Ödegaard aangeboden, Ajax geen interesse

BvdPloeg, 15-08-2016 om 13:30, 74502 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Ajax heeft deze zomer een aanbod om Martin Ödegaard te huren van Real Madrid afgewezen, zo vond Ajax Showtime uit na een gerucht van het Franse Quest France.

Het Noorse supertalent, dat onder contract staat bij Real Madrid, mag al dan niet tijdelijk op zoek naar een nieuwe werkgever. Een bron vertelde Quest France dat er binnen 48 uur duidelijkheid lijkt te komen over de nabije toekomst van de speler, die in 2015 van Strømsgodset naar Real verhuisde.

Naast Ajax waren en zijn ook West Ham United, Liverpool, HSV en Bayer Leverkusen mogelijke bestemmingen van de jongeling. Het Spaanse AS meldt zelfs al dat Stade Rennais de nieuwe club van Ödegaard wordt. De aanvallende middenvelder is in het verleden vaak genoeg in verband gebracht met Ajax. Frank de Boer sprak zelfs openlijk over het willen contracteren van de buitenspeler annex middenvelder, maar Ödegaard koos voor Real Madrid. Ondanks een debuut in de hoofdmacht, komt hij (vooralsnog) niet in de plannen van coach Zinedine Zidane voor. 

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daantje Makkes
Zegt genoeg over dat schijntalentje
0 0
bentoJRF
Off. Ajax waarschijnlijk belangstelling voor Sinan Gümüş van Galatasaray als buitenspeler. Dat zou ik wel toejuichen en van mij mogen dan gelijk proberen Bruma mee te nemen in een dubbel-deal van ongeveer 15 miljoen. Ajax zou dan een gruwelijke voorhoede hebben. Maar dit is wat ik graag zie.
0 0
MankeNelis
Een jochie van 16 jaar huren!! WTF zijn ze van het padje in het Madrileense? Koekoek, wie zou daarin in geïnteresseerd zijn en waarvoor??
2 0
Caparzo
Dat jochie heeft een essentiële fase in z'n opleiding vergooit voor geld (hij was niks meer dan een publiciteitsstunt voor Real), er wordt nu al met hem geleurd. Komt er een moment dat jonge spelers daar mee stoppen? Vroeg naar een topclub waar het alleen om geld gaat, is zeker 8 v/d 10 keer je carrière verprutsen (lees er niet het maximale uithalen).
2 0
Wimmel
Tja, bij Muric zijn vorige club zeggen ze hetzelfde.
0 -1
strafschop
Hij heeft vorig seizoen 38 wedstrijden gespeeld voor Real Madrdi Castilla, het opleidingsteam van RM in de 2e divisie. Een selectie die voornamelijk bestaat uit 18 tot 20 jarige Spanjaarden. Dat is net zoveel opleiding als hij zou hebben gekregen bij Jong Ajax.
0 -1
HeavenlyDivine
Ik kan me vergissen, maar speelt RM Castilla niet in de 3e/4e divisie
0 0
strafschop
De Segunda División B, dit komt na de Primera Division en de Segunda División. De Segunda División B bestaat uit 4 regionale groepen van 20 die allen hun eigen competitie spelen.

RM Castilla werd kampioen van Groep B, maar werd uitgeschakeld in de promotie wedstrijden.
0 0
HeavenlyDivine
3e dus
0 0
strafschop
Derde niveau, dat in NL ook de 2e divisie heet.
0 0
Sam Badi
3e divisie, waarin 80 clubs zitten (wel in regio's verdeeld natuurlijk)
0 0
Cabj
Klopt. Segunda B (3e)
0 0
Caparzo
Toch niet helemaal: Grote topclubs (Barca en Arsenal uitgezonderd misschien) hebben niet wezenlijk kaas gegeten van opleiden, hun levensader is namelijk geld, bij ons is dat opleiden. Ik ben er 100% van overtuigd dat hij (en soortgelijke gevallen) carrière technisch een enorme fout heeft gemaakt, er wordt nu niet voor niks nee tegen hem gezegd.. We gaan het meemaken.
0 0
strafschop
Juist, en op welke spelers kan RM het meeste geld verdienen? Er zitten meerdere spelers in de huidige selectie die recent ook in de opleiding hebben gezeten.

Natuurlijk wordt er nee gezegd. Die jongen zou bij een transfer destijds naar Amsterdam nu ook bij weer bij Jong Ajax beginnen.
0 0
4-3-3
Wanneer Ajax echt nee zou hebben gezegd, zou ik daar echt niets van begrijpen. In het verleden heeft Ajax hemel en aarde bewogen om hem binnen te hengelen. Het is niet alsof deze jongen nu opeens géén uitzonderlijk talent meer is, toch? En zeg nou eerlijk; in zijn schoenen zou IEDEREEN voor Real zijn gegaan, toch? Qua club en salaris de absolute wereldtop. De realiteit is helaas dat Ajax dat niet meer is. Nu moet Ajax het doen met de afdankertjes van de grotere clubs en jonge talenten, zoals bijvoorbeeld Ödegaard. Een blauwtje lopen is nooit leuk, maar potverdriedubbeltjes Overmars: Bite the bullet en haal hem naar Ajax.
0 -6
Ajacio1
Iedereen zou naar Real gaan zeg je, klopt ook, maar of het verstandig is ?
Heel veel jonkie's komen later in het verhaal niet meer voor en worden verhuurd.
Hoeveel jeugdige spelers uit Nederland die naar Engeland vertrokken zijn spelen nu bij onbetekende clubjes, en we horen er vaak ook niets meer van.
Ze hebben dan wel een zak geld, maar sportief gezien is hun leven voorbij.
1 0
JanTa
Ajax mag hem tegen betaling huren om hem dan verder op te leiden? Sorry, die jongen heeft gegokt en misgegokt door voor het geld te kiezen.
7 0
Caparzo
Dat Ajax nu nee zegt en ze nog met hem leuren zegt je niks?
1 0
4-3-3
Hangt er van af of Real hem wil verhuren of verkopen.
0 -1
Noxin
Kopen voor een paar miljoen? Meteen doen. Huren? Meh, laat dan maar zitten.
3 0
4-3-3
Tuurlijk, in principe alleen huren wanneer de talenten er nog net niet klaar voor zijn.
0 -1
JanTa
Hij kon naar Ajax maar koos voor Real en raakte daar in de vergetelheid en nu mag Ajax hem gaan huren om hem tegen betaling verder op te leiden? Ik zou zeggen, verpats hem maar aan een 1 of andere Chinese club. Blijkt maar weer eens dat Real in tegenstelling tot Ajax geen opleidingsclub is.
3 0
ajax0916
Wat vinden jullie van:
Veltman - Sanchez - Westermann - Dijks
Klaassen - Riedewald - Van de Beek
? - Traoré - Younes , rechtsbuiten ideeën?
1 -5
fc Barcelona_ke
Veltman sanchez riedewald dijks
Klaassen gudelj ziyech/bd beek
El ghazi/atsu traore younes

Tete de ligt westermann viergever
De jong bazoer vd beek/nouri
El ghazi/cerny dolberg cassierra
1 -2
ajax0916
Tegen Roda zag je dat Tete het spel enorm vertraagd omdat hij voetballend gewoon erg te kort komt in het spel van Bosz. Verdedigend is hij geweldig maar het liep elke keer vast bij hem en over rechts kwam nul gevaar. Hele wedstrijd geen 1 voorzet gegeven.. Iets wat dijks weer teveel doet
1 0
Savastano
Hoop dat ie eindigt bij een Noorse 3e klasser, arrogant kut ventje.
14 -3
kolotoure1235
als jij moest kiezen, ''savastano''. Met Ronaldo, bale, james, ramos en met andere supersterren trainen, en een droomsalaris verdienen (voor een puber van 15) of met onbekende Nederlanders trainen en in gelijkspelen tegen roda jc?
0 -1
Savastano
Savastano hoeft niet tussen haakjes, dat is gewoon mijn achternaam. En nee helaas geen familie van Mauro.

On: Het gaat mij erom dat deze galbak nog te beroerd was om naar Amsterdam te komen omdat hij zogenaamd geblesseerd was.
0 -1
AnitAjax
Beetje zielig om zo te reageren. Die jongen was 15, zoveel spelers kunnen uiteindelijk de stap naar de echte top niet zetten. Hij heeft een zekere beslissing genomen, is voor altijd financieel veilig en heeft nog alle kansen wat te maken van zn carriere. Dat jij hem dat niet gunt is wat anders, hij heeft op mij nooit een arrogante indruk gemaakt.
2 0
GvanderK
Kan het hem niet echt verwijten.... Als je 15 jaar bent en Real staat voor de deur met een geweldig project en salaris om van jou een wereldspeler te maken, dan is het toch niet zo gek dat hij en zijn vader ja zeiden? Het is wel erg kortaf om hem arrogant te noemen.

Ik had persoonlijk wel voor Ajax, Liverpool, Anderlecht of Barca gekozen.
2 0
afcas
als jij serieus gelooft met de historie van real madrid dat jij daar snel een basisplaats veroverd dan is het of heel arrogant of heel naief. hij is daar gewoon heen gegaan voor het geld aangezien hij bij elke andere club die hij kon kiezen meer speeltijd kon krijgen. dat vind ik dan wel redelijk arrogant en getuigen vor weinig liefde van de sport. men vergeet namelijk bijzonder vaak dat hij dat geld niet per se nodig heeft... het is niet zoals zo een afrikaan die voor 23 verschillende dorpen moet voetballen. zijn familiee daarentegen was/is gewoon rijj
2 0
AFCZlatan
Als jij zoveel geld kon verdienen, had jij 100% zeker dezelfde beslissing genomen. Bij Real verdient hij nu 8x (!!!) zoveel als dat hij hier destijds zou gaan verdienen.
3 0
M.Olsen
Grappig hoe bijna iedereen zichzelf tegenspreekt. Meer ervaring maar wel gudelj en klaassen verkopen zodat nouri vd beek en ziyech ruimte krijgen/komen.
3 0
Robeerke
Klasse. Meneer dacht het wel even te gaan maken bij Real. Ajax is geen plan B knul. Je moet supertrots en blij zijn om voor ons te mogen spelen. En anders donder je maar lekker op.
5 -1
f*ck010
Het is echt zo een heeerlijk gevoel als talenten voor die weg kiezen en later de deksel vol op de neus krijgen. Dit is precies die situatie die ik vorig jaar ook al voorspelde op as. Laat dit maar weer eens een wijze les zijn voor onze talenten.
8 -2
AnitAjax
Deksel op de neus? Die jongen is voor de rest van zn leven financieel veilig en heeft nog alle kans wat van zn carriere te maken. Hij is 17! Nouri is 19, die heeft ook zn debuut nog niet gemaakt. Kan je dan echt zeggen dat ie een deksel op zn neus heeft gehad??
1 -1
JanTa
Als deze uitspraak zou komen van een amateurvoetballer die een grote slag heeft geslagen OK maar deze jongen staat nog aan het begin van een nog lange voetbal carriere en zit nu al op een dood spoor.
1 0
daniajax1
Ik had precies hetzelfde gedaan als Odegaard. Die gozer verdiend een belachelijk godsvermogen bij Real. Tegen de 100.000 euro PER WEEK. Zo'n 5 miljoen per jaar met een 5-jarig contract. Dikke lul met een rustig traject als je als 15-jarige zo'n bizar contract kan tekenen.

Edit: Meeste nieuwssites zeggen 80.000 pond per week, maar lees nu ook andere berichten van 2,25 miljoen per jaar of iets in die trant. Maar goed, blijven bizarre bedragen voor zo'n jonge gast. Daarnaast kan je, mocht hij niet slagen bij Real, nog naar heel veel andere clubs toe. Ik snap het wel.
7 -1
f*ck010
Iedereen doet altijd net of het heel logisch is om voor het grote geld te kiezen. Je weet dan al dat je voor geld kiest en niet voor carrière. Als ik moet kiezen verdien ik liever 4keer minder (alsnog een godsvermogen) en krijg ik veel speeltijd. En als je na veel speeltijd het hebt waargemaakt kun je altijd nog groot geld verdienen en ook nog eens spelen voor een grote club. Je bent toch gvd voetballer om te voetballen!? Of denk ik nu heel raar?
1 0
boris
Goede keus, geen directe versterking en liever nouri maar aan het eerste laten ruiken dan voor r Madrid gaan opleiden. Meneer wou veel geld verdienen, maar hoe kan die jongen nou denken dat die echt aan de bak zou komen daar
1 0
Rdk1983
Prima talent. Maar huren niet doen. Als ie hier wil komen spelen, prima. Kon die n contract tekenen.
0 0
Woodenshoe
Net zo'n megatalent als Freddy Adu ooit was....
3 0
SigAjaxSig
In yo face!
0 0
Eduard
Odegaard voegt volgens mij niets toe. Mist ook ervaring nu hij de afgelopen jaren niet echt tot zijn recht is gekomen in Madrid(dat was echt niet de juiste keuze voor hem).

Maar als wij een creative middenvelder will dan zal er iemand moeten/willen vertrekken zou ik denken. Wie .....zou dat moeten zijn (en volgens mij kan je aan iedereen denken behalve aan Donny vd Beek. Die moet beschermd worden!!)
0 0
eros
Er zou voor iedere vertrekkende speler vervanging komen,....

vRhijn - ?
Fischer - ?
Milik - traore
vdHoorn - Sánchez
Boilesen - ?
Duarte - ?

Daarnaast zie ik serero ook nog wel vertrekken.
Maar ik denk ook niet dat Ajax al klaar is met kopen.
0 -1
Ellende
Waar is dat gezegd? Heb een bron?
0 0
eros
Overmars bij de tafel van ome Cees, AFCA op twitter, Mike Verweij en hier op AS is het ook al voorbij gekomen,.... google maar, je komt vast iets tegen.
0 -1
Ellende
Kom weinig concreets daarover tegen van Overmars
0 -1
A Kind of Magic
Top, hadden we ook niks aan gehad. Goeie zaak dat Ajax geen interesse heeft.

Dan kunnen we nu door naar de echte versterkingen, hopelijk :-)
0 0
JPC40
wahahahahhahahahah hij wou niet bij Ajax spelen, hij wilde bij Ronaldo spelen, maar daar staat Ronaldo niet op te wachten, hij loopt in de weg, en nu moet!! hij weg, wat een gênante vertoning.
Dat Ajax nu zegt,¨ joh zoek het maar uit,¨ dat is niks anders dan begrijpelijk.
5 0
ratje
Wat een rare reacties hieronder... overmars is gek dat hij odegard afwijst, want ze zouden hem moeten afwijzen.... begrijpt iemand het nog?
1 -1
waynelove
Hebben we echt niet nodig.
0 0
Damsco2008
Odegaard, we hebben Nouri!
1 0
@Maar7en
dacht dat het bedrag van Milk geïnvesteerd zou worden in de selectie (deels) waarom nu allemaal spelers huren dan?
0 -3
KlasseLasse
ik vind met alle respect zn grote topclub moet de selectie compleet hebben voor het seizoen start dit js helemaal klote elk seizoen kansloos kan nooit moeilijk zijn geld zat
1 0
Matts
Haal Ziyech nou maar gewoon.
1 0
BDW
Wat moet je met hem als je ook Nouri hebt?
3 0
Milan95
Geloof je het zelf
1 0
BvD27
Haha hou toch op. Odegaard.. Kun je zo Nouri in de basis zetten.
5 0
vak114
Rot op met die gozer.
We hebben jonge jongens genoeg
Als we wat nodig hebben zal dat een ervaren creatieve middenvelder zijn.
3 -4
ZeeuwseAjacied
waarom zou je dit posten, de tering zeg. Odegaard is zo goed als rond met Stade Rennes.
2 -1
dezengene
Geloof ik weinig van. Waarschijnlijk is het gewoon logisch om Ajax te noemen als het om jonge (top)talenten gaat, en staan we daarom in dat rijtje.
0 0
mvdk
Ik ga er vanuit dat het onzin is. Sowieso neem ik geen genoegen met alleen maar huurspelers. Je hebt net verdomme 32 miljoen binnen geharkt.
1 0
Redrum
Hij is al verhuurd aan Rennes, dus dit topic kan verwijderd worden.
5 0
Patrick78
Mooi!
0 0
deajaxcommissie
Pffff weer zo een flut gerucht
1 0
AJAXAFC1
AUB niet dat zou echt de grootste schande zijn deze zomer
0 0
Ajacied33
Dit kan niet waar zijn hoop ik. Lekker Ajax, huur nog een jongetje van 15
Man man
0 -3
Eric Ajax
Er staat toch dat Ajax geen interesse heeft??!! Dus geen mannetje van 15 huren!
0 0
JohanDerksen
Je hebt helemaal niks aan huren, gewoon voor Hakim Ziyech gaan.
0 -2
Rolleman
wanbeleid als dit klopt.
2 -1
Raoul14
Volgens Nu.nl al aan Rennes verhuurd.
1 0
Starring
Klopt, gaat naar Rennes.

Dit gerucht kan doorgespoeld worden.
0 0
Senior
Ik snap Ajax niet hoor.
Zoals die Odegaard en consorten zich in eerste instantie hebben gedragen en destijds zó aan het lijntje hebben gehouden..... Laat maar lekker gaan en focus je op het binnenhalen van Ziyech.
Dat is dan meteen weer een investering in de toekomst en in een goede transfer over enkele jaren.
Enne: NIET TE LANG WACHTEN AJAX !!
1 -2
Watkennytetediegast
Gek, gekker, gekst, wat komt erna? Overmars??
0 -1
Mokum_32
Ooh en nu wilt die wel komen ? blijf maar lekker daar jochie
0 -1
Daneman
We hebben mannen nodig, voor in het hart van het team. Jongetjes hebben we al te veel.
0 -1
nr.14
Ja nog meer mannen als Gudelj.
Echte strijders, van die beukers, altijd volle bak, daarbij ook nog een fabelachtige techniek en een super goede positionering.

En dan nog zijn sterkste punt, de persconferenties. Dat soort winnaars hebben wij nodig!
0 -1
BaaszoeRoermond
Huren, haha zet je jezelf echt voor lul. Haal Ziyech of zet Nouri er neer, die is beter dan deze odegaard.
0 0
FlyingDutchMan
Inderdaad. Die zijn beter.
0 0
godenzoon92
Kappen met deze shit Overmars!
0 0
Santiago
Blijf toch weg joh
0 0
Mikey Stormram
Nee bedankt, haal nou maar gewoon Ziyech
0 -2
willieovertoom
Niet nodig.
1 0