[Update] Groen licht: Haller mag spelen tegen PSV | Ajax Showtime

[Update] Groen licht: Haller mag spelen tegen PSV

door BartVeenstra 180

[Update] Groen licht: Haller mag spelen tegen PSV

door BartVeenstra 180

Laatst geüpdatet

Sébastian Haller is door Ajax op tijd aangemeld bij de KNVB. De Amsterdamse club en de Nederlandse voetbalbond wachten nu op groen licht van de FA, zo meldt Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf op Twitter.

Verweij laat weten dat het meespelen van Haller in de topper tegen PSV normaal gesproken een formaliteit moet zijn. De spits kan zelf niet wachten om te debuteren voor Ajax. 'Ik kijk ernaar uit om te beginnen. Ik hoop er zondag bij te zijn. Als ik erbij mag zijn, hoop ik te scoren en dat we winnen. Dat zou een droom zijn en de perfecte start van mijn avontuur bij Ajax.'

Ook directeur voetbalzaken Marc Overmars gaf al aan te hopen op de inzetbaarheid van Haller. 'Dat is wel de bedoeling, ja. Daar zijn we deze dagen flink druk mee. In principe hoop ik dat het lukt, al komt er wel veel papierwerk bij kijken', aldus de beleidsbepaler van Ajax.

Update - 15.20 uur (8 januari 2021) - Groen licht: Haller mag spelen tegen PSV

Groen licht voor Ajax-aankoop Sébastian Haller. De spits mag aankomende zondag zijn debuut maken tegen PSV. Haller is inmiddels vrijgegeven door de FA, de Engelse voetbalbond, zo meldt onder meer de NOS. Of Haller zondag meteen in de basis begint tegen PSV is nog even afwachten. 'Hij heeft net één keer meegetraind, dus dat gaan we de komende uren rustig bekijken', aldus trainer Erik ten Hag tijdens de persconferentie.

Verwacht jij dat Ajax met 2-1 wint van PSV? Zet dan in en krijg 7,55 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties