Ajax en Adidas lanceren nieuwe Originals-collectie als ode aan gouden Ajax uit jaren '70

door NielsOpdam 27

Bron Ad

Ajax en Adidas lanceren nieuwe Originals-collectie als ode aan gouden Ajax uit jaren '70

door NielsOpdam 27

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Ajax en Adidas hebben vrijdag een nieuwe kledinglijn gelanceerd. Deze Ajax x adidas Originals-collectie is een ode aan het legendarische team uit de jaren '70. Het gouden Ajax uit die tijd wist de Europa Cup I drie keer op rij te winnen, met revolutionair voetbal waar de club nog steeds trots op is. Bekijk en bestel de nieuwe Originals-collectie hier!

Deze collectie bevat zeven nieuwe items, waarop de oude logo's van Adidas en Ajax te zien zijn. Zo is er een Track Pant, met zachte stretchstof. Op de zijkant van de broek staan de drie Andreaskruisen. Daarnaast bevat de Originals-collectie ook een Track Top, met dezelfde stretchstof en een opstaande kraag. Op de voorkant is het oude logo van Adidas te zien en op de achterkant staat het oude Ajax-logo.

Er zijn ook twee nieuwe T-shirts onthuld door Ajax en Adidas. Zo is er een zwart en een ecru T-shirt. Op het limited edition shirt staat het oude logo van Ajax groot op de voorkant. Daarnaast staat het Adidas Original logo op de ene mouw en bevat de andere mouw de drie Andreaskruisen. Uiteraard zit er ook een Ajax-originals jersey in deze collectie. Het wit-rood-wit is tijdloos en de lange mouwen en het klassieke Ajax-logo maken de retro look helemaal compleet. Bekijk het Ajax-retroshirt hier!

Er zitten ook schoenen in de collectie: de Ajax-originals samba schoenen

Tot slot zijn er nog twee producten in de Ajax-originals collectie. Het Ajax-originals quarter-zip jacket bevat de kleuren rood en zwart. Het oude logo van Ajax staat op de voorkant en het Adidas-logo is te zien op de mouw. De drie Andreaskruisen zijn op de achterkant van het jacket toegevoegd. Naast de shirts, jackets en pant zitten er ook schoenen in de collectie. In deze Ajax-originals samba schoenen staat het clublied geschreven op de zool. Daarnaast staan de coördinaten van De Meer er ingeschreven, staat het logo op de tong van de schoen en de drie kruizen op de hiel. De samba schoenen zijn gemaakt van leer.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.