'Ziekenboeg Juventus loopt langzaam vol'

BVeenstra, 12-04-2019 om 14:20, 91666 views, Twitter |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De kans is groot dat Juventus aankomende dinsdag een flink aantal belangrijke spelers moet missen. Freelance journalist Willem Haak, die het Italiaanse voetbal op de voet volgt, laat weten dat liefst vier potentiële basisspelers geblesseerd zijn.

'De ziekenboeg van Juventus stroomt weer langzaam vol', schrijft Haak op Twitter. 'Na Emre Can, Giorgio Chiellini, Blaise Matuidi is nu ook Douglas Costa een twijfelgeval voor de return tegen Ajax', aldus Haak, die van het genoemde viertal alleen Can fit verwacht voor de return.

Chiellini zal de return tegen Ajax wellicht gaan missen. 'Dat betekent vermoedelijk weer een basisplek voor Daniel Rugani', schrijft Haak. Vanwege de vele blessuregevallen bij Juventus doet men het bij de Italiaanse club rustig aan dit weekend. Ondanks dat de kampioenswedstrijd op de agenda staat, gaat trainer Massimiliano Allegri veel spelers rust geven. 

Denk jij dat Ajax met 3-0 wint van Excelsior? Zet dan in en krijg 6,70 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
1 ding is zeker, Veltman moet niet centraal achterin staan tegen Juventus. Die liet tegen Juventus thuis zien een hele prima back te zijn, maar tegen Excelsior werd hij weer heel simpel in het centrum door de lucht afgetroefd door een hele hele matige speler van Excelsior. Lekker aan de buitenkant laten en vasthouden aan het op elkaar ingespeelde centrum: Mazraoui - Blind - De Ligt - Veltman.
0 0
Ajacied33
Als Costa niet meedoet scheelt dat gewoon een slok op een borrel. Gevaarlijkste man aan Juve zijde afgelopen woensdag. Maar ik reken me maar nog niet rijk
3 0
Redrum
Mee eens, die actie van hem waarbij de bal op de paal ging zegt genoeg. Gevaarlijker dan dat is Juventus niet geweest buiten die goal om.
1 0
afcamuc
op het middenveld hebben ze meer dan genoeg keuze, maar Chiellini en Costa zijn spelers wiens vervangers toch duidelijk minder zijn
1 0
Freddy Al
Da's mooi maar wil niet veel zeggen , ze hebben een kwalitatief goede en brede selectie.
Niets zelden laten spelers zich extra gelden als ze de kans krijgen en zeker Europees.
1 0
Aspers73
We hebben in die thuiswedstrijd echt enorm geluk gehad dat hij niet een penalty gaf en geel voor Nico (dus rood). Was er in mijn ogen zeker een.
0 -3
BrandjeXL
Dit krijg je dus als dingen vertraagd afspeelt. In slow motion diurde het een seconde dus in op ware snelheid nog halve seconde dus terecht dat er niet gefloten werd.
2 0
AlexIbarra
Elk wapen dat ze missen is mooi meegenomen.
Dan houden ze er nog genoeg over, lastig wordt het sowieso wel.

Lekker puzzelen voor Erik en Allegri.
0 0
RJB1979
Ik zie al een klein rookwolkje boven Rotterdam.
0 0
Jariiii
Het schijnt niet te mogen, maar ik zeg: hoe meer spelers van Juventus dinsdag niet kunnen meedoen, des te liever het me is.
10 0
Ruff Rhythim
Ja ik heb hetzelfde hoor. Heb niks met dat achterlijke gelul van "als Ajax toch wint dan waren die en die er niet bij...", om het op die manier te bagatelliseren zoals we dat graag doen in Nederland.

Boeiend !!!

Als je zou moeten kiezen uit de volgende twee situaties, waar kies je dan voor: winnen van Juventus met x aantal geblesseerde basisspelers of stranden in de kwartfinale met alle sterspelers van Juve fit in de basis?
5 0
Nosky
En nu even serieus, hoe meer er uitvallen, hoe blijer ik ben.
Als je kans daarmee ook maar met 1% wordt verhoogd, prima.

Als die 'criticasters' kunnen dan wel weer gaan ouwehoeren (al denk ik dat dat in dit stadium wel mee gaat vallen), maar geen enkele ploeg wint die CL op alleen maar kwaliteit. Geluk heb je altijd nodig. En als Juve straks inderdaad sterspelers moet missen, hebben we al een stukje van dat geluk aan onze zijde.
1 0
Nosky
Nou ga ik liever dapper onderuit tegen een fit Trencin, dan winnen van een verzwakt Juve!. Puh..
5 0
RJB1979
Precies. Ik zeg niet dat we de CL gaan winnen maar als er ooit een kansje is geweest afgelopen 23 jaar dan is het dit jaar wel. Prima als de oude dame in de kwartfinale een houten poot had de tweede wedstrijd.
6 0
Nieuwelichting
Nu nog haar stok af pakken om er zelf mee te slaan.
1 0
Gonzalez75
Inderdaad. Bij Bayern was hij ook snel en gevaarlijk. Die heeft snelheid en een goed schot.
0 0
Schöne82
Douglas Costa er niet bij zou héééél fijn zijn
7 0
gi0vanni
Zeker, net zo'n sneltrein als Coman. Daar zijn als ze gas geven zelfs 3 man niet tegen opgewassen. Je moet er niet aan denken dat zo'n speler heel de wedstrijd LV gaat spelen. Helaas C. Ronaldo wel weer aan het ballen.
0 0
RJB1979
Dat verzacht zeker de afwezigheid van Nico.
1 0
dimitri1903
klopt want ze hebben vervangers die een stuk minder zijn dan hem, cuadrado is gebleseerd......
0 0