De Mos vindt Vanaken beter dan Tielemans: 'Kan zo mee bij Ajax'

door NielsOpdam 164

Bron De Zondag

De Mos vindt Vanaken beter dan Tielemans: 'Kan zo mee bij Ajax'

door NielsOpdam 164

Bron De Zondag

Laatst geüpdatet

Aad de Mos denkt dat Hans Vanaken zo mee kan bij Ajax. Dat vertelt de oud-trainer in gesprek met De Zondag. De 29-jarige middenvelder speelt momenteel bij Club Brugge, maar vertelde zelf eerder al dat Ajax een ploeg is die hem wel moet liggen.

'Ik ben van dag één een fan van Vanaken en die jongen wordt nog steeds onderschat', begint De Mos over de middenvelder. Volgens de oud-trainer van Ajax is Vanaken zelfs een betere speler dan Youri Tielemans, die momenteel uitkomt voor Leicester City.

'Vanaken kan zo mee bij Ajax', vervolgt De Mos. 'Tielemans was tegen PSV twee keer ook al niet goed. Laat Vanaken Tielemans maar vervangen bij Leicester City, je zal het verschil wel zien. Vanaken moet zijn bescheidenheid van zich afgooien en een grote transfer maken.'

Vanaken werkte bij Club Brugge samen met Alfred Schreuder, die komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is bij Ajax. Zelf sluit de middenvelder niet uit dat hij ooit overstapt naar Amsterdam. 'Als Ajax interesse zou tonen, is het wel iets om over na te denken. Ajax is sowieso een ploeg die mij wel moet liggen', vertelde hij eerder deze week.

Bekijk de beste voetbal wedtips van zondag 22 mei bij Sportbookies!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties