TG: 'De Ligt wil Ajax door voordeur verlaten'

SJvanveen, 07-07-2019 om 23:12, 51899 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Matthijs de Ligt en zijn entourage hebben geen trek in een arbitragezaak, mocht Ajax moeilijk doen inzake de transfer naar Juventus. De speler wil graag naar Italië verkassen, maar de clubs komen er vooralsnog niet uit, zo meldt De Telegraaf

De krant heeft gesproken met Mino Raiola, die de belangen behartigt van De Ligt. De speler heeft al een persoonlijk akkoord met Juventus, maar Ajax en de Serie A-club zijn nog in onderhandeling over een transfersom. De Amsterdammers zouden vorig seizoen hebben aangegeven mee te willen werken bij een bod van rond de vijftig miljoen euro, als De Ligt nog een seizoen zou blijven. Daar is de aanvoerder mee akkoord gegaan, maar na een puik nationaal en internationaal seizoen verlangt Ajax veel meer.

Raiola richt zich tot de beloften die zijn gedaan, maar reageert begripvol. 'Een arbitragezaak is voor ons uitgesloten en we stellen ons professioneel op', aldus de beruchte zaakwaarnemer. 'Er zijn afspraken gemaakt met Matthijs en het is aan Ajax hoe de club daarmee omgaat.'

Maandag op Ajax-training

Hoewel De Ligt per se naar Juventus wil, zal hij maandag 'gewoon' op de Ajax-training te zien zijn. Zaterdag gaat Ajax op trainingskamp naar Oostenrijk, in de tussentijd hopen de clubs eruit te komen. Momenteel ligt er een bod van vijftig miljoen euro exclusief bonussen op tafel. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
sebastiaan1900
Verkopen. We hebben met Alvarez, Nous en Dest 3 backs. Veltman levert nu nog geld op, voor een overbodige speler dus.
0 0
Jan Doedel
Matthijs de Ligt wordt zo nog Justin Kluivert 2.0.
Zo jammer en zo onnodig.
Waar ben je mee bezig Matthijs?
1 -1
Koekepeer
Ik zie niet zo in wat Matthijs nu fout doet. Juventus is, ondanks dat ik er een hekel aan heb, een van de grootste clubs ter wereld. Met ook een paar van de beste voetballers ter wereld. Waarom zou hij daar niet heen willen? Onderhandelen over de prijs van een speler hoort er gewoon bij. Het is vooral vervelend dat elke (nep)-nieuwsfeitje over de transfer als nieuws worden gebracht.

Wij lezen het allemaal en dat geeft alleen maar aan hoe belangrijk en groot wij De Ligt zelf vinden. Je zou Neymar in je selectie hebben. *Die komt gewoon niet opdagen
1 0
RSM
gewoon De Ligt behouden.
0 0
Cello
Misschien eens tijd dat de Europese topclub onderling gaan afspreken om transfers, waarbij Mino Raiola een rol speelt, links te laten liggen.
En dat na die afspraak, de clubs met spelers uit de stal van Raiola, die spelers te kennen geven, dat ze beter op zoek kunnen gaan naar een andere zaakwaarnemer indien ze nog een transfer willen maken in de toekomst.

Ik wil nog wel eens zien hoeveel speler bij Raiola blijven, wanneer die officieel de paria wordt bij de algehele top kwa clubs van Europa.
1 0
Babangida83
En dat is al aan t gebeuren. Daarom heeft Barcelona niet meer gebeuren en zeggen sommige clubs al niet meer te bieden. Daarmee wordt de onderhandelingspositie van Raiola steeds slechter.
0 0
Ajaxtao
Juventus weet precies hoe ze het onderste uit de kan kan halen.Met Zlatan haalden ze ook dat geintje uit.Zlatan moest conflicten creeren zodat ajax wel van hem af moest en zo konden ze hem voor weinig krijgen.Ik weet alleen niet of Raiola daar ook al bij betrokken was.
1 0
blueberry
yep
0 0
Liam
Ondertussen zit Barry Hulshoff thuis te zweten. Hij zit te wachten op zijn aandeel, die grote som geld die Raiola hem beloofd heeft. Wat een soap.
0 -1
Babayaka
Geef aan de ligt aan dat wanneer hij nog een jaar blijft voor 30 miljoen vertrekken mag.
0 0
Liam
Met mensen die nu nog Raiola verdedigen heb ik echt helemaal niets. Mino heeft Johan Cruijff tot op het bot beledigd bijvoorbeeld. Hij heeft hem voor ' demente eikel' uitgemaakt. Die man heeft dus geen enkel niveau en dan vervalt voor mij iedere voedingsbodem betreffende wederzijds respect. Toen hij een vijftal jaren terug een keer bij Jinek zat wist ik eigenlijk al genoeg. Hij had het erover dat het staatssteun was dat ABN AMRO Ajax sponsorde. Dit omdat de bank destijds was gered door de regering. De manier waarop hij dat zei verraadde zijn ware aard. Hij is in het bezit van een gigantische haat tegenover Ajax. Dan heb je tientallen miljoenen vergaard met dealtjes sluiten, het leven is je ongelooflijk genadig, en dan nog loop je over van frustratie. Best sneu eigenlijk.
Het kwetsen van Cruijff moest toen nog komen,.

Als je Raiola volgt dan zie je een aaneenschakeling van patronen. Zijn spelers vertellen in bepaalde sitaiuties altijd dezelfde tekstjes op bijvoorbeeld. Daar kun je de klok op gelijk zetten. Nu met De Ligt haalt hij weer een nieuwe truc uit, het is te triest voor woorden.
Maar goed, hij doet maar. Ik zit er verder niet mee want dit soort mensen kun je nu eenmaal niet veranderen. Het is aan andere mensen om zich daar tegen te weren,
Waar ik het meest triest van word is dat er nog vele mede-Ajacieden zijn die zijn gedrag maar blijven goed praten. Daar kan ik met mijn verstand niet bij. Natuurlijk zitten aan verhalen meestal meerdere kanten maar het patroon is ondertussen zo obvious.
Mensen die Raiola goed praten zijn geen Ajax-fans. Dat kan bijna niet.
7 0
trainerdv
Het is allemaal waar, maar het is een gevalletje 'don't hate the player, hate the game' Nou is Raiola vooral voor de aankopende partij vervelend, Ajax heeft er nu niet zoveel last van. Overmars heeft in alle rust en eerlijkheid aan Raiola verteld wat hij voor de Ligt wil krijgen, te weten een marktcomforme prijs en dat ze weer afspreken als een club dat biedt. En dat moment komt hoe dan ook...
1 0
Liam
Dit vind ik veel te makkelijk, buigen richting het gedrag van Raiola. Dat is wat ik bedoel in bovenstaand stuk. Het gedrag van Raiola is niet ' normaal' en zeker niet ' conform' wat dan ook. Het is gespeend van elke vorm van fatsoen en verdient daarom totaal geen ' ik zit in het midden beoordeling'.
1 0
Cello
Ik denk, en hoop, dat Ajax en Overmars heel goed weten wat de waarde van Mathijs is. Gezien de prestatie's van afgelopen jaar, gezien hoe jong hij nog is, gezien dat hij in NL-elftal naast één van de duurste verdedigers in de wereld staat (die dik in de 80 mio naar Lpool transferreerde) en er niet voor onder doet, eerder zelfs beter is.....dan denk ik dat De Ligt bij een transfer misschien wel de duurste verdediger ooit moet gaan worden.

En dan kom je er niet met 50 mio, niet met 65 mio en ook niet met 85 mio.

En als je als Juve komt aanzetten met bedragen als 50 en 65 mio dan kan je beter je afmelden en niet verschijnen op het transferfront voor Mathijs. Dan maak je jezelf belachelijk en is het meer nog een belediging..... wetende dat Barça en PSG al een openingsbod deden van 75 mio.

Ajax en dus Overmars moet gewoon een deadline stellen waarop ze duidelijkheid willen hebben van welke club dan ook. En dat na die datum een transfer onbespreekbaar is geworden. Daarna is het antwoord: NEE.

De LIgt kan volgend jaar namelijk ook nog voor een vorstelijk bedrag verkocht worden, ondanks een dan nog 1 jarig contract. Kijk maar naar Eden Hazard, die met 1 jaar contract een giga transfersom opleverde. Denk zelfs dat De Ligt over een jaar niet eens heel veel minder waard zal zijn dan nu. Misschien zelfs wel duurder bij een goed Europees seizoen.
1 0
Van Reenen
Ik word hier zo moe van, pffff. Waarom niet een bericht m.b.t. de transfer van De Ligt, de transfer is even geparkeerd in afwachting van een overeenkomst tussen Ajax en Juventus. Elke dag wanneer er iets wordt gezegd over deze transfer staat het weer uitgemolken op AS want de reclame moet je in de strot worden geduwd.
3 -1
mallerd
Ik denk niet meer dat de Ligt nog door de voordeur kan vertrekken met alles wat er al in het nieuws is gekomen. Je bent 19 jaar en je hebt alles te danken aan Ajax, als je echt de ajacied bent die je beweerd te zijn voor de camera dan had je dit nooit laten gebeuren. Ik snap dat Raiola hier een groot aandeel in heeft, maar je bent er nog steeds zelf bij en je had allang kunnen ingrijpen als de Ligt zijnde.
6 0
Oliveira
Tsja... dan moet Ajax ook niet zo stom zijn om voorafgaand beloftes te maken die ze niet waar maken. Staat los van het feit dat De Ligt nu de hoofdprijs wilt hebben als salaris en flinke eisen heeft. Beetje van beide kanten dit verhaal.
1 -8
Liam
Dit bedoel ik dus. Ongelooflijk.
0 0
trainerdv
Niet alles geloven joh.. Denk je nou echt dat Ajax zo'n toezegging zou doen? Ons (enige) verdienmodel is het zo goed mogelijk verkopen van onze top-opleidingsspelers. Er zal vast wel een keer een getalletje zijn gevallen, maar dat is natuurlijk geen afspraak laat staan een belofte.
2 0
debarbaar
Als Ajax zo'n toezegging had gedaan dan had meneer Raiola het vast zwart op wit gehad. Daarnaast hebben we maandenlang gehad at Juventus de prijs wist ons de 70 miljoen en we hebben Keje Molenaar dat ook niet horen ontkennen.

Raiola heeft zijn match gevonden in Overmars, die geeft vast geen krimp. Als je het verhaal in de Tg leest dan staat daar dat Raiola 50 miljoen een goed prijs vindt want hij is een eredivisie speler. Alsof Ajax de maatstaf is van de eredivisie. Met een finale en een halve finale ind e laatste drie jaar lijkt het me zo dat er minimaal Portugese maatstaven gelden. Benfica en porti maatstaven dus. Want buiten de top 4 in Portugal kanwordt er ook invalide voetbal gespeeld voor 1500 man.
4 0
aniet
Raiola begripvol en Ajax die blijkbaar afspraken niet nakomt
even denk je dat het 1 april is
5 -1
Ajax34
Met Raiola vertrekt niemand door de voordeur.
8 0
Babangida83
50 miljoen...dat is ook wel echt een weggeefprijsje. En of dat echt waar is...het blijft Raiola. En dit lijkt een beetje op een charme-offensief, nadat Raiola het de afgelopen tijd wel erg bond heeft gemaakt door verscheidene clubs tegen elkaar uit te hebben gespeeld.
1 0
masterrr
He De Ligt, hou dat zakenmannetje van je eens in bedwang! Alleen al het woord arbitragezaak laten vallen, bah...
6 0
trainerdv
Raiola haalt voor de Ligt alles uit de kast qua salaris. Daardoor hebben de clubs (Juve) minder geld voor de transfer. Dat is in ons nadeel. Wat in ons voordel is, is de tijd. Gewoon keer op keer 80 mijoen vragen en verder de deur sluiten. Op een gegeven moment komen ze wel over de brug, ze weten namelijk dat de Ligt dat wel waard is en dat anders Barca of PSG hem nog wel ophaalt voor dat bedrag.
3 0
BrandjeXL
Dat snap ik maar waarom zegt Raiola dan niet tegen een Barça of PSG dat die afspraak er ligt? Dan kan hij ook zeggen: " Jongens er ligt een afspraak dus 50 miljoen bieden en de rest gebruiken jullie voor salaris en mij fee".
2 0
aniet
Het is maar net wat de gek ervoor geeft, poen genoeg
vergeet niet die bonus voor de zaakwaarnemer zelf
1 0
MPAjax
toont hij toch geen ballen tegenover zijn zaakwaarnemer, jammer had raiola wegens eigen belang dienend hem als zaakwaarnemer ontslagen, zijn genoeg andere betrouwbare met internationale banden die hem graag zouden willen dienen

trouwens had ik toch gelijk, zonder dat ik de deal kende van 2018 wist ik dat het bedrag niet klopte en dat het niet de huidige prijs zou betreffen, snap niet dat hij zijn huid voor de beer geschoten was heeft verkocht, echt niet
1 0
Ajaxfan16
En dan zie je Matthijs nog zo mooi over onze club praten, tijdens de huldiging. Nou dat is dus allemaal nep, als je 2 maanden later zo met diezelfde club omgaat.
7 -2
Redrum
Met Raiola aan je zijde past niemand meer door de voordeur Matthijs.
13 0
Murtagh
Neem is een voorbeeld aan Frenkie Matthijs die is door de voordeur vertrokken
7 0
vdhaas
Wat een drama allemaal. Jammer, omdat het natuurlijk onnodig is. Ik heb het idee dat de ligt de verkeerde mensen om zich heen heeft: raiola en keje molenaar.
3 0
Liam
Mikey heeft gewoon een tweet gekregen van Raiola die hij dan moet plaatsen onder zijn eigen naam. Echt een topjournalistje hoor.
2 0
JSF
Heel simpel. Voortaan spelers met doorlopend contract pas met andere club laten praten wanneer men overeenstemming heeft bereikt over de transfersom. Volgens mij is dit de normale route.
0 0
behangdelul
Misschien moet Raiola ook even snappen dat zelfs als de 50 mio is afgesproken, als PSG meer wil betalen dat dan dat bedrag gaat gelden. Maar dat zal Mino natuurlijk nooit willen snappen.
2 0
Vlieske
Artikel van de telegraaf. Ik citeer : in ruil voor een langer verblijf in de Johan cruijff arena van minimaal 1 seizoen. Minimaal 1 seizoen. Dus er is geen afspraak dat hij nu voor 50 miljoen weg gaat. Misschien bedoelde ajax wel 2 jaar.
4 0
MankeNelis
Die rat dacht de Ligt voor een habbekrats te slijten. Marc moet zich nu keihard opstellen, wegwezen met die strontvlek.
3 0
Liam
Ik vind het vooral erg jammer en onnodig. Of Matthijs nu de komende vijf jaar 100 miljoen in zijn zak gaat stoppen of 80, dat is eigenlijk gewoon niet relevant.

Persoonlijk ben ik gewoon bang dat Matthijs zich niet realiseert dat als hij niet op let dat het dan misschien met zijn loopbaan weleens helemaal mis kan gaan lopen. Je ziet het ook aan Pogba, het gaat constant alleen maar over belachelijke bedragen en gesteggel over een wel of niet transfer. Het gaat zelden nog over voetbal en als je ondertussen Pogba ziet voetballen zie je een speler die nog geen schim meer is van de jonge gast uit zijn prille jaren in Turijn.

Als je notabene door de grootste poenerige club die er is, PSG, wordt uitgemaakt voor een belachelijke geldwolf...en dat ze de handen ervan aftrekken...nou, dan is er toch wel iets goed mis als je 19 jaar bent en nog moet beginnen aan je loopbaan. Ook bij Barca zijn ze er klaar.

Voor de goede orde: er zijn wel tien clubs die in principe 75 miljoen voor Matthijs willen neerleggen maar iedereen is er zo'n beetje klaar mee.
Als Matthijs niet oplet is zijn loopbaan straks over voordat deze begonnen is.

En wat zou dat zonde zijn voor de allerbeste verdediger ooit. Want die potentie heeft hij.
13 0
Shardo
Veel mensen zitten nog in een ontkenningsfase, maar De ligt is een wolf is schaapskleren
23 -6
Japievanopdehoe
Dit baseer je op de media, die maar één ding aan hun hoofd hebben? Het interesseert hen niet of de Ligt hier aan onderdoor kan gaan. Het enige wat ze willen is iets te schrijven hebben en wat is er beter dan een zelfgecreeërde transfersoap om de beste Nederlandse speler van onder de 20? Tip: als je een artikel met 'de Ligt' in de titel ziet, lees het niet. Het is een herhaling van wat al geweest is en is vaker op duimzuigerij gebaseerd dan op feiten. Plus, wat heb je eraan om iedere scheet van de Ligt mee te moeten krijgen?

Edit: als je er anders over denkt, dan hoor ik het graag. Ik beweer niet het Orakel van Delphi te zijn, maar de geur van de smerige hand van de media is in dit verhaal iets te duidelijk aanwezig.
0 -1
RaynoFischer
Vrees het ook idd...
Succes/geld veranderd zelfs de op het eerste oog meest normale mensen, jammer dit contrast met Frenkie waar echt 0 gezeik mee was en zijn transfer op een goeie manier afgedwongen heeft

Heeft echt alles aan Ajax te danken en dan je club zo met die pizzabakker willen naaien, ongeloofelijk....
8 -2
MankeNelis
Riola is een smerige miesgasser. Altijd gezeik. Kluivertje gezeik, noem ze maar op. Frenkie geen enkel probleem zegt genoeg.
6 0
afca95
Wederom is het probleem Raiola. Daar heft Mathijs zelf voor gekozen. Dan moet je ook de consequenties aanvaarden dat je gezeik krijgt met je transfer. Die vent zit er voor zichzelf niet voor het voetbal
4 0
DeMeervanweleer
Is dit Matthijs de zelfbenoemde Ajacied in hart en nieren, onze voorbeeldige aanvoerder, de jongen die samen zingt met de supporters ?
Ik begrijp best dat je goed wilt verdienen aan je unieke talent, maar om de club waar je alles aan te danken hebt, op deze manier een poot te willen uitdraaien is zo mies, dat Ajax er wat mij betreft een principezaak van moet maken.
15 -1
Murtagh
De ligt heeft zelf met zijn volle verstand een contract getekend dus nu niet gaan zeiken.
2 0
Mi-leak
De Ligt heeft vorig jaar bewust de keuze gemaakt om met Raiola in zee te gaan.

1. Ingangen bij de grote clubs
2. Een heel dik salaris

Daarnaast wisten we dat hij zou gaan. In de ED valt er voor hem niets meer te leren.

Alleen moet Juve ff over de brug komen.
0 -2
OKP-AFCA
Wij hadden De Ligt nog naar Barca gebracht hoor, daar moet je geen Raiola voor zijn.
1 0
RaynoFischer
Nouja volgens mij zijn de meeste grote clubs nu juist afgehaakt vanwege de eisen van Raiola
2 0
mcjc
50 miljoen voor het grootste talent van Europa? Dit is meer dan 50% minder dan wat de Ligt waard is. De Ligt moet dit ook begrijpen en zich niet laten manipuleren door Raiola.
2 0
Ajaxadept
Zoals zo vaak ontstaat er wederom ellende met kopende clubs als Raiola de zaakwaarnemer is. Deze man zorgt er altijd voor dat clubs tegen elkaar uitgespeelt worden en spelers uiteindelijk met ruzie "hun club" en achterban achterlaten. Ondertussen zijn de zakken van deze konkelaar zelf ook ruimschoots gevuld, want daar gaat het hem uiteindelijk om. Inmiddels is het imago van Matthijs in de voetbalwereld aardig beschadigd met opmerkingen als geldwolf! Vraag is of deze beeldvorming bij de Ligt wegkomt of simpel ontstaat door de wijze van "handeldrijven" van Raiola. Men kiest deze Raiola vanwege zijn zgn. contacten met de grote clubs, vraag is of de echt grote clubs dit persoon ook niet langzaam uitkotsen met zijn telkens terugkerende fratsen!
11 0
Patrick78
Davinson Sanchez 2.0. Zwaar teleurgesteld en ik wil De Ligt niet meer zien in Ajax-shirt. Next please.
12 -2
de_pitbull
verder alles goed? wat heeft De Ligt misdaan? Als Ajax echt heeft aangegeven dat ze mee zouden werken bij een bod vvan 50 miljoen dan heeft De Ligt 100% gelijk hier.
0 -16
NelsonAFCA
Ooit gehoord van begrijpend lezen in het artikel hier boven :P
1 0
Patrick78
Wat heeft De Ligt misdaan? Alles.
3 -1
EuforischeRealist
Grappig dat men vanuit 'Kamp De Ligt' nu ineens met een afspraak van vorig jaar aan komt zetten over een afgesproken bedrag van 50 miljoen.

Wat ik me afvraag, was men in 'kamp De Ligt' die afspraak dan even vergeten toen er eerst met Barca en daarna met PSG werd onderhandeld en al vele malen meer werd geboden? Dat meneer Raiola een schimmig spel speelt moeten hij en De Ligt zelf weten, maar Ajax heeft alle recht om meer te vragen.
4 0
JesperOlsen74
Als team Riola/de Ligt zich zo blijft opstellen zou ik als Ajax zijnde de Ligt gewoon aan zijn contract houden en hem een jaartje laten banken.
Ajax heeft geld zat en toont hiermee ballen. Gelijk een signaal naar de rest van de spelers die gekozen hebben voor die vreselijke gluiperd van een pizzabakker.
Ajax.......baas in eigen huis!!!!
10 0
jaripettersson
In dat geval volgt misschien een arbitragezaak die je verliest.
0 0
AFCA.
Matthijs loopt een beetje heel erg naast zijn schoenen. Zijn schoenen staan op De Toekomst en hij zelf zit in Italië.
Raiola in dienst nemen is al een goede stap om je imago naar de klote te helpen.
Heeft zijn vriendin laten vallen voor een golddigger uit de familie Molenaar.
Laat zijn jeugdliefde Ajax keihard vallen omdat meneer het allemaal wel al gezien heeft hier.

Misschien dat Frenkie hem even op kan bellen. Even uitleggen hoe je dit hoort te doen.

Als er geen club is die 100 miljoen betaalt dan blijft hij maar gewoon. Als hij zich niet kan motiveren dan zal er wel een plekje tussen de andere 55000 op de tribune zijn. Kijken of het dan nog zo belangrijk is om 15 miljoen of 10 miljoen per jaar te verdienen.
2 0
Rentokill
Effe pragmatisch:

50 Miljoen exclusief bonussen:
10 Miljoen bij plaatsing CL volgend jaar.
10 miljoen bij behalen van 20 wedstrijden in de basis serie A.
5 Miljoen per gescoord doelpunt.
1 Miljoen per gespeelde CL wedstrijd.

Dan zijn we dr wel wat mij betreft.
3 0
Murtagh
dan zetten ze hem gewoon een jaartje op de bank
1 -1
PJK54
Onvoorstelbaar de lieve aardige Matthijs trotse aanvoerder van ons Ajax blijkt, misschien gemaakt, een wolf in schaapskleren. Ja natuurlijk speelt dhr Rioolrat daarin een grote rol maar toch Matthijs heeft het laatste woord en zoals het nu gespeeld wordt is op een zeer bedenkelijke Italiaanse manier. Ik hoop dat Ajax zich star blijft opstellen en de Rioolrat eindelijk eens de deur wijst als Persona non Grada.
4 0
433metdepuntnaarlinks
Sorry maar als het toen gezegd is, dan heeft kamp Matthijs gewoon een punt. Of we het er mee eens zijn of niet ... Maar de 50 miljoen in die tijd, is wat inmiddels al 65/70 miljoen is. De prijzen gaan zo hard dat alle partijen zich daar maar aan moeten conformeren.

Alvarez snel halen, Schuurs meer en belangrijkere minuten maken in de voorbereiding en je verlies nemen wat Magallan, Kristensen, Labyad pakken.
0 0
Schip
Raiola in optima forma. Je hebt alle ingredienten voor een soepele, snelle transfer a la Frenkie: topspeler, toptalent, begeerd door heel Europa, ligt erg goed bij de achterban en club, iedereen gunt hem dit.

En dan overal ruzie maken. Bij Barca, bij de FIFA, bij Ajax, bij PSG. Franse analytici klagen al over De Ligt's mentaliteit, Barca stuurt Raiola van tafel met zijn belachelijke eisen, De Ligt staat er minder op bij Barca omdat hij zogenaamd speeltijd zou hebben geëist - maar dat is de standaard truc van Raiola om een conflict vanuit het niets te toveren, zodat hij een club om die reden kan afwijzen die zijn gage niet betaalt - en nu Ajax betichten van een zogenaamde prijsafspraak.

Niemand weet daar het fijne precies van natuurlijk, maar dat hoor je vast te leggen in een contract. Staat het er niet: good luck Mathijs.

En De Ligt is niet goed in zijn hoogblonde bolletje als hij Ajax een marktconforme vergoeding wil ontzeggen, omdat meneertje het maximale uit zijn en Raiola's salariswensen wil persen.

Overmars heeft mijn zegen om dit keihard uit te onderhandelen. Take it or leave it. Zelfs als het een arbitrage wordt en een overgang op basis van een verbeterde positie zou worden aangenomen, dan nog is 87 mj absoluut een reële prijs. Een paar mj ruimte zit er coulancehalve in. En ook niet meer.
12 0
Rentokill
Smerig plannetje: Eerst wat lonken met andere clubs om de schijn tegen te wekken dat je bij Mino heus niet alleen maar naar Italie gaat.

Het was even lastig om PSG af te wimpelen omdat die steeds net zo ver wilden gaan als wat Raoila vroeg maar gelukkig was daar ineens een clausule over PSG willen verlaten als de Franse competitie niet beviel...

Barca was makkelijker die hadden wél trots en weigerden 15M aan een zaakwaarnemer af te dragen en vonden het salaris van Messi wel passend maar dat van een 19 jarig talentje niet.

En dan was er ineens toch Juventus waar ze ook ineens heel makkelijk 'persoonlijk rond' waren. Goh!

En die troef van die 50M speel je natuurlijk pas daarna uit. Raiola: "En omdat jullie Juve zijn fluister ik jullie even in dat je nooit teveel moet bieden omdat ik Marc vorig jaar iets ontfutselt heb."

Hij had dat natuurlijk ook tegen Barca en PSG kunnen zeggen. Voor Barca was dat misschien zelfs reden geweest er wel uit te willen komen.

Maar dat laatste heeft Raiola, vreemd genoeg, niet gedaan.
Zou Raiola extra geld krijgen van Juve zodat hij spelers voor ze regelt die eigenlijk niet haalbaar zijn?
2 0
Cruijffthebest
Minimaal 80 miljoen zonder bonussen en gelijk afrekenen, ze hebben geld zat en anders gewoon oprotten en wegwezen.
Als Juve echt 50 miljoen heeft geboden, dan is dat echt een teken van arrogantie over de top.
Meteen de prullenbak in met elk bod onder de 80 miljoen en anders aan zijn contract houden!
2 0
jaripettersson
Matthijs snapt neem ik aan wel dat afdwingen om voor 50 mio. naar Juventus te gaan niet door de voordeur is. En met 60 ook niet. Ik zie niet in hoe dit geen arbitragezaak gaat worden zo. Kan Ajax een overgang naar Juventus blokkeren of komt er dan zo'n de Boertjes scenario?
0 0
Boer Gijs
Hoe dom kun je zijn. De Ligt wilde zelf naar Barca. Zou daar ook goed passen. Maar door de eisen die Raiola aan clubs stelt haken ze af en blijft alleen Juve als mogelijkheid over. Vervolgens gaat Mino dan ff stoken tussen Juve en Ajax. Wat hoop ik dat Overmars in deze zijn poot volledig stijf houdt. Sluit maar een deal met PSG of City voor 80 miljoen.
1 -1
Jaridebeste
Ik had het niet verwacht maar het blijkt toch mogelijk. Mijn sympathie voor Matthijs begint nu hard minder te worden. Wil geen arbitragezaak, wel allemachtig en daar moeten wij nu dankbaar voor zijn?? Als er al een mondelinge afspraak met Ajax is gemaakt vorig jaar dan betekent dat niet dat de handelwijze van Raiola dus nu maar goedgekeurd hoeft te worden. Eerst alle andere clubs 'uitschakelen' die met een hoger bod kwamen, door absurde financiële eisen voor die galbak himself en ja, toch ook voor inmiddels geldwolf De Ligt. Net zo lang totdat die enge corrupte grafclub Juventus overblijft. En dan moet Ajax maar met een minimaal bod genoegen nemen?
Flikker toch op man. Dan blijf je maar gewoon bij Ajax. Poot stijf houden nu. Wat denkt die snotaap wel niet. Bah, wat valt me dit allemaal vreselijk tegen.
7 0
JHM
Wat een contrast met Frenkie, die staat te glunderen van oor tot oor in het Barcelona shirt. Geld kan nooit de juiste movitatie zijn als het om zulke bedragen gaat. Neem Neymar, die voor een enorme salarisverhoging naar PSG gegaan is en nu bereid is salaris in te leveren om weer in het Barca shirt te mogen spelen. Ik weet niet of het een droom is van De Ligt om met CR7 te spelen, of dat geld de motivatie is of misschien wel beide. Ik hoop voor hem dat hij de juiste keus maakt en deze soap spoedig ten einde komt.
2 0
altijdwelwat
Redelijk klaar met De Ligt , heeft zijn zorgvuldig opgebouwde carrière te grabbel gegooid door te kiezen voor een geldzieke man als zaakwaarnemer. Waarom is op je 19e geld je drijfveer ? Miljonair gaat hij toch wel worden , wat zijn keuze ook zou zijn al blijft hij bij Ajax. Maar hij loopt als een loops schoothondje achter deze volslagen idioot aan , die alle deuren behalve Juventus heeft dicht gegooid door vooral bezig te zijn met zijn eigen bankrekening ipv de beste keuze voor zijn client. Matthijs is een domme jongen.
0 0
chloorbestendig
Kunnen ze Bogarde niet op Mino afsturen.
6 0
jaripettersson
Probleem is dat hij het wel op kan lossen maar als iedereen uit beleefdheid een buiging maakt dat hij dat dan niet kan.
0 0
RaynoFischer
Laat hem maar ook meteen Matthijs even op zijn plek zetten... ;)
0 0
Redrum
Ik ben voor.
2 0
Toon meer reacties