Stage lopen bij Ajax Showtime? Dat kan in het volgende semester weer!

door Bart Veenstra 23

Bron Ajax Showtime

Stage lopen bij Ajax Showtime? Dat kan in het volgende semester weer!

door Bart Veenstra 23

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax Showtime heeft een mooie stageplek vrij per maandag 29 januari/5 februari. Ben jij een student Journalistiek of Communicatie (MBO, HBO of WO) of moet je voor een minor stage lopen bij een journalistiek en communicatie-gericht bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie stage loopt bij Ajax Showtime heeft genoeg te doen. Je krijgt begeleiding in het schrijven van nieuwsberichten, het maken van eigen content en als er interesse voor is, kun je ook jouw ei kwijt op onze social mediakanalen. Dit alles gebeurt vanaf onze redactie in Diemen-Zuid, maar je zult soms ook vanuit huis gaan werken en op pad gaan voor het maken van eigen verhalen. Meerdere stagiairs bloeiden op tijdens hun periode bij AS, werken momenteel nog steeds bij ons of zijn via AS elders in het werkveld terechtgekomen!

Stage vanaf eind januari/begin februari

Bij Ajax Showtime werken wij met een vastgestelde stage- en reiskostenvergoeding voor veertig uur per week. De duur van de stage is afhankelijk van de eisen van de opleiding, al ligt onze nadrukkelijke voorkeur bij de duur van een semester. In dit geval gaat het dus om de periode tussen eind januari/begin februari tot half/eind juni.

Heb jij ambitie in de journalistiek, wil je graag ervaring opdoen in een jong en ambitieus team en heb jij een brede kennis over Ajax? Wacht dan niet langer en mail jouw motivatie en CV naar b.veenstra@ajaxshowtime.com. Wie weet begroeten we jou dan binnenkort voor een vruchtbare samenwerking.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.