'Real Madrid gaat vol voor Van de Beek'

door BadembaBarrie 98

'Real Madrid gaat vol voor Van de Beek'

door BadembaBarrie 98

Laatst geüpdatet

Real Madrid weet wie de nieuwe middenvelder moet worden en gaat vol voor Donny van de Beek. Dit meldt De Telegraaf in de nacht van donderdag op vrijdag. De Koninklijke schuwt daarbij niet om de portemonnee flink te trekken en is bereid om 55 miljoen euro op tafel te leggen.

Dat Real interesse heeft in Van de Beek is inmiddels publiek geheim. De club is op zoek naar versterking voor op het middenveld en kwam in die zoektocht afgelopen zomer al in Amsterdam uit. Interne onenigheid over wie het Spaanse middenveld moest komen versterken en een opgelopen blessure van Van de Beek deden een transfer destijds echter de das om.

Het maakt het bericht van De Telegraaf des te opvallender, gezien het Spaanse Marca woensdag nog wist te melden dat deze interne strijd nog volop bezig is. Real-trainer Zinedine Zidane zou namelijk nog altijd liever Paul Pogba naar het Santiago Bernabeu zien komen, terwijl het bestuur Van de Beek als de beste optie beschouwt. Het lijkt er dus op dat het bestuur in deze aan het langste eind heeft getrokken.

Overigens zou ook Tottenham Hotspur een poging hebben gedaan om Van de Beek aan te trekken. In de gesprekken met de Londense club gaf de middenvelder echter aan de voorkeur te geven aan een overstap naar de Spaanse hoofdstad.

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Willem II? Zet in en krijg 8,05 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties