hij wil zijn kinderen hier naar school laten gaan. Hij kent het land. Hij spreekt de taal een beetje. Allemaal volstrekt logische redenen. En toch vallen journalisten over elkaar heen om hun verbijstering met ons te delen', besluit de columnist.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.