'Veltman genoemd als opvolger Hummels'

door Bart Veenstra 19

'Veltman genoemd als opvolger Hummels'

door Bart Veenstra 19

Laatst geüpdatet

Nu de beslissingen in de meeste Europese competities, waaronder die van Nederland en Duitsland, zijn gevallen, lijkt de zomerse transfercarrousel weer op gang te komen. Onlangs maakte Bayern München melding van de komst van verdediger Mats Hummels van Borussia Dortmund. Laatstgenoemde club is nu op zoek naar een vervanger en Ajax-verdediger Joël Veltman zou op een lijstje staan.

Dat meldt ELF Voetbal op basis van de Süddeutsche Zeitung. Verder worden ook Raphael Varane (bankzitter bij Real Madrid, red.) en Kalidou Koulibaly (Napoli, red.) genoemd als mogelijke opvolger van Hummels. De Duitse topclub zou, ondanks dat hij de laatste maanden veelal als rechtsback speelde, Veltman zien als centrale verdediger.

Toen begin april de naam van Internazionale opdook voor de mandekker van Ajax, zei hij het volgende. 'Ach, je hoort weleens wat. Het blijven geruchten. Ik heb nog een contract voor twee jaar, dus er is niets aan de hand', leek hij destijds te doelen op een langer verblijf in Amsterdam.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties