Van der Meijde brengt in februari nieuw boek over leven na voetbalcarrière uit

door Terrence Riepma 14

Bron Algemeen Dagblad

Van der Meijde brengt in februari nieuw boek over leven na voetbalcarrière uit

door Terrence Riepma 14

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Andy van der Meijde brengt begin dit jaar een nieuw boek uit over zijn leven na het voetbal, zo meldt het Algemeen Dagblad dinsdagmiddag. Half februari komt het boek Andy! Van profvoetballer tot mediaman uit.

Eddy van der Ley is de schrijver van het boek over de oud-speler van onder meer Ajax, Internationale en Everton FC. Van der Ley schreef eerder al de biografie van Bas Nijhuis en zal in Andy!, met de hulp van Van der Meijde, vooral ingaan op het leven ná het voetbal.

Van der Meijde kwam en komt na zijn voetbalcarrière, die de aanvaller in 2012 afsloot, veelvuldig voor in de media. Zo deed hij onder andere mee aan Dansen op het IJs en had hij met zijn vrouw Melisa een eigen realityserie. Tegenwoordig heeft Van der Meijde op zijn YouTube-kanaal de serie Bij Andy in de auto, waarin hij (oud-)profvoetballers en BN'ers interviewt in zijn auto.

'Andy!' optimistischer dan 'Geen Genade'

Andy! komt tien jaar uit na het eerste boek over Van der Meijde, genaamd Geen Genade. Dat boek creëerde ophef, gezien het zijn verhaal vol incidenten vertelde naast zijn voetbalcarrière. Andy! geeft juist een optimistischer beeld over Van der Meijde, zegt auteur Van der Ley: 'Dat alles maakt Andy! tot een heus feelgoodboek in ongewisse coronatijden. Vol humor en interactie en met nooit eerder vertelde anekdotes.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties