[Update] TG bevestigt: Klaassen voor 11 miljoen terug naar Ajax

BadembaBarrie, 04-10-2020 om 14:44, 23360 views, Fabrizio Romano, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax en Werder Bremen hebben een akkoord bereikt over de transfer van Davy Klaassen. De laatste details worden momenteel behandeld en de transfer zal binnen enkele uren afgerond zijn. Dit alles meldt Fabrizio Romano van Sky Sport Italia op Twitter. 

Welk bedrag de clubs overeen zijn gekomen is vooralsnog onduidelijk. Werder Bremen zou inzetten op een bedrag tussen de 13 en 15 miljoen euro. De terugkeer van Klaassen is nog wel afhankelijk van een persoonlijk akkoord tussen de club en speler, maar de middenvelder gaf zelf al aan dat hij daar geen problemen verwacht.  

Het nieuws volgt enkele uren nadat Klaassen zelf in een interview met Deich Stube had aangegeven graag terug te willen keren naar Ajax. De middenvelder speelde tussen 2004 en 2017 dertien jaar voor de Amsterdammers en zal daar naar verwachting snel een vervolg aan kunnen geven. 

Update - 15.40 uur (04 oktober 2020) - TG bevestigt: Klaassen voor 11 miljoen terug naar Ajax

De Telegraaf heeft in navolging van Fabrizio Romano melding gemaakt van de transfer van Davy Klaassen naar Ajax. Men spreekt over een transfersom van 11 miljoen euro, die middels bonussen kan oplopen tot maximaal 14. Klaassen zelf zou van Ajax al een salarisindicatie hebben gekregen. Het bedrag is naar verluidt lager dan wat de middenvelder momenteel verdient, maar hij komt er graag voor terug. Klaassen en Ajax zouden inzetten op een vierjarig contract. Volgens de NOS ondergaat hij maandag de medische keuring, waarna het contract ondertekend kan worden.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hollister
21 miljoen voor Klaassen en Klaiber ... fuck... daar had je toch ook gewoon Henrique voor gehad?
In een paar maanden vergooien we onze potentiele hegemonie tot een kansloos elftal dat straks nog blij mag zijn op plek 2 te eindigen.. PSV is achter de schermen met veel minder middelen een heel stuk slimmer en adequater bezig..... en.. wij.. wij staan erbij en kopen Klaiber...
Maar de RvC is weer heel blij... de centjes zijn weer binnen en we hebben weer meer Nederlanders in de selectie... wat hebben wij toch altijd een shitbeleid. is Overmars zijn bevoegdheid kwijt? Of heeft hij teveel moeten toezeggen aan Ten Hag om hem te behouden voor de club? Die man richt je nu ten gronde, maar niemand grijpt in.
0 0
Thaschja
Ten Hag gewoon verplichten , dat ie ajax showtime moet lezen.
0 0
Knalpot
Toch nog een beetje positief nieuws vandaag.
3 0
ajax1981
100%
0 0
ajaxwestland09
https://youtu.be/ArOPKfpmFK4

wat een kneus die ten hag wil geen positie wisselingen doorvoeren
1 0
ghouleseddik
Siem ging weg
Davy brak door
Davy ging weg
Siem kwam terug
Donny brak door
Siem ging weer weg
Donny ging weg
Davy kwam terug
0 0
ram
Nou... wachten op Siem. Feest.
0 0
ajaxxcied4life
Ik hoopte oprecht dat door de rustige voorbereiding Ajax op alles voorbereid zou zijn en vooral het labiel en apatisch aan wedstrijden beginnen wel eruit zou zijn maar nee hoor, we gaan vrolijk verder waar we zijn gebleven.
0 0
BRAMHOUTEN
Je zou maar donny heette en de bank warm houden bij united, terwijl je zoveel onkunde in je team ziet
1 0
Ajacied33
Hij gaat nu invallen. Lekker bij een 1-4 achterstand...
1 0
Ajaxfan16
Bremen meld het nu ook
0 0
ajaxwestland09
Wat ik eigenlijk niet begrijp is zoveel corners en er gebeurt werkelijk niets mee ook door de slechte voorzetten , wordt hier wel op getraind?? ook weinig afstandschoten gezien vandaag terwijl je weet dat padt daar moeite mee heeft.
0 0
GerardAjax26
Mwuah, heb Tadic wel een goede voorzet zien geven. Alleen wie moet ze erin koppen dan? Wellicht dat ik iemand over het hoofd zie maar volgens mij zijn de enige goede koppers in onze selectie: Nico, Martinez, Tadic en Huntelaar.. 2 van de 4 staan in de basis. Alvarez kan volgens mij ook nog wel aardig koppen en Schuurs weet ik eigenlijk niet. Labyad, Promes en Traore kunnen het in ieder geval niet goed en van Antony heb ik het nog niet gezien.
2 0
ajaxxcied4life
Viel mij op. Vrijwel geen gevaar vanuit corners. Erg amateuristisch.
0 0
mickey2602
Wedstrijd van WillemII,eerste corner die ze krijgen is gelijk een goal. Toen vroeg ik me ook af wat jij nu zegt.
Ajax die in 4 minuten 6 corners krijgt en er gebeurt niks...
0 0
louis60
Nu nog een goeie spits erbij en Traore verhuren. Hoe doet Traore het op de training. Mag hij alleen op een leeg doel schieten?
1 0
ajaxwestland09
Gaat niet gebeuren
0 0
fanforeffer
Ben bang dat TH, Anthony en Kudus eruit haalt en Labyad en Alvarez laat staan.
0 0
WillyBrokamp
Welkom terug Davy ! We hebben je hard nodig. Alvarez - Gravenberg > Bank
4 -1
BrandjeXL
Vandaag heb 80% balbezit en vrijwel geen enkele echte kans. Dit soort wedstrijden hebben te vaak dus kan iemand mij uitleggen waarom we dan Klaassen halen??
1 0
Knalpot
Omdat die geen 60 meter met een bal gaat lopen als je het spel snel naar voren moet verplaatsen Of omdat ie sneller denkt als de ruimtes beperkt zijn. En als laatste vooruit dan maar omdat hij wel gewoon zich te pletter werkt om een resultaat te halen itt het grote deel vandaag die dachten dat het toch wel goed zou komen en het talent uiteindelijk wel zou komen bovendrijven.
0 0
Hollister
Klaassen? No way.. dat wordt weer balletjes breed en terug..
0 0
JJT86
Mensen roepen hier maar wat over Klaassen: ervaring, echte prof, echte Ajacied, mouwen opstropen, balans bla bla bla maar lijken helemaal niet te kijken naar wat het elftal echt nodig heeft. En dat draver Klaassen dat totaal niet is.
0 0
WillyBrokamp
De vraag stellen is de vraag beantwoorden dus...
1 0
jutter
2x moedeloos is 1x hopeloos, machteloos, waardeloos etc.
0 0
jutter
Davy kan het nooit slechter doen dan het moedeloze, inspiratiloze, moedeloze elftal van vanmiddag. Heet hem welkom, al zullen velen hun bedenkingen hebben m.b.t. zijn komst. Maar hij is tenminste een ECHTE Ajax die weet wat er verlangt van de club in dit voetballand, bovendien is hij beter dan Ajax 1onwaardige spelers als Labyad, Klaiber, Traoré, Alvarez e.d. Het restant van de zogenaamde sterkhouders gaf die indruk totaal niet en was ook nog eens volledig uit vorm is en dan heb je niets meer te zeggen, puinruimen geblazen dus!. En dat zal niet meevallen met deze trainer die niet ziet wat vele anderen wél zien, en dat is de verkeerde spelers op de verkeerde positie posteren, en die spelers dan ook sowieso basisklant zouden mogen zijn. .Het is Ajax ten voeten uit op dit moment. Men heeft nagelaten goed te anticiperen op de transfermarkt, en moet nu toezien hoe een trainer zich in allerlei bochten wringt om de huidige desolate vorm te bagetelliseren. De buitenwereld was nogal positief wat de kansen op de titel van Ajax dit seizoen betreft, ik ben van meet af aan wat minder optimistisch geweest omdat ik de hele A selectie overziende niet overtuigd was of de kwaliteit voldoende was. Afgaande op vanmiddag kan je concluderen dat die conclusie vooralsnog juist was. Deze wedstrijd deed me overigens sterk denken aan de pot van Jong Ajax gisteren, ook veel balbezit maar nul kansen (nu amper 1) en erg weinig creativiteit, in het bijzonder op het middenveld en die abominabel slechte verdediging. Nu dus die totaal onmachtige bezetting van de centrumspits positie met Labyad en later Traoré, wat een armoe voor een club als Ajax!!. Was gisteren die Jong defensie dus abominabel slecht (wat overigens daar al jaren het geval is), vandaag was bij het A team de beste Ajax speler in de defensie te vinden, Jurrien Timber dus. Dat was eigenlijk het enige wat er positief uitsprong dit weekend bij Ajax, de rest moet eigenlijk een forse boete betalen voor de wanprestaties, zou de FD van Ajax wel kunnen gebruiken in deze barre Covid-19 tijden!
3 0
HenryVakH1972
Ok, die kan de boel wel aanjagen
2 -1
Ajax_33
Heb je lekker veel aan als je bijna altijd zelf de bal hebt.
1 -1
talent020
Is wel een kwaliteit van Davy, hij is ondanks zijn wat houterige stijl, wel een intelligente speler die goed weet wanneer hij druk kan zetten vanuit het middenveld en weet waar de ruimtes liggen, Gravenberch, Promes en Alvarez hebben dat niet.
1 0
BrandjeXL
Wat is er aan te jagen als je 70/80% balbezit hebt?
1 -1
Cruijffthebest
Mentaliteit bij anderen om keihard te knokken voor resultaat
1 0
Ajacied33
Voor de liefhebbers, United tegen Spurs. Na 6 minuten spelen al 1-2
1 -1
ajaxwestland09
onana
Maz - schuurs - blind - nico
martinez - Klaassen - kudus
anthony - tadic - promes

Zo moet TH beginnen tegen Heerenveen
5 -2
Cruijffthebest
Precies, dat zeg ik hier ook al een aantal dagen.
0 0
MarcelvTol1971
Waarom speelt Promes bij jou ?
0 0
D4nny
Omdat Promes vanaf links best kan maar op 10 echt niet.

Vanaf links mag hij het lekker uitvechten met Neres. Zolang Promes maar van het middenveld vertrekt.
0 0
ajaxwestland09
Promes of Neres lastige keuze
1 0
robinho12
Eens alleen zou ik Neres voor Promes neerzetten. Wie TH ook kiest, als spelers als een stel lamballen spelen maakt dit weinig uit. Je bent als trainer zo goed als het spel van je team vind ik grotendeels.

Een keer verliezen kan, noem het maar een off day en over 2 weken vol vertrouwen tegen Heerenveen!
0 0
fanforeffer
De instelling van voor de crisis wordt door gezet. Verlies Heracles ,Getafe ,AZ, Valencia.
0 0
Joseph
De visie van ten Hag is duidelijk anders en we weten inmiddels wel hoe lang hij vast kan houden aan verkeerde keuzes. Ik verwacht Alavrez gewoon weer tegen Heerenveen.
1 -1
Flipper33
Die zet gewoon Alvarez en Klaassen en Promes op het middenveld zo gek is TH wel en dan Kudus als linksback en Labyad gewoon spits zie het hem zo doen die eigenwijze drol
1 0
Afca85meer
Waar laat hij holmaatje Labyad dan?
1 0
ajaxwestland09
op de bank
1 0
Bjorn
Ik ben er tevreden mee. Verkocht voor 27, terug voor 11. Laat je nooit in de steek.
5 -3
Cello
Prima aankoop!. Is een ajax-speler, die het 'spelletje' kent en die ook nu met meer ervaring terugkeert dan toen ie vertrok. Zal nooit verzaken (neem ik aan) en zal niet alleen voorop gaan in de strijd, maar er ook voor zorgdragen dat anderen, binnen de lijnen, niet verzaken. Kortom.... een echte leider. Eentje..., die als zodanig ook beter uit de verf gaat komen dan de gemaakte leiders die Tadic en Blind zouden moeten zijn.
4 -1
Topteam
Een belangrijke speler voor 20 miljoen verkopen ervaring op laten doen en op 27 jarige leeftijd terughalen voor 12 miljoen. Goed gedaan.
2 -2
Flipper33
Alleen nu nog een trainer die het snapt anders hebben we ook niks aan Klaassen
0 0
Ajaxbrl
Onana , Maz - Schuurs - Blind - Taglia , Kudus - Klaassen(10) - Martinez , Antony - Tadic - Promes(of Neres)
8 0
D4nny
Tis zo makkelijk als je het ziet Erik....
0 0
Van Reenen
Gek dat wij het wel allemaal weten, maar dat TH het nog steeds niet snapt. Houdt natuurlijk vast aan zijn 2 billenmaten, Promes en Labyad.
1 0
BrandjeXL
Niks mis met Promes. Maar komt totaal niet uit de verf met Labyad voor zich. Zet Tadic in de spits en Promes legt er tussen de 15 en 20 in.
1 0
Flipper33
Denk je dat TH zich zo zou laten kennen zou pure gezichtsverlies zijn dan neemt niemand hem meer serieus doen ze toch al niet ! Maar dan nog erger die houd gewoon vast aan zijn opstelling al verliezen we met 0-7 van Liverpool. TH zal nooit erkennen dat die fout zit ! als de Directie niet ingrijpt dan vliegen we er op alle fronten uit.
1 0
Van Reenen
Gek dat wij het wel allemaal weten, maar dat TH hef nog steeds niet snapt. Houdt natuurlijk vast aan zijn 2 billenmaten, Promes en Labyad.
0 0
THE36CHAMBERSWU
Dit is natuurlijk de beste opstelling alleen ben ik bang dat ten hag niet met 2 links benige CM's wil spelen...
1 0
MisterAFCA
Jij snapt het. Nu die kale klootviool nog. Btw na vandaag mag Promes wel ff banken.
1 0
PJSM
Deze speler hebben we echt nodig. Top aankoop en zeer welkom. Wat ik vandaag heb gezien tegen Groningen was nog slechter dan slecht. Welkom Davy.
2 -1
Juichtoon
Zeg zou Texeira niks voor ons zijn? Rasvoetballer.
0 -2
ajaxxcied4life
Heb je zout over Juichtoon ,-)..... Die wond is bij mij nog vrij vers namelijk ,-)
0 0
ajaxxcied4life
Maar goed, ik ga straks Barca kijken. Toch mijn tweede cluppie uiteindelijk. Eerst komt Ajax en dan heeeel en heeeeeeellll lang niets en dan komt Barcelona een keer. Maar na zo een klote zondag op zich wel prima om je op te verheugen.
3 -2
AjaxDaniel
Apart dat hij hier minder gaat verdienen dan Bremen. Lijkt mij dat het topsalaris hoger bij Ajax ligt dan bij Bremen toch? Maar hij zal niet in de hoogste schaal zijn ingedeeld.
0 0
MankeNelis
Er wordt zoveel geluld in de media. Zal elkaar niet veel ontlopen denk ik.
0 0
PetrosQ
Een middenveld met Klaassen, Martinez en Kudus is toch best aardig. Zet daar Tadic voor en wissel op de flanken af met Antony, Neres, Promes en Lang. Probleem opgelost.
1 0
Turbo
Het materiaal is ook niet het probleem. De trainer is het probleem.

We hebben echt prima spelers.
4 0
Flipper33
TH steekt zijn hand toch niet in eigen boezem. Zolang de Directie dit allemaal tolereert gaat TH gewoon lekker verder met klote
1 0
MNJ7
Halve finale CL komt ook niet door Ten Hag , die lichting + ervaren spelers was de perfecte mix.
0 0
Flipper33
Precies 1 ding komt wel door TH o nee 2 dingen rare opstelling en slecht spel
0 0
gras
Nog minder voetbal in het team.

Nou, haal gelijk Gudelj dan maar terug. En VdHoorn, want in Schuurs ziet TH het ook niet zitten.
6 -2
Ajax_33
Precies, met Klaassen haal je het tegenovergestelde van een creatieve speler. Zal wel weer in de 16 staan ballen wachten, en vanaf de middenlijn hopeloos druk gaan zetten. We gaan weer lekker terug naar het voetbal van 2014, niet om aan te zien.
2 0
ajaxxcied4life
Schuurs heeft een inspeelpass en dribbelt weleens het middenveld in, Tja dat is niet goed voor de controle ,-). Eerlijk is eerlijk die Timber doet het niet heel slecht.
1 0
gras
Timber is het ook van harte gegund. Maar liever dat Schuurs in de basis blijft staan en mag leren van moeizame optredens, dan dat TH hem slachtoffert als hij het eens lastig heeft met een tegenstander.
0 0
AmSTERdamzuid
wat n bullshit
0 -2
Hobbemastraat
Tegen RB Salzburg in 2014 speelde we met een middenveld met Klaassen, Blind en Siem de Jong. Hierdoor werden we helemaal omvergeblazen. Nu spelen we met Promes, Alvarez en Gravenberch en staat ons hetzelfde te wachten. Naast dat we net als in 2014 geen creativiteit op het middenveld hebben, staat Alvarez (net als Blind in 2014) een linie te ver naar voren. Ook Promes staat net als Siem de Jong in 2014 op een positie waardoor hij onzichtbaar wordt. Speel tegen Liverpool zo en we gaan er met 0-6 af.
4 0
NaarCLbeker5
In de download heb ik per positie de mogelijkheden op een rijtje gezet:
https://we.tl/t-JwNJvABg9s
0 0
AjaxDaniel
Die link ziet er totaal niet dodgy uit gelukkig
0 0
MrPink
Is gewoon een short link. WeTransfer is een Nederlandse down- en uploaddienst waarmee grote bestanden tot twintig gigabyte verstuurd kunnen worden.
0 0
WantAmsterdam
Wat een kut daag zeg, eerst inspiratieloos spel en nu lijken wij helemaal terug naar tijdperk FDB te gaan.
5 -1
DeMeervanweleer
Wat heeft een 6 nodig bij Ajax, wat heeft een no 10 nodig bij Ajax?
Primo: een goede techniek en snelle balbehandeling, ook in de kleine ruimte.
Wat doet deze trainer, hij stelt 2 spelers op die voor die positie 100 % tekort komen, dat ziet zelfs een trainer van de amateurs. Nog los van het opstellen van een no 9 die dat in de verste verte niet is.

De komst van Klaassen kan de posities in het elftal hopelijk goed opschudden.

Onana
Mazra?Klaiber Timber/Schuurs Blind/Martinez Taglia/Martinez

Klaassen/Ekkelenkamp/Kudus Kudus /Martinez/Klaassen Gravenberch/Labyad/

Antony/Neres Tadic/Promes Neres/Promes


Niet heel ingewikkeld, spelers op logische posities, niet de voetbalprofessor uithangen.
5 0
PetrosQ
Onana
Mazraoui - Schuurs - Blind - Martinez
Klaassen - Kudus - Martinez
Antony - Tadic - Promes
0 0
Hobbemastraat
Wat is nou je opstelling dan? Niet heel ingewikkeld, maar je kiest geen spelers.
2 -1
DeMeervanweleer
Ik zet er de tweede optie bij, maar basis is:

Onana

Mazroui Schuurs Blind Tagliafico


Klaassen Kudus Gravenberch

Antony Tadic Neres
1 0
Hobbemastraat
Eens
0 0
Sterspeler
Ik heb 10x liever Timber dan Schuurs
1 0
fc Barcelona_ke
ik hoop niet dat hij de laatst aankoop van dit transfermarkt! extra aanvallend versterking kunnen we gebruiken! als Klaassen als aanvallende versterking is dan hoop ik een controlende versterking. het hoeft niet iemand die direct moet staan. toekomstige basisspeler ofzo. ik durf iemand noemen. Aster Vranckx!
0 -1
MichelBoerebach
Voor de zoveelste keer: er moet een Ajax-waardige spits komen!! Traore, Huntelaar en Labyad zijn niet eens goed genoeg voor Sparta of ADO!
2 0
Professor
Ondanks een hele rits aan spitsen heeft er niet eentje het niveau voor Ajax
1 0
Santiago
Reken er maar niet op. Dit is echt wel de laatste inkomende transfers.
1 0
Youri08
Misschien is dit ook gedaan met in het achterhoofd een ervaren Nederlandstalige speler in de selectie te hebben. Huntelaar is laatste jaar, Blind kan iedere week einde carrière zijn en ik kan me voorstellen dat er over Tadic ook de nodige twijfels zijn voor de langere termijn. De rest is buitenlander of wordt nog door zijn ouders bij de Arena afgezet.
0 0
Thaschja
13 miljoen, haal je het hele elftal van brazilie .
2 -1
ajax4ever01
Is dat een creatieve middenvelder? Gaan we weer terug naar betonblokmiddenveld?
8 0
JOHANisGOD
Berghuis kost slechts 8 a 9 miljoen.

Kun je er makkelijk bij hebben op de bank.
We moeten veel wedstrijden spelen.
0 0
Damian_AFCA
Goede speler, maar waar moet hij staan dan?
Op de flanken hebben we namelijk keuzes zat..
Wel een koopje indd, maar zie het niet gebeuren.
0 0
ajaxmachtig
Flanken? Uuh..... Wat?
0 -1
ck69
Spits, 10 en cvm positie staan open sinds vandaag. Plek zat voor Davy!
1 0
Chancellor
Ik wil berghuis wel tegen promes ruilen.
Is de enige in 010 die begrijpt dat er met voetbal ook daadwerkelijk gevoetbald moet worden.
0 0
pieke
Voor in de basis. Is veel beter dan Antony en Neres.
2 -8
Ajacied33
Mooie humor voor een Feyenoorder
0 0
Bertus2002
Wat een verschrikking, 14 mil voor een type speler die we in principe al in huis hebben. Ik vrees echt voor een middenveld met Alvarez, Klaassen en Promes op 10.
3 -4
Lane 8
We hebben helemaal geen type speler als klaassen in huis.. heel misschien een ekkelenkamp?
1 0
BrandjeXL
Misschien omdat we dergeljke types ook niet nodig hebben? Vandaag was weer een schrijnend voorbeeld van gebrek aan creativiteit. Wat zou Klaassen vandag toevoegen in jouw ogen?
0 0
Knalpot
Heb je wel opgelet vandaag de creativiteit (Tadc, Gravenbergh en Anthony) speelden geen fuck bijelkaar. Dynamiek, beweging, slimme spelers hebben we nodig niet spelers die eerst tig meters met een bal gaan lopen terwijl je die ook gewoon kan passen,
0 0
Sjaakvaak
Heel goed nieuws dit, kan hier heel blij van worden. Klaassen is gewoon een prima speler en een hele goede captain/aanjager. We hebben vandaag allemaal gezien dat Gravenberch nog te inconsistent is, en Promes op het middenveld niks te zoeken heeft.

En voor de mensen die klagen over de transfersom, we hebben hem voor 27 miljoen aan Everton verkocht. Dan vind ik 11 miljoen om hem terug te kopen een prima prijs.
3 -4
Web
Eens
1 -3
Bky
Met Klaassen lijkt mij dit de logische basis dit seizoen:

Onana; Mazraoui - Schuurs - Blind - Tagliafico; Martinez - Gravenberch - Kudus; Neres - Tadic - Antony

Wissels: Scherpen - Stekelenburg; Klaiber - Timber; Labyad - Klaassen - Taylor; Promes - Huntelaar - Lang - Traore

Tribune: Alvarez
5 -4
Chancellor
Helaas is een basisopstelling zoals wij die graag wensen te zien een utopie.
Het wordt gewoon dit.

Promes tadic Anthony
Kudus klaassen alvarez
Nico blind schuurs maz
0 0
Web
Timber en Klaassen basis
Gravenberch voorlopig in laten vallen
2 -2
Bky
Schuurs speelde de afgelopen 3 potten buitengewoon goed, heel raar om hem eruit te halen.
0 -1
Web
Vond je hem vorige week voor zijn blessure ook goed?
Maar dit mag ook van mij hoor
0 0
Sjaakvaak
Buitengewoon goed? Ik heb een degelijke Schuurs gezien, niets meer niets minder.
0 0
Sjaakvaak
Eens, in de grote wedstrijden Klaassen laten beginnen, Gravenberch mag tegen de kleintjes af en toe beginnen.

Timber en Schuurs zijn mij redelijk om het even. Timber laat een iets betere indruk achter en heeft gewoon zijn kans gepakt. Laten staan tot hij in een dipje komt.
0 0
JOHANisGOD
Timber in de CL ook?

Die jongen komt net kijken.
0 0
Sjaakvaak
Lastige, Timber in de CL starten is wel riskant. Maar Perr is ook nog een jonkie en oogde tegen Vitesse al redelijk onrustig.
0 0
Web
Ook niks mis met Schuurs, maar hij straalt zoveel uit. Typisch Ajax
1 0
JOHANisGOD
Sodemieter die Gravenberch er een keer uit.

Klaassen voor Gravenberch.
1 -1
Bky
Nee.
1 -5
oudzuid2
de redder des vaderlands
0 0
Thaschja
kampioensschap kun je schudden . met wat ik vanmiddag heb gezien, en liverpool en atalanta , zou ik afzeggen.
5 -3
dumperPattiruhu
Atalanta vandaag weer gezien. Die scoren makkelijk en met goed voetbal, veel beweging en een goede spits die Zapata.
Je moet niet raar opkijken dat het uitslagen worden allemaal in het nadeel van Ajax met 15 goals tegen.
1 -1
Ajacied33
Helemaal mee eens. We staan 1 puntje achter de nummer 1 en we hebben nog maar 30 wedstrijden te gaan. Kansloos zijn we. En wat je zegt, alle ploegen die weleens verliezen in hun competitie moeten Europees ook niet meer aantreden. Ben het met je eens, zeer scherp ben jij.....
5 0
Bky
Behalve dan dat punten nu vrij belangrijk zijn, gezien de kans aanwezig is dat dit seizoen nooit uitgespeeld gaat worden en de stand dan bepaald wordt op minimaal een half seizoen.
1 0
Ajacied33
Volgens mij krijgen we bij een gestaakt seizoen na 25 gespeelde potjes pas een nummer 1. Alles ervoor wordt als niet gespeeld beschouwd. Kan het mis hebben, maar dacht zoiets vernomen te hebben
0 0
Bky
Fase 2: Als WEL meer dan de helft van de wedstrijden is gespeeld, wordt er een ranglijst opgemaakt op basis waarvan de Europese tickets worden verdeeld. 'Er vindt alleen promotie en/of degradatie plaats door de teams die op het moment van voortijdig stoppen al onherroepelijk zijn gepromoveerd of gedegradeerd. Ook is alleen sprake van een kampioen als het desbetreffende team op dat moment al onherroepelijk kampioen is.'

Fase 3: Wanneer ALLE team ten minste 85 procent van de wedstrijden hebben gespeeld, bepaalt de ranglijst de kampioen, de clubs die promoveren en degraderen en de verdeling van de Europese ticket.
0 0
Web
Dat heb ik ook ergens gelezen
0 0
Bky
Ik had begrepen minimaal half seizoen. Zou nog eens even kijken.
0 0
LANS
En vooral Blijve Lagge
0 0
Ajax95Duivendrecht
11 miljoen ook nog... Geef dan Ekkelenkamp meer speeltijd. Is exact hetzelfde type middenvelder als Klaassen en heb je zelf al in huis.
9 -2
Bky
Ekkelenkamp ga je nu verhuren lijkt mij, 0 reden om hem er nog bij te houden. Je haalt letterlijk een zelfde soort type speler voor een miljoenenbedrag.
2 -1
Web
Ik denk dat Klaassen daar niet gaat spelen, en hoop ik ook
Klaassen op 6
Martinez en Kudus er voor
Gravenberch even niet alles, kan hij ook niet aan
0 0
Bky
Zolang Alvarez eruit gaat ben ik samen met jou blij.
1 0
AFCA1510
14 miljoen jongens. Laat het even tot je doordringen!
6 -2
Knalpot
Dale was zelfs nog wat meer, wat is het probleem?
0 0
de-Ajacied
Ja precies. Vertrok na een geweldig seizoen 3 jaar geleden voor 27,5 miljoen.
0 -1
JOHANisGOD
25 miljoen voor Dest, bankzitter.

Laat het even tot je doordringen.
0 -1
AFCA1510
Heeft techniek, beeld het je even in.
0 -1
Knalpot
Kan niet verdedigen beeld je het even in.
0 0
Bertus2002
En al dat geld is al verspild aan Klaassen en Klaiber.
0 0
JOHANisGOD
Pak een rekenmachine erbij.
1 0
Lewis Hamilton
Werder zit financieel aan de afgrond, die hadden werkelijk alles aangenomen, wat een belachelijk bedrag weer. Net zoals bij Klaiber.
3 -1
Henning
Klaassen is een echte ajacied met een beregoede instelling. Maar Klaassen zal door Ten Hag gehaald zijn als back-up voor Onana. Schijnt heel goed rendement te halen uit zijn doeltrappen.
4 0
Mark10
Is niet de beste speler(kwa technische begaafdheid)
Maar heeft een erg goed voetbalgogme, weet wanneer wat van hem gevraagd wordt.
Daarnaast net als van der Beek, de kwaliteit om te scoren en op juiste moment voor de goal te komen
2 0
Labrador
Kudus en Klaassen gaan sowieso spelen. Dat is toch dag en nacht verschil net wat er vandaag stond? Martinez daarbij of iemand anders?
0 0
Dubbelvla
iedereen ziet liever martinez, dus dan kiest ten Hag waarschijnlijk voor Alvarez.
0 0
ajaxxcied4life
Daar kun je de klok nu wel op gelijkzetten.
0 0
Lewis Hamilton
14 miljoen, sinterklaas is al vroeg in het land.
4 -1
Bky
14 miljoen voor Klaassen, het moet niet gekker worden.
6 -4
Web
11 miljoen
Hebben wij het nog eens over, heb ik eerder gezegd tegen je, kun je mij aan houden
1 -1
Bky
Als het betekent dat we Alvarez nooit meer op het middenveld (c.q. basis) gaan zien kan ik me er nog in vinden, maar ik ben bang dat Ten Hag doodleuk een middenveld met Klaassen en Alvarez opstelt. Dat wordt puur om te janken voetballend gezien, een absolute afgang in de CL en 0 ambitie om door te werken op het goede voetbal van 2018/2019.

En nee, er staat gewoon 14 miljoen, als club ga je geen onhaalbare afspraken maken voor een transfer en gezien Davy sowieso in de basis gaat starten gaan we dat uiteindelijk wel dokken.
0 -1
Web
14 miljoen zou zijn als wij prijzen pakken. Geen probleem mee toch?
0 0
Ajaxxxisdebeste
11 miljoen want volgens jou gaat hij die bonussen niet halen...
1 0
Toon meer reacties