Ajax telt met de Ajax Cadeaukalender af tot kerstavond 2023!

door NielsOpdam 1

Bron Ad

Ajax telt met de Ajax Cadeaukalender af tot kerstavond 2023!

door NielsOpdam 1

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Het is december en dat betekent dat de feestmaand is begonnen! Ook Ajax telt de dagen tot Kerstmis 2023 af en dat doet de Amsterdamse club dit jaar met een speciale actie. Je kunt namelijk de Ajax App downloaden en op die manier toeleven naar de kerstdagen!

Hoe werkt het precies? Vanaf 1 december telt Ajax met de Ajax Cadeaukalender af tot kerstavond (24 december). Tot en met de dag voor kerst kun je iedere dag een vakje openkrassen via de Ajax App. Op die manier zie je welke winactie of korting de Amsterdammers voor jou klaar hebben staan.

Tijdens de komende weken verloot Ajax gesigneerde items, tickets, kerstpakketten en nog veel meer. Je krast dus voor diverse winacties, maar je kunt ook exclusieve korting in de webshop ontvangen. Heb jij de Ajax App nog niet? Download die dan, log in en kras elke dag mee in de Ajax Cadeaukalender! Je kunt de officiële app van Ajax downloaden voor iOS en Android.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.