Ajax begint met Tahirović, Hlynsson en Ramaj aan laatste minuten in Waalwijk

door Youri van Straaten 89

Ajax begint met Tahirović, Hlynsson en Ramaj aan laatste minuten in Waalwijk

door Youri van Straaten 89

Laatst geüpdatet

Ajax begint woensdagavond met Benjamin Tahirović, Kristian Hlynsson en Diant Ramaj in de basisopstelling aan de laatste zes minuten in het duel met RKC Waalwijk. In september stonden Jay Gorter en Silvano Vos in de basis, maar zij zijn nu geblesseerd. Amourricho van Axel Dongen, die inviel voor Steven Bergwijn, is ook geblesseerd. Bergwijn is in Amsterdam achtergebleven en heeft een rustdag. De Amsterdammers moeten een 2-3 voorsprong verdedigen. Ahmetcan Kaplan keert terug in de selectie van Ajax.

In Waalwijk begint Ramaj onder de lat, omdat Gorter geblesseerd is. De Duitser begon de laatste weken al in de basisopstelling van Ajax. Devyne Rensch start weer als rechtsachter, waar hij de vorige keer ook stond. Josip Šutalo en Gastón Ávila vormen opnieuw het centrale duo. Op de linksbackpositie staat Jorrel Hato. De Ajacied stond in september ook als linksachter opgesteld.

Op het middenveld starten Tahirović en Hlynsson. Zij vervangen de geblesseerde Vos en Steven Berghuis, die de vorige keer op het middenveld stond. Kenneth Taylor start op dezelfde positie als de afgelopen keer. Berghuis schuift door naar de rechtsbuitenpositie, terwijl Brian Brobbey in de spits blijft staan. Bergwijn was al gewisseld en is daarom nog in Amsterdam. Van Axel Dongen viel voor hem in, maar is geblesseerd. Carlos Forbs begint daarom op de linksbuitenpositie.

Ajax begint woensdagavond om 20.00 uur aan het restant van het uitduel met RKC Waalwijk. De Amsterdammers moeten nog zes minuten spelen. Je kunt het duel hier live volgen!

Opstelling Ajax:

Ramaj; Rensch, Šutalo, Ávila, Hato; Tahirović, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Forbs.

Wissels Ajax:

Rulli, Akpom, Kaplan, Salah-Eddine, Medic, Mikautadze, Sosa, Martha, Banel.

Ajax telt met de Ajax Cadeaukalender af tot kerstavond 2023!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.