Vanaken lovend over 'heel menselijke' Schreuder: 'Was heel fijn werken met hem'

door BadembaBarrie 58

Bron ElevenSports

Vanaken lovend over 'heel menselijke' Schreuder: 'Was heel fijn werken met hem'

door BadembaBarrie 58

Bron ElevenSports

Laatst geüpdatet

Hans Vanaken baalt van het vertrek van Alfred Schreuder bij Club Brugge. De middenvelder maakte de nieuwe hoofdtrainer van Ajax slechts een half jaar mee, maar dat is genoeg om overtuigd te raken van zijn kwaliteiten. Vanaken had Schreuder dan ook graag nog even zien blijven in Brugge.

'Het was echt heel fijn werken met hem', zo stelt Vanaken in gesprek met ElevenSports, geciteerd door Voetbal International. 'Heel jammer dat hij vertrekt', baalt de Belgisch international dan ook van het vertrek van zijn trainer.

Vanaken is vooral gecharmeerd van Schreuders voetbalvisie. 'Zijn idee van voetbal en zijn idee van hoe je het spel speelt, vind ik heel leuk.' Belangrijker vindt de aanvallende middenvelder echter nog de mens Alfred Schreuder. 'Hij is gewoon heel menselijk', stelt Vanaken.

Schreuder eveneens gecharmeerd van Vanaken

De liefde van Vanaken voor Schreuder is wederzijds, zo bleek eerder deze maand. In een interview met Canvas ging Ajax' nieuwe trainer in op de vraag of de aanvallende middenvelder op het niveau in Amsterdam mee zou kunnen. Daar was Schreuder helder over. 'Hans laat bij de nationale ploeg al zien dat hij een topspeler is. Hans kan bij Ajax spelen qua voetbal, honderd procent.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.