Ten Hag maakt slechte indruk met interview over Promes: 'Dit was de ouderwetse Ten Hag'

door Jesse ter Haar 10

Bron Ziggo Sport

Ten Hag maakt slechte indruk met interview over Promes: 'Dit was de ouderwetse Ten Hag'

door Jesse ter Haar 10

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag heeft een slechte indruk gemaakt op de analisten van Vandaag Inside. De oefenmeester sprak rond de wedstrijd Cambuur - Ajax over het nieuws rond Quincy Promes en weigerde daarbij op de feiten vooruit te lopen.

Aan tafel bij het tv-programma is men echter van mening dat de feiten inmiddels lang en breed op tafel liggen. René van der Gijp snijdt het onderwerp aan en komt scherp uit de hoek. 'Het interview van Ten Hag was wel heel slecht. Belachelijk!', reageert hij.

'Het slaat nergens op, zeker omdat het heel duidelijk is', vult Valentijn Driessen hem aan. 'Dit was de ouderwetste Erik ten Hag. Met Marc Overmars deed hij het wel heel netjes. Dat had hij waarschijnlijk voorbereid. Misschien was hij nu niet voorbereid op deze vraag, waar je wel voorbereid op had moeten worden.'

Johan Derksen ergerde zich eveneens aan de teksten van Ten Hag en hamert nog maar eens op een minder sterk punt van de trainer. 'Hij hield het ook nog vol. Een beetje drammerig. Zijn presentatie blijft zijn zwakste punt. Hij is geen mooi boegbeeld. Als bondscoach zou hij eigenlijk ongeschikt zijn.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.