Dijkshoorn hoopt: 'Suárez één van de beste Ajacieden ooit'

door Thijs Zwagerman 6

Dijkshoorn hoopt: 'Suárez één van de beste Ajacieden ooit'

door Thijs Zwagerman 6

Laatst geüpdatet

Nico Dijkshoorn hoopt van harte dat Luis Suárez terugkeert bij Ajax. De columnist van Voetbal International is groot fan van de Uruguayaanse spits en vindt hem één van de beste Ajacieden ooit.

‘Ik ben dolenthousiast’, reageert Dijkshoorn op de geruchten over een mogelijke Ajax-terugkeer van Suárez. Volgens Dijkshoorn heeft de Ajax-selectie behoefte aan een type-Suárez. ‘In de huidige selectie zitten te veel kostschooljongens. Ajax is wel weer eens toe aan een voetballende, zelfzuchtige psychopaat’, schrijft Dijkshoorn met gevoel voor overdrijving.

Toch heeft de columnist zijn hoop wel serieus gevestigd op een comeback van Suárez. ‘Ik hoop met alles wat ik in mij heb op de rentree van Luis Suárez. De laatste speler die legendarische, onaangepaste gekte het Ajax-stadion in tilde. Een gekte die voor Ajax heel goed kan gaan werken. Nog steeds wordt hij gezien als een nekkenbijter, een duikelaar en een kankeraar, maar ik vind Suárez één van de beste voetballers die ooit bij Ajax heeft gespeeld.’

Denk jij dat Bayern München met 0-3 wint van Olympique Lyon? Zet in en krijg 7,30 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.