Overmars bevestigt: 'Neres blijft nú wel'

SJvanveen, 16-01-2019 om 23:17, 31064 views, Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Marc Overmars heeft woensdagavond in gesprek met De Telegraaf bevestigd dat David Neres dit seizoen bij Ajax blijft. 'Nú wel', vertelde de directeur spelersbeleid van de Amsterdammers, die waarschijnlijk doelde op het mislopen van Diego Lainez.

De Mexicaan zou lange tijd naar Ajax komen, maar op het laatste moment koos het talent voor Real Betis. Aangezien Ajax een bod van 43 miljoen euro op Neres kreeg van het Chinese Guangzhou Evergrande, wilden de Amsterdammers de Braziliaan mogelijk verkopen als Lainez binnen was. Aangezien dat niet het geval is, is een potentiële transfer van Neres ook van de baan, zo verzekert Overmars.

'We hebben het al langere tijd naar buiten gebracht: wij willen onze kern spelers niet weg doen. Sterk of een zwak elftal, het wordt altijd moeilijk, maar ik zie de uitdaging voor het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet. Neres? Hij blijft nú wel, ja. Zeker', besloot de oud-speler. 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kikke
Gelukkig, vind hem een topper!
0 0
Rentokill
Luxeprobleem is dat Ziyech geheel tegen. alle verwachtingen in is gebleven. Ten Hag wil graag met De Jong op t middenveld en Tadic en Ziyech in de basis spelen. Neres is het kind van de rekening. Een aanvallende middenvelder is hij niet. Een vd beste aanvallers bij Ajax zeker wel. Ik hoop (maar verwacht niet) dat het mogelijk is om Ziyech een salarisverdubbeling kunnen geven, deels van het geld dat we voor Frenkie gaan vangen. Ziyech weer terug naar het midden en Neres weer op zn ouwe plek.

Aan de andere kant mis je dan wel wat aan balans. Ziyech en Tadic zijn beide geen echte vleugelspitsen. Neres wel... Lastig, maar als gezegd: Luxeprobleem
0 0
ETM
Ik kan me zo niet vinden in de tendens die je nu ziet wat de gemiddelde mening over Neres betreft.
Ineens is het 'wel nuttig' om hem erbij te houden..
Neres is 1 van de beste aanvallers van de afgelopen 10jaar! Een veel completere aanvaller ga je niet zomaar vinden. Hij heeft een actie, overzicht in de 16, scorendvermogen, gevarrieerd schot, combinerend vermogen, snelheid, diepgang en balvastheid in de kleine ruimte. En er zit nog rek in ook!
Zoals hij vastgepind wordt op de rechter- vleugel, alsof hij werkelijk alleen daar kan spelen terwijl hij al vierkant bewezen heeft elders voorin ook prima te kunnen spelen. Zoals men er maar van maakt dat hij dit seizoen een grote terugval heeft, wat helemaal niet het geval is.
Dit alles puur omdat Ten Hag hem op de bank heeft gezet.
Neres op links of op 10 lag van meet af aan onder een vergrootglas omdat de keuze van TH om Ziyech op rechtsbuiten te zetten moest worden beoordeeld. In no-time riepen mensen dat Neres op rechts moest. In no-time moest Neres elders het ruim bovengemiddelde rendement halen als dat hij op rechts had gedaan.
Ondertussen speelde Neres hooguit wat onwennig, maar zag je zn potentie op iedere positie. De speelwijze van positiewisselingen was op Neres zn buik geschreven. Neres haalde niet hetzelfde rendement, maar de nieuwe speelwijze maakte Ajax veel sterker dan het seizoen ervoor. En eigenlijk was er ook niet veel aan de hand. Want de tendens was ook toen dat Neres uiteraard moest spelen. En na Bayern uit was dat haast bij iedereen duidelijk. Maar pats Donny erin en Neres eruit. Was Donny op 10 een doorslaand succes? Nee, maar hij deed wel wat men van hem verlangd had, hij kwam door loopacties in kansrijke posities, en was met een hakje betrokken bij een mooie goal in de eredivisie. Vervolgens is men Neres gaan betitelen als een wisselspeler. Is men gaan reppen over de pech dat hij Ziyech voor zich heeft. En met het Chineze bod werd Neres nog meer slechts 'een wisselspeler'. En nu hij nog even blijft; nuttig om erbij te hebben.

Verder stoor ik me eraan dat ik her en der lees over de ontevredenheid van Neres, zonder dat er ook maar 1 harde bron voor is om dat aan te nemen. Je leest zelfs dat je het kunt zien in zn spel. Ja ik zag het toen hij weer kon worden wegegstoken en afrondde tegen Sao Paulo. Ja ik zag het in al die Ajaxtv footage waarin je hem zijn medespelers ziet toelachen..
3 0
Ron6
Vorig jaar werd er veel gesproken over Mount van Vitesse. Is dat geen optie of is hij gewoon niet haalbaar?
0 0
Ozymandias
De kans is klein dat Chelsea hem zal verkopen en als ze daar toch voor kiezen zijn er veel Premier League clubs (waaronder voor jonge spelers interessante clubs als Everton en Bournemouth) die hem graag over willen nemen. Ik zie ook niet in waarom Ajax hem zou kopen terwijl ze Gravenberch in huis hebben.
1 0
louis60
Nog twee weken voor een goede aankoop. Op drie fronten presteren is de bedoeling. In de tweede helft van het seizoen moeten we oogsten. Koop nu nog een sterke reserve keeper en een lange (plan B voor als het een kwartier voor tijd moet) spits. We hebben geld en we willen eindelijk weer eens prijzen winnen. Na de zomer zijn we weer terug bij af. Of...nu al een paar goede aankopen. Kunnen ze langzaam wennen aan Ajax. Niet goed? Weer doorverkopen.
2 -1
RayJordaan
Precies!
0 0
edwin3009
Heel mooi,je hebt hem nog nodig
1 0
JohanCruijffAFCA
Gekkenwerk man. Voor 43 miljoen koop je 2 betere buitenspelers.
2 -7
ambtenaar
noem maar namen.
3 0
Gecko
Inderdaad. Wat een blunder daar koop je minimaal twee goede spelers voor.
Nu heb je een ongemotiveerde Neres. En hij speelde toch al niet best
Wat een beleid. Wat een treurnis. Idem voor magallan. Ook geen top voetballer. We glijden weer af.
1 -10
PetrusKeizer
ga jij ns spelletjes op de beurs doen, Gordon.
0 0
daniajax1
Neres is gewoon een groot talent en goede voetballer. En van grote waarde voor dit Ajax. Zoals Ten Hag vaker zegt: we hebben meer dan 11 basisspelers. Zoals elke topclub dat moet hebben. We hebben geld zat, er komt enorm veel geld binnen in de zomer en Neres gaat ook later nog een mooi bedrag opleveren. Daarnaast heb je spelers nodig die er nu kunnen staan. Koop je nu een nieuwe buitenspeler is het weer afwachten, aanpassen etc. Oh en hoevaak heb je Magallan in actie gezien. Beleid is prima momenteel, jouw reactie is de treurnis hier.
3 -2
mercurius3
Enorm veel geld = relatief. Geld verdwijnt snel in de voetballerij. Bij de beursgang haalde Ajax 120 miljoen euro op. In twaalf jaar verdampt. Het is maar net wat je met dat geld doet. Ga je investeren of ga je als een gek lopen uitgeven aan waardeloze spelers.
3 0
Red Devil
In de zomer kan hij alsnog naar China dus die paar maanden maken voor Neres niets uit en wij kunnen nog van hem genieten tot mei.
2 -2
Sampaoli
Prima beleid van Overmars. Transfers voor Ajax 1 gaan er niet meer komen deze winter, denk ik althans. Als wij Shabani over kunnen nemen van Bayern voor een bescheiden bedrag en hem een half jaartje in Jong Ajax laten spelen zou dat een geweldige zet zijn van Marc.

Kan Overmars tot de zomer gebruiken om contracten te verlengen en vervangers voor vertrekkende spelers te scouten. De contracten van Bakker, El Maach en Lang lopen af en die zou ik absoluut verlengen. Allen ook op trainingskamp geweest. Bij Ajax 1 zal Huntelaar nog een jaartje bijtekenen en zouden de contracten van Onana en Mazraoui best een jaar of 2 verlengt mogen worden.
1 -2
Gecko
Jammer strik erom voor 43 miljoen
Ongelofelijk wat een slecht beleid
Gewoon een middelmatige speler.
2 -18
Frank1978
Top!
2 0
Remark
Laten we hopen dat Neres niet uit frustratie over die misgelopen miljoenen z'n kont tegen de krib gooit, maar een beslissende rol speelt in de titelstrijd en de CL. Slechts dán valt deze beslissing te rechtvaardigen. 43 Miljoen is absurd veel voor een wissel die er bovendien maar twee goals in heeft liggen. Voor dat geld heb je een Berghuis, inmiddels goed voor vijf goals en negen assists (en da's heel wat, die flutclub in aanmerking genomen) en dan hou je genoeg wisselgeld over voor een keeper die wél bij de lat komt.
2 -3
Lazell
Nee dat mag je niet dan pas bepalen. Dat is makkelijk achteraf. Je hebt doelstellingen gemaakt aan het begin van het seizoen en daarover afspraken gemaakt. Niemand gaat weg en daar moet je je aan vasthouden.

Deze groep is op elkaar ingespeeld, Neres functioneert prima dat vang je niet op. Is je enige backup op de vleugels. Je moet dit jaar op je allersterkst zijn. We willen kampioen worden (grotere kans op 40 miljoen CL) en we willen verder komen in de CL. Daarbij hebben we Neres nodig, geld is niet het belangrijkste (voetbal wel), en Neres is volgend seizoen ook nog wel 30 miljoen waard.

En Neres is niet ontevreden. Alleen De Telegraaf meldt dat. En die hebben geen bron binnen Ajax.
0 0
AjaxCitizen
In de Eredivisie heeft hij 7 assists. Eén minder dan Berghuis, die ongeveer 600 minuten meer heeft gespeeld. In totaal is Neres in 28 wedstrijden betrokken bij 14 doelpunten.

Neres doet het dus prima, gezien zijn huidige status als wisselspeler.
3 0
Koningtoto
Als hij zijn kont tegen de krib gooit, is het einde loopbaan voor hem. Gaat niet gebeuren. Als de geruchten waar zijn, vind ik het wel zuur voor hem, maar wij als supporters kunnen deze winter wel warm voor hem maken. Ik zet het Neres, jalalalalaala we in. Ik denk dat hij wel gevoelig is voor wat extra warmte. En dat verdiend hij.
7 0
Danivr
Doen!
0 0
Bobbaasje
We gaan voor de dubbel! JAAAA
1 0
Lazell
Aad?
0 0
Ajaxvooraltijd
Maar volgens Driessen die het van de vriend van en daar weer de viend van en daarvan de nicht van zijn tante heeft is hij ontevreden....
1 0
Raoul14
Zou heerlijk zijn als hij ons tegen psv naar de titel schiet.
1 0
pieke
Ola John.
0 -10
Duif63
Mooi dat hij blijft, maar wanneer komt er een extra buitenspeler, want het aantrekken van Lainez stond helemaal los van het vertrek van Neres.
4 -2
Ozymandias
Ajax moet ook komende zomer niet akkoord gaan met een verkoop van Neres. Dan hebben ze met Tadic en Neres in de basis en Cerny en Gravenberch (die volgens mij perfect is voor een rol als hangende linksbuiten a.k.a. linksbinnen zoals Ziyech nu op rechts speelt) als back-ups de flanken prima bezet. Ik heb liever dat Ajax alles op alles zet om het contract van Onana met één seizoen te verlengen en hem tot medio 2020 bij de club te houden. Dan heeft Ajax volgens mij zelfs na de verkoop van Ziyech, De Jong en De Ligt het basiselftal al rond (ervan uitgaande dat Magallán geen miskoop blijkt te zijn en de spelers fit blijven).

Zolang de spelers fit blijven en Magallán geen miskoop blijkt te zijn kan Ajax met Onana; Mazraoui, Magallán, Blind, Tagliafico; Schöne, Sinkgraven; Neres, Vd Beek, Tadic; Dolberg als basiselftal en als basiselftal spelen. Met spelers als Van Leer (zodat Kotarski met Jong Ajax in de Jupiler League kan spelen), Kristensen (of Dest als die hem dan al voorbij is), Schuurs, Bakker, Eiting, Gravenberch, Labyad, Bandé, Cerny en Huntelaar voor op de bank denk ik eigenlijk dat Ajax ook in de breedte geen aankopen hoeft te doen.

Overmars moet niet doorslaan in zijn kooplust want er lopen een paar talentvolle jongens rond in Jong Ajax (met name Cerny, Eiting, Schuurs, Kotarski, Ekkelenkamp en natuurlijk Gravenberch) die de komende jaren ook de kans moeten krijgen om bij Ajax door te breken. Ajax moet een club blijven waar talentvolle spelers relatief veel kansen krijgen. Dat is een belangrijk onderdeel van de ziel van de club.

GK: Onana, Van Leer en Kotarski

RWB: Mazraoui en Kristensen/Dest
RCD: Magallán en Schuurs
LCD: Blind en Botman/Van Gelderen/Timber/Musampa
LWB: Tagliafico en Bakker

RCM: Schöne en Matusiwa
LCM: Sinkgraven en Eiting

RAM: Neres en Cerny
CAM: Vd Beek en Labyad
LAM: Tadic en Gravenberch

ST: Dolberg, Huntelaar en Bandé

Alleen de positie van linkercentrale verdediger vind ik misschien te zwak bezet maar ik zou tot de zomer wachten om daarna te beoordelen of Botman, Van Gelderen, J. Timber of Musampa goed genoeg is om als vierde keuze voor één van de twee posities centraal achterin te fungeren. Timber en Musampa ontwikkelen zich dit seizoen geweldig.
1 -2
Flarkow
Wat een opstelling zeg ik mag toch hopen dat er spelers bijkomen anders eindigen we nog onder 010 met jou opstelling haha.
Wat een drama zeg de wissels moeten haast gelijk zijn aan de basisspelers en dat is nu ZEKER niet het geval.

Ik hou mijn hart vast...
1 -2
Ozymandias
Zelfs met de back-ups zou Ajax boven Feyenoord eindigen...

Met Sinkgraven en Neres heeft Ajax de ideale vervangers voor respectievelijk De Jong en Ziyech al in huis. Bij Magallán moeten we het komende halve seizoen bekijken of hij geschikt is om De Ligt op te volgen maar ik denk niet dat hij een miskoop zal blijken te zijn.
0 -1
Pointer1
Leuk verhaal maar zie er weinig in. Je hebt echt wel aankopen nodig deze zomer.
2 0
Ozymandias
Waarom? Met Magallán als vervanger van De Ligt, Sinkgraven als vervanger van De Jong en Neres als vervanger van Ziyech heeft Ajax (als Onana wel zou blijven) in mijn ogen geen aankopen nodig. Er is momenteel te weinig ruimte voor de doorstroming van talenten.
0 -2
mercurius3
Sinkgraven en schone komen al jaren tekort. Wordt echt doodmoe van het opstellen van schone telkens. Sinkgraven heeft als middenvelder totaal geen power of subliem inzicht of de ragfijne steekpass. Daarom is ie linksback gezet, waar ie vooralsnog gewoon net tekortkomt. Is in principe een subtopper. Met dit middenveld kom je echt nergens. Van de beek vind ik eigenlijk ook maar een simpele draver/waterdrager.
1 -2
Ozymandias
Ik lees elk seizoen weer dat Schöne tekort komt en ik zie hem elk seizoen weer heel belangrijk zijn. Onbegrijpelijk dat hij nog steeds zo enorm wordt onderschat. Sinkgraven toonde als linksback over een goed spelinzicht te beschikken en als linkercentrale middenvelder kan hij zowel bij het opbouw- als aanvalsspel belangrijk zijn. Vd Beek is veel meer dan een simpele draver. Hij is een bespeler en creërder van ruimtes. Zo'n speler is zeer waardevol.
0 0
Van Reenen
Volgend seizoen speelt Ryan Gravenberch op het middenveld en is Jou probleem opgelost.
2 0
Ozymandias
Ik verwacht eigenlijk dat Gravenberch volgend seizoen als hangende linksbuiten (a.k.a. linksbinnen) in het eerste door zal breken. Een vergelijkbare rol als die Ziyech dit seizoen op rechts heeft zou volgens mij perfect bij Gravenberch passen. In dat geval kan Tadic naar de '10' en heeft Ajax met Neres als rechtsbuiten een geweldig drietal achter Dolberg hebben. Vd Beek kan dan wanneer Gravenberch is doorgebroken de positie van Schöne als rechtercentrale middenvelder overnemen.
0 0
Web
Waarom?
Bande, Cerny, Neres, Ziyech
Wat moet je met een buitenspeler er bij nu?
Een half seizoen op de bank zetten?
Wennen in Jong Ajax?
Wat is het voordeel?
Goede voetballers, kwaliteit die heb je volgend seizoen nodig
Die staan er gelijk.
Moesten Tadic en Blind ook wennen?
3 -3
Rentokill
Neres zelf kwam ook in de winter. Had Bertrant Traore die we huurden van Chelsea nog voor zich. Was heerlijk voor hem om zo te wennen. Routiniers die je koopt moeten er inderdaad meteen staan. Talent geef je wat meer ruimte. Maar das logisch.
2 0
Leprechaun
Je vergeet voor het gemak dat Blind en Tadic allebei in Nederland hebben gespeeld en gewoond. Sterker nog, Blind is een Nederlander die opgegroeid is bij Ajax.

Jij ziet toch ook wel in dat dit totaal niet vergelijkbaar is met het aantrekken van een jongen uit Zuid- of Midden-Amerika?
4 0
Web
Sanchez,Tagliafigo
Ik bedoel maar, kwaliteit staat er gelijk.
Buiten dit om, weten wij wie ze op het oog hebben?
3 -1
Rentokill
Tagliafico kwam ook in de winter...
2 -1
Ozymandias
Maar had toch geen aanpassingstijd nodig? Hij stond er vanaf dag 1.
1 0
Rentokill
Hij werd opgesteld vanaf dag 1.
Hij werd ook tot miskoop bestempeld door velen hier vanaf dag 1.
1 0
Leprechaun
Precies. Lainez zou gehaald worden om hem klaar te stomen voor volgend seizoen. Die strategie lijkt ineens helemaal van de baan.
3 0
Web
lainez was voor Neres gekomen
0 -4
Leprechaun
Dat is simpelweg niet waar. Ajax had Lainez al veel langer op de korrel en was ook gehaald als Neres was gebleven.
3 0
Web
En Ajax weet ( wist ) dat Neres in de belangstelling stond.
Vooruit kijken moet, maar te veel basis spelers is ook niet goed, Neres wil ook wekelijks spelen
Ik heb goede hoop als Ziyech en Neres vertrekken, dat er gelijk een speler word gehaald voor de basis.
1 -1
mercurius3
Het is allemaal niet zo simpel. Goede talenten zijn niet zomaar aan te trekken, dat blijft altijd een gokje als je Ajax bent.
1 0
Koningtoto
Er komt niemand voor 31 januari, dat snap je wel, toch?
2 -2
Jariiii
Toch in elk geval wel een keeper hoop ik.
2 -1
waayop
Een goede back-up voor Onana is zeer gewenst, zie het grabbelen van Leers in Florida.
2 0
Leprechaun
Persoonlijk snap ik daar niks van. Komende zomer vertrekken drie à vier sterkhouders. Ga je die allemaal in juli/augustus pas vervangen met een mogelijk voorronde CL op het programma? Zéér onverstandig als je het mij vraagt.
3 0
Koningtoto
Vind ik ook, maar nog maar twee weken te gaan en er is niet 1 gerucht meer. Nou is dat natuurlijk geen garantie, want er zijn wel meer verrassingen geweest, omdat ze Mike Verweijft niks meer vertellen, maar ik heb er een hard hoofd in.
1 -1
Leprechaun
Ik ook hoor. Maar ik vind het onverstandig.
2 0
RayJordaan
Zo mee eens, heb het vaker gezegd maar wat als Neres straks geblesseerd raakt? Dan hou je geen fatsoenlijke buitenspeler meer over. En wie hebben we naast Tadic (zie ik veel liever op 10) nog als linksbuiten over?
0 0
Jariiii
Hoera.
2 0
kaashaas
Ze willen de kern bij elkaar houden.. als je Neres verkoopt haal je de kern uit elkaar. Voordeel is als je nee zegt dat die prijs voor hem omhoog gaat. Iets zegt me dat hij zeker een stuk kan groeien. Alles wat wij lezen is niet realistisch ...
Net alsof Overmars Neres verkoopt en dan dat talent gaat halen.... media wil je dit doen geloven..
Net zoals hij nu ineens bij het afketsen van die transfer Neres niet meer weg mag...
0 0
Just_wes
Prijs zal enkel omhoog gaan wanneer die een goede 2e seizoenshelft speelt.
0 0
behangdelul
Hopen dat ie zondag een mooi warm onthaal van het publiek krijgt om hem aan te geven hoe blij we zijn dat ie blijft.
12 0
Ajaxxxisdebeste
Het had zo moeten zijn lijkt het wel, heb het gevoel dat Neres nog weleens een sleutelrol gaat spelen.
5 0
Rentokill
Heerlijk. 3 jaar geleden waren we halsoverkop overstag gegaan bij de helft van dit bod uit China. Kijk hoe snel het kan gaan als je een paar jaar geen gekke dingen doet en de wind mee hebt.
3 -1
sjaakahz94
Hoop dat we Trossard oppikken uit Belgie als Ziyech vertrekt. Doet me heel erg denken aan Mertens qua speelstijl. Snelle kleine behendige dribbelaar die vanaf links naar binnen komt met een aardige pegel. Heeft in 26 officiële wedstrijden dit seizoen 16 goals en 7 assists. Daarnaadt aantal wedstrijden gemist wegens blessure. Trossard-Tadic (10)- Neres. Prima voorhoede.
4 -2
appeltje
Wordt dan duurste aankoop ooit
0 0
sjaakahz94
Ajax moet wel een kanon halen die er meteen staat. Wil je zo doorgaan moet je investeren.
2 0
Inhartennieren
Fijn dat deze topper blijft.
We gaan hem nog hard nodig hebben.
1 -1
jeppas
Neres heeft bewezen een topspeler te zijn. Onderscheid zich in grote wedstrijden. Hoop alleen dat hij zijn minuten krijgt.
5 -1
Hagmag
Zeer verstandig.
0 -1
FlyingDutchMan
Yeah go Neres!!
0 0
3*stars*3
Mooizo en nu prijzen binnen harken!
4 0
Labrador
Het idee dat wij nu gewoon de sterkste selectie van NL hebben geeft mij een goed gevoel maar toch he. Ik ben zo zenuwachtig voor de komende weken. Competitie en beker.
6 0
Inhartennieren
Vooral uit tegen de kakkies niet onderschatten
5 0
Labrador
Die gaan net zoals tegen psv volle bak spelen.
3 0
DannTheDon020
En weer rood pakken, omdat hun motto is: zo lang mogelijk met 11 man blijven staan xd
1 0
WestlandforAjax
Als Ziyech weg gaat kan die volgend jaar mooi op rechts spelen. Neem aan dat als Ziyech, de Jong, Onana en De Ligt weggaan: vd Beek, Neres, Tagliafico, Mazraoui en Dolberg niet worden verkocht.

Het mooiste zou zijn als Onana nog een jaar blijft. Kan Kortarski in alle rust 2e doelman zijn en het jaar erop het doel overnemen. Als er zoveel geld binnenkomt moet je Onana gewoon verlengen met normaal goed salaris en een tekenpremie van 4 miljoen.
16 0
AdK
Ben bang dat als Donny de kans krijgt, hij ook weg is. Zeker als er één of meer prijzen gepakt worden, vindt hij dat een mooie afsluiter en is die weg.
Zelfde geldt denk ik ook voor Neres, want (al vaker gezegd) dat is en blijft een broodvoetballer, die wil simpelweg meer verdienen.

De andere 4 namen gaan we eigenlijk al vanuit dat die vertrekken. Dus ben benieuwd hoe stijf Overmars/bestuur/RvC de poot houden bij aanhoudende vertrekwensen.

Het blijft een puzzle, en moet nog zien hoe dat gaat worden komende zomer. Het team zit nu goed in elkaar, dus laten we daar nog maar even van genieten!!!
1 -1
AjaxCitizen
Fijn. Prima speler met veel rendement en nog genoeg potentie. Ook de enige flankspeler met diepgang. Daarnaast weet je wat je met Neres in huis hebt. Met Lainez was het nog maar afwachten of hij de verwachtingen kon waarmaken.
21 0