TG: 'De Ligt wil Ajax door voordeur verlaten'

door SJvanveen 292

TG: 'De Ligt wil Ajax door voordeur verlaten'

door SJvanveen 292

Laatst geüpdatet

Matthijs de Ligt en zijn entourage hebben geen trek in een arbitragezaak, mocht Ajax moeilijk doen inzake de transfer naar Juventus. De speler wil graag naar Italië verkassen, maar de clubs komen er vooralsnog niet uit, zo meldt De Telegraaf.

De krant heeft gesproken met Mino Raiola, die de belangen behartigt van De Ligt. De speler heeft al een persoonlijk akkoord met Juventus, maar Ajax en de Serie A-club zijn nog in onderhandeling over een transfersom. De Amsterdammers zouden vorig seizoen hebben aangegeven mee te willen werken bij een bod van rond de vijftig miljoen euro, als De Ligt nog een seizoen zou blijven. Daar is de aanvoerder mee akkoord gegaan, maar na een puik nationaal en internationaal seizoen verlangt Ajax veel meer.

Raiola richt zich tot de beloften die zijn gedaan, maar reageert begripvol. 'Een arbitragezaak is voor ons uitgesloten en we stellen ons professioneel op', aldus de beruchte zaakwaarnemer. 'Er zijn afspraken gemaakt met Matthijs en het is aan Ajax hoe de club daarmee omgaat.'

Maandag op Ajax-training

Hoewel De Ligt per se naar Juventus wil, zal hij maandag 'gewoon' op de Ajax-training te zien zijn. Zaterdag gaat Ajax op trainingskamp naar Oostenrijk, in de tussentijd hopen de clubs eruit te komen. Momenteel ligt er een bod van vijftig miljoen euro exclusief bonussen op tafel.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties