TG: Directie wil vervanger voor Huntelaar halen

door Gino Haverkamp 259

TG: Directie wil vervanger voor Huntelaar halen

door Gino Haverkamp 259

Laatst geüpdatet

De directie van Ajax wil een spits van buitenaf halen om Klaas-Jan Huntelaar te vervangen, zo meldt De Telegraaf in de persoon van Ajax-watcher Mike Verweij. Binnen de club is echter niet iedereen het eens over de noodzaak een vervanger te kopen of te huren.

Volgens Verweij is het vooral de directie die Huntelaar graag wil vervangen voor een aanvaller van buitenaf. De raad van commissarissen staat echter niet per se te trappelen om de portemonnee te trekken voor een nieuwe spits. De noodzaak ervan wordt betwist, daar waar Huntelaar het doorgaans moest doen met een reserverol bij Ajax.

Als Huntelaar vertrekt, heeft trainer Erik ten Hag nog de nodige opties voor de spitspositie. Eerste keuze is nieuweling Sebastién Haller. Daarachter staan Lassina Traoré en Brian Brobbey, terwijl Dušan Tadić en Zakaria Labyad in het verleden ook in de punt van de aanval hebben gestaan. De toekomst van Brobbey in Amsterdam is ook onzeker, daar waar hij zijn handtekening nog niet heeft gezet onder een contract bij de club. Deze week zoeken beide partijen elkaar echter op om het daarover te hebben.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties