Bookmaker verwacht dat Ajax dit keer wel wint van angstgegner Go Ahead Eagles (ad)

door Bart Veenstra 7

Bron ad

Bookmaker verwacht dat Ajax dit keer wel wint van angstgegner Go Ahead Eagles (ad)

door Bart Veenstra 7

Bron ad

Laatst geüpdatet

Ajax is de favoriet om zondag de uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles winnend af te sluiten. De Amsterdamse club won al tijden niet van de club uit Deventer en kan dan ook gezien worden als de angstgegner van Ajax. Toch verwacht de bookmaker dat Ajax zondag wint op De Adelaarshorst.

Het is alweer even geleden dat Ajax in de Eredivisie won van Go Ahead Eagles. De laatste zege dateert van mei 2017, toen Ajax in eigen huis met 4-0 wist te winnen van de club uit Deventer. Go Ahead Eagles degradeerde hierna en promoveerde in 2021 weer naar de Eredivisie. Sindsdien speelden Ajax en Go Ahead Eagles drie keer tegen elkaar. De cijfers: twee keer een gelijkspel (beide keren in Amsterdam) en één keer een nederlaag (vorig seizoen in Deventer).

Ajax is dan ook gewaarschuwd voor Go Ahead Eagles. Toch denkt de bookmaker dat Ajax - en gezien de stand is dat ook niet onlogisch - de wedstrijd op De Adelaarshorst gaat winnen. Een zege van Ajax levert je op. Voor een gelijkspel staat en voor een zege van Go Ahead Eagles staat .

De laatste keer dat Ajax op bezoek bij Go Ahead Eagles wist te winnen was in augustus 2016. Destijds werd het 0-3 voor de Amsterdammers. Denk jij dat het zondagmiddag opnieuw een 0-3 zege wordt voor Ajax? Zet dan in en krijg 9,00 keer je inzet terug bij een 0-3 zege van de Amsterdammers.

Wie gaat er scoren voor Ajax?

Richting zondag is het de vraag: wie gaat er scoren voor Ajax? Meerdere spelers zullen azen op een doelpunt en het valt niet uit te sluiten dat spelers als Dusan Tadić, Steven Bergwijn, Mohammed Kudus, Steven Berghuis, Kenneth Taylor, Davy Klaassen of Edson Álvarez een doelpuntje meepikken. Hieronder volgt een overzicht met daarbij. Let wel: spelers moeten in de basis staan voor deze bet. Zo niet, dan vervalt de bet.

Naam speler Odd voor goal op willekeurig moment
Brian Brobbey 2.40
Mohammed Kudus 2.40
Dusan Tadić 2.60
Steven Bergwijn 2.60
Steven Berghuis 3.10
Davy Klaassen 4.00
Kenneth Taylor 6.00
Edson Álvarez 6.50

Verwacht jij dat Ajax op bezoek bij Go Ahead Eagles met 0-3 weet te winnen?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.