Ajax' tegenstander BVV Barendrecht mag blijven trainen richting bekerduel

door Bart Veenstra 41

Bron NU.nl/ANP

Ajax' tegenstander BVV Barendrecht mag blijven trainen richting bekerduel

door Bart Veenstra 41

Bron NU.nl/ANP

Laatst geüpdatet

Amateurclubs die nog actief zijn in het bekertoernooi mogen de komende weken in de avonduren blijven trainen. Dat valt onder meer te lezen bij NU.nl. In totaal gaat het om acht amateurteams, waaronder Ajax' tegenstander BVV Barendrecht, die op 14, 15 en 16 december zullen spelen in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker.

Het demissionaire kabinet maakte afgelopen vrijdag tijdens de persconferentie bekend dat amateursporters tot in ieder geval 19 december niet na 17.00 uur mogen trainen. Voor amateursporters van clubs die actief zijn in het bekertoernooi geldt nu een uitzondering.

'Deelnemers aan de topsportcompetities, waar de KNVB-beker onder valt, mogen de komende weken in de avonduren blijven trainen met de eerste selectie, ondanks de aangekondigde avondlockdown tot en met 18 december die het kabinet afgelopen vrijdag aankondigde', aldus de KNVB.

Duel in lege Johan Cruijff ArenA, wedstrijd niet op tv

Ajax en BVV Barendrecht treffen elkaar op woensdag 15 december in de Johan Cruijff ArenA. Vanwege de coronamaatregelen zal deze wedstrijd gespeeld worden zonder publiek. Bovendien wordt de wedstrijd (vooralsnog) niet rechtstreeks uitgezonden door ESPN.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties