Tagliafico en Neres in de wachtkamer: 'Het is oorverdovend stil'

door BartVeenstra 102

Bron De Telegraaf

Tagliafico en Neres in de wachtkamer: 'Het is oorverdovend stil'

door BartVeenstra 102

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax wacht nog altijd op concrete interesse voor Nicolás Tagliafico en David Neres. Beide spelers mogen deze zomer bij een goed bod vertrekken, maar vooralsnog kloppen de clubs uit andere landen nog niet op de deur.

'Hoewel het in de opportunistische voetballerij morgen weer anders kan zijn, is het rondom Tagliafico en Neres op dit moment oorverdovend stil', schrijft De Telegraaf. Ook André Onana mag bij een goed bod vertrekken. De keeper is bijna persoonlijk akkoord met Olympique Lyon, al is er nog wel een groot verschil tussen vraag (10 miljoen euro plus) en aanbod (5 miljoen euro).

Ajax kreeg eerder ook een bod op Edson Álvarez. Het Franse Stade Rennes bood 18 miljoen euro op de Mexicaan, maar Ajax laat de controlerende middenvelder niet gaan. 'Maar de schatrijke Stade Rennes-eigenaar François-Henri Pinault, die is getrouwd met de Mexicaans-Amerikaanse actrice Salma Hayek, houdt Alvarez in het achterhoofd. En is het voor Ajax verantwoord nóg meer geld te weigeren als Rennes met een verhoogd bod terugkomt?', vraagt De Telegraaf zich af.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties