Overmars duidelijk: 'Ihattaren geen optie voor Ajax'

door Maurits Kappetijn 163

Overmars duidelijk: 'Ihattaren geen optie voor Ajax'

door Maurits Kappetijn 163

Laatst geüpdatet

Mohammed Ihattaren is geen optie voor Ajax, dat laat Marc Overmars weten. De technisch directeur van Ajax zag dat de PSV-speler veelal gelinkt werd aan de Amsterdamse club, maar volgens Overmars is er geen sprake van interesse. Wel is er de kans dat zowel David Neres als Nico Tagliafico nog vertrekken voor het einde van de transferwindow.

In gesprek met ESPN voorafgaand aan Ajax - Vitesse is Overmars duidelijk over de mogelijke interesse van Ajax in Ihattaren. 'In Nederland kijk je altijd rond, dat moet je altijd doen. Maar Ihattaren is voor ons op dit moment geen optie', waarmee de beleidsman een transfer lijkt uit te sluiten.

'Zowel Neres als Tagliafico vertrekken mogelijk'

Ook gaat Overmars in op de mogelijke uitgaande transfers van zowel Neres als Tagliafico. Voor beide voetballers geldt hetzelfde, zegt de technisch directeur. 'Er kan zomaar wat gebeuren, we hebben met allebei afspraken gemaakt en die komen we na. Neres zou kunnen vertrekken, de kans dat hij hier nog is over een week schat ik klein in', aldus Overmars, die niet ontkent dat de uitgaande transfers momenteel langzaam en traag lijken te verlopen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties