Taylor genoot van open training: 'Ik vind trainen met publiek leuker'

door Jesse ter Haar 20

Bron Ajax TV

Taylor genoot van open training: 'Ik vind trainen met publiek leuker'

door Jesse ter Haar 20

Bron Ajax TV

Laatst geüpdatet

Kenneth Taylor heeft genoten van de open training die Ajax woensdag heeft afgewerkt. In gesprek met Ajax TV uit hij zijn enthousiasme én wens om vaker voor het grote publiek te trainen.

'Het is altijd leuk. Het is anders en leuk om de reacties van de mensen te horen', zo vertelt de tweebenige middenvelder, die uitlegt de uitingen van het publiek bij vlagen duidelijk mee te krijgen tijdens een training. 'Als het even stil is, hoor je het wel. Ik vind het trainen met publiek leuker. De interactie met de mensen en hoe ze reageren is leuk.'

Vandaag de dag is Taylor een gewaardeerd onderdeel van Ajax 1, maar in zijn jeugd volgde hij zijn helden van de Amsterdamse club ook nauw. Zo bezocht Taylor vroeger regelmatig een open training van Ajax. 'Ik heb hier vaak gekeken. Daarna de handtekening vragen, dat is wel leuk.' Vandaag de dag is Taylor zelf een held van de Ajax-fans. Het voelt bijzonder voor hem. 'Dat is wel mooi. Als kleine jongen droom je daarvan', vertelt hij.

Het seizoen 2022/2023 is voor Taylor hoopvol begonnen. In de strijd met PSV om de Johan Cruijff Schaal stond hij in de basis, waarna hij pas vijf minuten voor tijd werd gewisseld. Verder was hij ook tijdens de eerste twee competitiewedstrijden van het seizoen onderdeel van de basiself van Ajax. Met de jongeling als controleur wisten de Amsterdammers van Fortuna Sittard en FC Groningen te winnen. Tegen beide ploegen vond hij bovendien het doel.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

De bookmaker verwacht dat Ajax ook tegen Sparta Rotterdam weer veel tot scoren gaat komen. Check hier de odds!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.