Banel na winnende treffer: 'Wist gewoon dat ik hem binnen zou koppen'

door NielsOpdam 2

Bron Ajax TV

Jaydon Banel kopte zaterdagmiddag de winnende treffer binnen namens Ajax O18 tegen Feyenoord O18. De Ajacied wist van tevoren al dat hij zou scoren, zo vertelt Banel in gesprek met Ajax TV. De Amsterdammers wonnen de mini-Klassieker met 4-3.

'Het was een corner in de laatste minuut', begint Banel over zijn doelpunt. 'Ik wist gewoon dat ik hem binnen zou koppen. Ik raakte hem goed en van tevoren heb je al zo'n gevoel dat je hem lekker raakt. Dat was zeker mooi.'

Voor het Ajax-talent was de mini-Klassieker een mooie wedstrijd. 'Het was zeker een strijd tussen twee goede ploegen. Ik denk dat wij wel de overhand hadden in de eerste helft. Alleen maakten we het onszelf soms te moeilijk met slordigheden.'

Bookmaker: Ajax de duidelijke favoriet tegen FC Utrecht