Ten Hag houdt Bogarde definitief bij Ajax 1 | Ajax Showtime

Ten Hag houdt Bogarde definitief bij Ajax 1

door Thijs Zwagerman 66

Ten Hag houdt Bogarde definitief bij Ajax 1

door Thijs Zwagerman 66

Laatst geüpdatet

Winston Bogarde behoort ook komend seizoen tot de technische staf van hoofdtrainer Erik ten Hag. Bogarde was de laatste maanden al vaker bij het eerste elftal betrokken, maar is nu door Ajax definitief aan de technische staf toegevoegd, zo meldt de Amsterdamse club.

Bogarde was sinds 2017 actief als assistent-trainer bij Jong Ajax. Eerst als assistent van Michael Reiziger en later als assistent van Mitchell van der Gaag. Begin maart zat Bogarde voor het eerst als assistent-trainer van Ten Hag op de bank bij Ajax. De voormalig linksback verving toen Christian Poulsen, die uit voorzorg ontbrak omdat hij mogelijk het coronavirus zou hebben opgelopen.

Als vervanger van Poulsen maakte Bogarde rondom het gewonnen uitduel met sc Heerenveen een goede indruk op Ten Hag. In de maanden die volgden bleef Bogarde daarom bij het eerste elftal van Ajax betrokken, iets dat nu dus heeft geresulteerd in het definitief overhevelen van Bogarde naar de technische staf van Ajax 1. Tot deze technische staf behoort ook Anton Scheutjens. De aanstelling van de nieuwe keeperstrainer van Ajax werd woensdagavond bekendgemaakt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties