Officiële wedstrijdsjaal Ajax-K'hagen verkrijgbaar

TomWinter, 08-03-2017 om 14:05, 5813 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Mooi man, laatste zestien.' Met die woorden sloot Peter Bosz breed glimlachend zijn interview af na de thuiswedstrijd tegen Legia Warschau. En inderdaad, na het succesvolle tweeluik met de Polen is Ajax tot de achtste finales van de Europa League toegetreden. Tegenstander daarin is het Deense FC Kopenhagen. Speciaal voor deze ontmoeting is er weer een officiële wedstrijdsjaal te verkrijgen in de Ajaxshop.

Misschien dat sommige Ajacieden na de loting met enige weemoed terug moesten denken aan de vorige ontmoeting met Kopenhagen. In de zomer van 2006 namen beide teams het namelijk tegen elkaar op in de voorronde van de Champions League. Na een 1-2 uitoverwinning leek het Ajax van toenmalig trainer Henk Ten Cate op rozen te zitten. In de eigen Arena ging het echter toch mis; mede door een zeer ongelukkig eigen doelpunt van Thomas Vermaelen won de huidige koploper van de Deense Superliga met 0-2. Nu na ruim 10 jaar krijgen de Amsterdammers dus toch de kans om dit Europese echec van toen recht te zetten.

Ook deze keer moet de Ajax-selectie eerst afreizen naar de Deense hoofdstad, alvorens zij op bezoek komen in Amsterdam. Ajax treedt op donderdag 9 maart eerst aan in het Parken-stadion, om een week later op 16 maart de return af te werken in eigen huis. Dit zal hoe dan ook gebeuren in een stijf uitverkochte Amsterdam Arena. Slechts vijf dagen nadat de kaartverkoop startte, waren alle tickets uitverkocht. Ben jij één van de gelukkige die een kaartje heeft weten te bemachtigen? Schaf dan nu de officiële wedstrijdsjaal aan en zorg voor een onvergetelijke sfeer die Ajax hopelijk naar de volgende ronde zal loodsen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mung
Respect voor alle verzamelaars maar heb de wedstrijdtsjaal nooit begrepen.
0 0
Jaimie108
Heb hem net binnen, opzich nog wel een leuk ding.. Ik wil gewoon alle europese wedstrijdsjaaltjes dus t maakt me niet uit als ze lelijk zijn :p
0 0
peterbeense
smaken verschillen maar mijn god wat lelijk is deze
0 0
Red Devil
Elke Ajacied wil het oude logo terug maar ze blijven wel artikelen kopen waar die smurf op staat.
Daar moet iedereen mee stoppen net zolang tot ze bij Ajax gaan beseffen dat het oude logo weer op de fan-artikelen moet staan.
0 0
Dwergje48
Ik vind dit logo wel prima eigenlijk. Ben dan ook opgegroeid met deze moet ik erbij zeggen.
0 0
FlyingDutchMan
Same here, vind het oude logo er ouderwets uitzien. Wel mooi overigens, maar jaren 95 met huidige logo opgevoed ;)
0 0
Red Devil
Sinds die smurf het logo is koop ik geen sjaals meer en dat zou iedereen moeten doen net zolang totdat het oude logo terug is.
0 0
ProfessorX
wat een smerige sjaal
0 0
Redrum
Ik hoop maar dat ze er genoeg hebben laten maken, want echt iedereen wil zo'n sjaal natuurlijk.
0 0
insectenverdelg
Zag weer hordes volwassen mannen met de Sjaal Ajax-legia rondlopen. Snap dat echt niet. Als Ajax nu de finale haalt en je gaat naar Stockholm, kan ik dat goed begrijpen. Maar de Sjaal Ajax-Legia.........
0 0
Labrador
ik speur de grond af naar kartonnen wedstrijdkaartjes ipv dat ik die stomme a4'tjes moet knippen. Van elke wedstrijd bewaar ik het kaartje.
0 0
AmsterdamFM
Gelukkig krijg je bij de uitwedstrijden altijd nog een echt kaartje! Ajax zou deze mogelijkheid moeten bieden. Ik denk dat veel supporters daar wel een euro extra voor betalen.
0 0
Murph
die waren vroeger veel mooier heb aantal nog.
kakkies uit enz.
0 0
DannTheDon020
Kan toch zijn dat je iedere wedstrijdsjaal spaart, toch alleen maar leuk voor die mannen
1 0