'Zidane wil Pogba, bestuur Real wil Van de Beek'

door BadembaBarrie 25

'Zidane wil Pogba, bestuur Real wil Van de Beek'

door BadembaBarrie 25

Laatst geüpdatet

Zinedine Zidane en het clubbestuur van Real Madrid kunnen het niet eens worden over wie de club moet aantrekken voor het middenveld. Volgens Marca heeft Zidane een sterke voorkeur voor Paul Pogba van Manchester United, maar ziet het bestuur liever Donny van de Beek overkomen van Ajax.

Zidane probeert al sinds de zomer om zijn landgenoot aan te trekken, maar ving tot dusverre telkens bot. Pogba en zijn zaakwaarnemer, Mino Raiola, willen beiden graag dat de transfer doorgaat, maar United lijkt nog altijd niet bereid om mee te werken. Het zal dan ook de hoofdprijs vragen als Real aanklopt en mede daarom geeft het bestuur de voorkeur aan de komst van Van de Beek.

Ook de Ajacied staat al sinds de zomer in de nadrukkelijke belangstelling van De Koninklijke, maar de kwestie Pogba evenals Van de Beeks blessure eind augustus voorkwamen (voorlopig) een transfer. Van de Beek zou een jonger en goedkoper alternatief zijn voor Pogba en het bestuur van Real zou er bovendien van overtuigd zijn dat een transfer van de Ajacied binnen enkele uren afgerond zou zijn.

Naast Van de Beek en Pogba zou ook oud-Ajacied Christian Eriksen op de lijst staan als potentiële versterking. De Deen heeft bij Tottenham Hotspur nog een contract tot de zomer van 2020 en zou na dit seizoen dus transfervrij op te halen zijn voor Real. Voorlopig heeft Zidane zijn zinnen echter nog gezet op Pogba.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties