[Update II] Vader: 'Dolberg weg bij agent'

BvdPloeg, 10-05-2017 om 11:10, 57205 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Kasper Dolberg laat zijn zaken niet langer behartigen door Jens Steffensen, meldt De Telegraaf. De agent bracht de Deen twee jaar geleden naar Amsterdam, maar volgens de ochtendkrant heeft hij nu een nieuwe zaakwaarnemer.

Dolberg is een gewilde speler in Europa met zijn negentien jaar en De Telegraaf verwacht dan ook dat Ajax meer dan twintig of misschien wel meer dan dertig miljoen kan verdienen aan de Deen. 'Al mag die wat Ajax betreft pas over enkele seizoenen plaatshebben. De plannen met het Deense talent zijn groot. Hij moet de komende jaren de aanvalsleider van Ajax blijven.'

'Maar de belangstelling voor de jonge superprof begint ongekende vormen aan te nemen', valt verder te lezen. Clubs uit heel Europa worden gelinkt aan de topscorer van Ajax, die nog tot 2021 vastligt in Amsterdam. 'Hij heeft zijn Deense agent in alle stilte aan de kant geschoven. Het betekent dat er rond de 19-jarige international grote ontwikkelingen plaatshebben, waarbij Ajax ook voorzichtig rekening moet houden met het scenario dat een Europese topclub een megabod doet op de speler. Bij een megabod zit meestal ook een megasalaris voor de betrokken speler én een megacommissie voor de agent... Dergelijke factoren heeft Ajax als club niet in de hand.'

Update - 08.35 uur
Jens Steffensen, de zaakwaarnemer van Kasper Dolberg, heeft tegenover Ajax Showtime meteen ontkracht dat Dolberg een ander management heeft. 'Hij heeft bij ons nog een contract tot 1 augustus 2018. Ik heb dat contract niet opgezegd en Kasper ook niet.' Wel heeft de Deen begrepen dat er Nederlandse zaakwaarnemers azen op zijn cliënt. Maar dat zal dan na 2018 moeten, ik heb in ieder geval niet gehoord dat Kasper bij ons weg wil.'

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Update II - 11.07 uur (10 mei 2017)
Er gaat iets niet helemaal goed in de communicatie tussen Kasper Dolberg en zijn zaakwaarnemer Jens Steffensen, zo lijkt het. Vader Dolberg meldt woensdag in gesprek met BT namelijk dat zijn zoon wel degelijk vertrekt bij het management van Steffensen, die zelf niet op de hoogte is van de overstap. 'Het contract met Steffensen is opgezegd. Meer wil ik er nu niet over zeggen. We hoeven niet meer met hem te praten', meldt vader Flemming ogenschijnlijk geïrriteerd.

Steffensen lijkt zich niet neer te leggen bij een vertrek van zijn cliënt. Net als tegenover Ajax Showtime meldt hij bij BT dat er sprake is van een 'rechtsgeldig contract' tussen agent en speler. 'De familie heeft daar zelf mee ingestemd. Kasper zal waarschijnlijk ontevreden zijn over wat ik doe en hij wil naar iemand anders, maar als er over contracten wordt onderhandeld, dan doen wij doet. Dit moet worden opgelost.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxhobby123
ik zag een artikel dat hij inmiddels aangesloten is bij de zaakwaarnemer van van persie, strootman, de vrij, Memphis depay, Cillessen. SEG Football.
0 0
Robertoitalia
raiola zou goed zijn die weet tenminste spelers bij clubs te plaatsen
0 0
Pierre Heno
and it's all about the money honey....! ( as always). Eerst maar eens een seizoen lang laten zin dat je de eerste spits van Ajax kunt zijn. Al dat uitventen door zaakwaarnemers komt dan later nog wel. Tijd zat
1 0
je
Dolberg neemt afscheid van wijkagent.
0 0
trodat4030
Storm in een glas water(?). Er hoeft namelijk helemaal niet over contracten te onderhandeld te worden de aankomende tijd. Kasper heeft vorig jaar zomer verlengd en ligt tot 2021 vast en gaat deze zomer niet vertrekken. Dat contract met Steffensen loopt volgend jaar sowieso ten einde, dus waar hebben we t allemaal over?
1 0
AFCSANCHEZ
Is dit goed of slecht nieuws? Goed in de vorm van; die zaakwaarnemer praatte met andere clubs terwijl Dolberg heeft aangegeven niet te willen. Of slecht nieuws in de vorm dat Dolberg een betere zaakwaarnemer wil met connecties bij grote clubs, om een eventuele transfer te maken

Ik hoop het eerste.
3 0
3*stars*3
Idd, denk trouwens het 1e.
Die zaakwaarnemer was misschien bezig om hem snel weg te brengen omdat hij goud in handen heeft.
Kasper heeft vaak aangegeven dat hij nog wilt blijven en dit is pas zijn 1e seizoen op profniveau, waarin hij veel speelt.
Bij Ajax krijgt hij een echte kans en hebben we geduld.
In buitenland is het NU presteren en als een dipje te lang duurt, gaan ze weer shoppen.

Chelsea kocht Batshuayi voor 39mil en die bankt het gehele seizoen en moet het met paar minuutjes doen.
Martial? Weinig van gezien dit seizoen.
2 0
yoooouri
Het erge is nog als we het over grote clubs hebben in de PL, die hebben gewoon een begroting van 400- 500 miljoen.. Die kopen even een spelertje voor 40 miljoen is het niks? Pech gehad. Hoort niemand meer wat van en word verhuurd aan een clubje zoals Vitesse.
1 0
Lazell
Neutraal nieuws. Dolberg geeft zelf aan bij Ajax te willen blijven. Bij sommige spelers twijfel ik of ze de waarheid spreken, maar bij Dolberg niet (of Klaassen, Younes). Dat zijn oprechte jongens.
1 0
AlexIbarra
Slecht nieuws.

Alles wat niet te maken heeft met focussen op de laatste wedstrijden vh seizoen vind ik slecht nieuws.
0 0
Kaito
Snap de situatie niet zo goed, maar hier wordt ik wel een beetje ongnemakelijk van.
Dolberg is een rustige jongen.. 't is te hopen dat de mensen om hem net zo rustig zijn.
2 0
Ajaxhart
Naam van de nieuwe zaakwwarnemer ergens gelezen, maar ben 'm weer kwijt. Was iets met Rai of zo....
0 0
RaynoFischer
Nah denk niet dat hij het zal zijn, zou mij anders vies tegenvallen van Kasper.
0 0
behangdelul
Lekker moment ook voor dit gezeik! Doe dat lekker aan het einde van het seizoen
1 0
NouridolbergNeres34
Niet te Koop zijn de enige woorden die overmars hoeft te zeggen tegen clubs met interesse.
0 0
3sterren
Niet zo vreemd dat hij/zijn vader zich door een andere zaakwaarnemer willen laten vertegenwoordigen.
Voor de stap naar de top heb je een doorgewinterde professional nodig die weet hoe het ’handje klap’ bij de topclubs gaat. Eén die connecties heeft binnen de topclubs.
Niet eentje die vlak voor een belangrijke wedstrijd onrust gaat stoken.

Of misschien is dat juist wel de bedoeling...

De belChinezen zijn tegenwoordig zeer inventief in het manipuleren van mensen rondom een wedstrijd die er toe doet.
1 0
Mokum_32
Ajax houdt weer een zomeruitverkoop zo te zien
1 -6
RaynoFischer
Nergens op gebaseerd, alleen maar geruchten.
Het is irritant, maar anderzijds ook een goed teken ;)
1 0
Mokum_32
Gebaseerd op mijn eigen ervaringen, dat je er 1 verkoopt of hooguit 2 is nog enigszins te overzien. Maar als we komende zomer weer opnieuw moeten beginnen zijn we weer terug bij 0.
0 0
Jappindo
Kan ook gewoon een persoonlijk conflict zijn, het blijft toch speculeren. Kasper oogt i.i.g. verstandig en gaf vorige week zelf nog aan dat het belangrijk is dat ie veel speelminuten maakt, maar goed uiteindelijk is iedereen over te halen door grote clubs die het driedubbele van Ajax aanbieden. Het is zaak voor Marc om de poot stijf te houden.
4 0
insectenverdelg
lekker jaartje niet kunnen onderhandelen. Prima zo.
1 0
PuurGeluk
Bram het is: dan doen wij dat ipv dan doen wij doet.

Check de rest van de artikelen ook ff.
4 0
Babangida83
Dat wordt lastig onderhandelen over een nieuw contract zo, met Dolberg. Maar hij had gezegd sowieso nog een jaar te blijven, een paar maanden terug. Zou ook dom zijn om dat niet te doen.
0 0
strafschop
Dus Dolberg zoekt een zaakwaarnemer die de markt wel wil aftasten.
0 0
FWAjacied
Wordt nog een leuke zomer op deze manier. Allemaal in paniek moeten raken na het volgende gerucht. Succes hebben op een attractieve manier is nog niet zo slim.
0 0
Biss
En tot 2022 bij ons!! Hoop ik
0 0
JesperOlsen74
Lekker zo vlak voor de ontknoping van het seizoen. Onrust is nooit goed. Laat Dolberg lekker het seizoen afmaken zonder deze onzin.
0 0
Qwibuss98
Ik zou als ik Overmars was zonder dollen minimaal 40 miljoen vragen. Martial, R. Sanches, Stones zijn ook voor achterlijke bedragen weggegaan, dus waarom Kasper niet.
1 0
niquedegraaff
Als overmars verstandig is vraagt hij maar één ding: "Laat onze spelers met rust!"
0 0
FUBAR
Overmars kreeg 30 miljoen voor Milik wat denk je dat Dolberg gaat kosten?
1 0
Qwibuss98
Meer natuurlijk.
Maar we hebben natuurlijk zoveel kunnen krijgen voor Milik omdat Napoli 90 mln gekregen had voor Higuain.
1 0
Rood Gevaar
clubs als Porto die ver kwamen in de Europa League vroegen ook een godsvermogen ver boven de 30 miljoen voor hun beste aanvallers.
Wanneer wij echt in de finale komen moeten de bedragen die genoemd worden echt bieden vanaf ziin en niet de eerste die het bedrag neerlegd aan verpatsen.
prima dat ze bij Dolberg mogen bieden vanaf 30 zodat andere clubs elkaar kunnen overbieden of 30 + een shotload aan extra opties om het bedrag later alsnog op te laten lopen. maar Dolberg voor 30 en klaassen voor 25 is echt veel te laag in deze voetbalwereld wanneer je de finale haalt van een Europese beker (laat staan als we die ook winnen)
3 0
OntlastendeMiddenvelder
Helemaal mee eens.
0 0
Bram410
Apart verhaal, maar zal me niks verbazen als de media hier weer een grote rol in heeft en lulverhalen de wereld in brengt.

Ik vertrouw erop dat onze sterkhouders (Dolberg, Ziyech, Sanchez, Onana en Viergever) verstandig zijn en gewoon blijven. Er zal aan ze getrokken worden maar gewoon tegen elke club zeggen: Ze zijn niet te koop! Als we deze boys bij elkaar weten te houden gaan we volgend jaar alleen nog maar beter presteren. Klaassen heeft nu wel een leeftijd bereikt waar je kan overwegen om te vertrekken, zelfde geldt voor Veltman. Maar ik hoop dat Klaassen blijft, Veltman maakt me niet zoveel uit.
0 0
koeman1
waarom praat iederreen alle spelers weg we moeten gewoon zeggen dat de spelers moet blijfen zeker de sterkhouders
7 0
JesusZoonVanGod
We hebben op dit moment een knallend groot voordeel bij Ajax en dat heet "perspectief". Zeer talentvolle selectie (met spelers die zichtbaar beter worden) die op verschillende fronten mee doet om de prijzen. Dit kan voor veel spelers een reden zijn om nog wat langer te blijven plakken bij Ajax. Een goede basis leggen bij Ajax en presteren en daarna pas kiezen voor het geld. Geld is belangrijk voor veel voetballers, maar prijzen pakken evenzo.

Ik heb wel het idee dat we het grootste gedeelte van de selectie compleet kunnen houden en volgend jaar een héél seizoen kunnen knallen.
0 0
Babangida83
Maar bij deze ontwikkeling van de spelers, behoort ook een verbeterd contract voor sommigen, vind ik. Daar is Van Geel dan weer beter in dan Overmars, lijkt wel.
1 0
3sterren
Je zegt terecht ”lijkt wel”.
Zolang je niet dag in dag uit over de schouders kunt meekijken bij zowel Overmars, als bij Van Geel, is er niets zinnigs over te zeggen.
Maak je maar geen zorgen over onze TD.
We staan tweede in de vaderlandse competitie, met kans op een titel en we staan met één been in een Europese finale.
Dus het lijkt mij ; ) dat Overmars zijn zaakjes prima voor elkaar heeft...
1 0
Babangida83
Dat wil ik gaag zo behouden. Overmars beoordeel ik op de lange termijn, niet op het nu. Tot nu toe heeft hij het redelijk gedaan op de lange termijn. Maar er zijn nog wel een paar contracten die verlengt en opgewaardeerd dienen te worden. Dat is feitelijk nog niet gebeurd en eigenlijk is het nu al te laat. Gezien de huidige prestaties betaal je de hoofdprijs voor opwaardering.
0 0
3sterren
Volgens mij heeft Overmars vorig jaar Dolberg voor langere tijd vastgelegd, teneinde er voor te zorgen dat de talenten die reeds in het eerste hebben gespeeld voor een schijntje de poort uit lopen.
Je kunt opwaarderen wat je wilt, maar het Nederlandse klimaat is op velerlei gebied zeer ongunstig. Met als grootste obstakel het fiscale klimaat.
Als een speler zijn zinnen heeft gezet op een vertrek kun je hem met geen mogelijkheid tegenhouden.

Denk je nu werkelijk dat Overmars momenteel lui achterover hangt in zijn bureaustoel, wachtend op wat er wellicht gaat gebeuren?
Denk dan nog maar eens een keer...
0 0
niquedegraaff
Die kranten speculeren er dus weer lustig op los. De grote uitverkoop advertenties zijn alweer gedrukt hoor. Man man wat hebben wij in Nederland een kut media. Ze maken ons voetbal kapot.
2 0
jandoedel
Bij deze nuchtere jongen verwacht ik dat hij goed kan inschatten welke stappen het beste zijn voor zijn carrière. Blijft daarom nog wel minimaal 2 jaar bij Ajax.
0 0
ajax4ever01
Zolang die Raiola hem maar niet weet te strikken want dan weet je het wel..
2 0
NouridolbergNeres34
die dikke pizzabakker moet echt heel ver bij kasper uit de buurt blijven.
Kasper blijft gewoon is een slimme jongen hij heeft een basisplek ,goeie trainer , geweldig naar zijn zin.
2 0
Fredschuit1
Ajax laat deze jongen momenteel echt niet onder de 40 miljoen gaan en terecht. Laat hem nog maar minimaal 1 jaar hier voetballen. Maar als hij zich zo blijft doorontwikkellen is hij gewoon straks niet meer te houden.. Als hij nog niet op een radar staat van een topclub dan lopen ze echt te slapen.
0 0
JesusZoonVanGod
Juist. We weten allemaal wat Milik opgebracht heeft. Deze jongen is op alle fronten zelfs nog een slag beter.
3 0
Ajax412
30 Miljoen is minimaal de helft te weinig, zoals altijd.
2 0
chrisjuhhh
Rare headline weer , want ik zat al te denken toen ik dit las , dat tot 2018 Casper bij Ajax bleef , dus tot januari 2018 .

Hoe verdraai en maak je succes over andermans rug .
5 -3
Restored
Sinds wanneer zegt een zakenwaarnemer 'ons' als het over de club van de speler gaat? beetje overdreven..
0 -1
Jaridebeste
Je hebt helemaal gelijk. Zo las ik het ook.
0 0
BvdPloeg
Sjonge jonge, je kunt ook zeuren om het zeuren, haha. Er staat toch 'agent' voor, hoe duidelijk kun je het hebben...
3 -10
chrisjuhhh
hoe lees jij die kop dan bram ?

Ow wacht die heb je zelf geschreven dom van me .:)
6 -1
RusselWestbrook
Haha :')
0 0
BennJii020
... gezeik om niks... staat er gewoon prima
1 -2
chrisjuhhh
Dan had hij niet moeten reageren en is geen gezeik , is gewoon raar geschreven en dat viel mij op .
Of moet ik maar zwijgen dan ?
6 -1
BennJii020
oh nee, je mag zeker wat zeggen! vaak ben je een van de meest aanwezige hier... Ik las de titel en dacht niet dat Dolberg zou vertrekken ofzo..... Snap niet dat mensen zich zo druk maken om de titel, gaat om de inhoud van het artikel toch...
0 -1
Leprechaun
Tot 2018; dan is dezer zaakwaarnemer er alles aan gelegen om hem nú weg te brengen naar een andere club, om zo z'n commissie nog op te strijken. Hopelijk is Dolberg net zo verstandig als dat hij oogt.
1 0
RaynoFischer
Als het maar geen Raiola is vind ik het best ;)
Kasper is zelf wel zo verstandig om nog gewoon te blijven
2 0
chrisjuhhh
Ook spelers krijgen mee , wat sommige zogenaamde zaakwaarnemers doen en als je nog slimmer ben neem je voor elke onderhandeling een Internationaal Advocaat in de hand ipv een zaakwaarnemer , want die jongens zien ook wel dat het die gasten om het geld ga ipv de speler
3 0
driesterren***
Dat is echt te hopen! Deze man moet verbannen worden
2 0
Raikkonen94
Dolberg is een hele verstandige jongen, net als zoveel Denen. Die gaat echt nog niet vertrekken denk ik/hoop ik en dit is de spits waar we al die tijd zo naar hebben verlangt.
2 0
Geoffajax06
Je kan wel mooi 60 miljoen vangen voor hem maar probeer daar maar eens een vergelijkbare vervanger te vinden.
1 0
Babangida83
Daarom leiden we dus op. Want een vergelijkbare vervanger kost net zoveel.
0 0
ajax4ever01
80 miljoen
0 0
chrisjuhhh
Die zijn er volop als je dat geld heb ervoor .
0 0