Ziyech beloond met 'fenomenaal contract'

BartVeenstra, 01-09-2018 om 08:05, 99513 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax heeft zijn sterspeler Hakim Ziyech beloond met een enorme opwaardering van zijn tot 2021 doorlopende contract. Dat meldt De Telegraaf. De Marokkaans international hoort nu tot de best betaalde voetballers van Nederland.

Uiteraard past zijn nieuwe salaris bij zijn status in het elftal van Ajax. 'Als je me vraagt of ik destijds als jongetje in Dronten ooit heb rondgelopen met de gedachte dat ik op een dag de beste voetballer van de Eredivisie zou zijn, zeg ik heel hard "nee"', zegt Ziyech er zelf over.

De Telegraaf schrijft dat de opwaardering van het contract van Ziyech tot stand is gekomen na zware onderhandelingen tussen Ajax en het management van de speler. Nadat duidelijk werd dat Ziyech deze zomer geen transfer zou maken, heeft Ajax de belofte ingelost om het contract van de creatieve middenvelder op te waarderen. 'Daar is de afgelopen dagen fors over onderhandeld', schrijft de krant.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Beachbal
Hilarisch om te zien altijd dat mensen hier compleet denken te weten hoe dergelijke onderhandelingen plaats vinden en er dan een komisch tekst verhaaltje van maken. Zelf werk ik nu 12 jaar bij een grote en gerespecteerde bank binnen onze land grenzen, en ik onderhandel zelf 10 tallen malen met verschillende bedrijven in een maand over financiele zaken, samenwerkingen en de voor en na delen om opnieuw het vertrouwen in elkaar uit te spreken als wij geen gerespecteerde vervanger kunnen vinden, of als zij geen nieuwe inversteerde kunnen vinden. Ziyech is deze zomer niet verkocht, dit is wel zijn nadrukkelijke wens geweest, Ajax ziet er geen heil in hem deze winter te laten gaan, dit kan al hun succes in de war schoppen. De zaakwaarnemers hebben in eerste instantie echt een verzoek op tafel gelegd waar Ajax niet meer akkoord kon gaan, Ajax heeft geantwoord en hierna zal er een tussen bod gekomen zijn waar beiden partijen zonder morren nog een jaar met elkaar door kunnen gaan. Kijhard onderhandeld? Dat geloof ik zelf niet zo, daar is de situatie namelijk niet na met CL voetbal, titelfavoriet nummer 1, en grote kansen te overwinteren.
0 0
Babangida83
Ziyech had ook niet echt een onderhandelingspositie, aangezien het huidige contract gewoon nog tot 2021 doorliep. Dus ik vermoed inderdaad ook niet dat de onderhandelingen zo zwaar zijn geweest.

Op z'n hoogst dat Ziyech niet happig was op een extra contractjaar en dat Ajax daarvoor in de plaats geen vertrek in de winterstop heeft geeist. Waarna het over de hoogte van het salaris ging.
0 0
Dennis1964
Onderhandelen is altijd zwaar en helaas moet dat in deze tijd. Maar als 2 partijen het echt willen, komen ze er altijd uit.
Ik ben blij en vind het ook terecht dat hij even veel verdiend als Tadic en Blind.
Ajax top Ziyech top XXX
1 0
Joseph
Hoe zou die "forse onderhandeling" zijn gegaan, zoals de Telegraaf die nu schetst..

"Ziyech, we weten dat je het liever niet hebt, maar mogen we je salaris verhogen?"

"Nee, het blijft gewoon 2021, we willen je gewoon meer salaris geven"

De onderhandeling zal over meer gegaan zijn dan alleen salaris, maar goed, het blijft de krant van slapend Nederland.
2 0
Superjan
Simpel.

"Hakim, we willen je meer geld betalen, maar dan gaat de gelimiteerde afkoopsom die je hebt staan eruit. Levert jou straks ook meer op aangezien je een aandeel van de transfersom krijgt."

"Dat is een mooi aanbod, maar dan wil ik een hoger percentage van de transfersom."

"Daar kunnen we niet in meegaan, maar we zijn bereid je een speciale bonus te betalen als we kampioen worden."

Et cetera.

Gaat dus in eerste instantie om de gelimiteerde afkoopsom.
0 0
Michelinho
Tuurlijk, die salarisverhoging is natuurlijk niet vrijblijvend. Als in minstens tot volgende zomer blijven bv.
0 0
pinballmagic
Waarom is het contract niet met b.v. 2 jaar verlengd ?
Voor wat hoort wat vind ik
1 0
Sterretje73
It takes 2 to tango of moeten ze Hakim maar gewoon ff z’n arm omdraaien bij het onderhandelen ofzo ? Ben echt benieuwd hoe jouw uitleg in deze is...
0 0
Jornnn
Ajax zal minimaal de eis hebben gesteld dat hij niet midden in het seizoen zal vertrekken.
1 0
AFCA-B93
Ik heb het vermoeden dat er niet nog een zomer is waarop het perfecte plaatje niet langs komt. Dus of het nou een resterende 2 of 3 contractjaren zijn, de volle pond wordt sowieso wel betaald dan
1 0
Fieldman
Dit gaat een prachtig jaar worden, zeker Europees.

Competitie wordt een coin-flip met PSV.
2 -1
Jariiii
Mooi zo.
Goed bezig, Ajax.
0 0
Vak M
Heb nog nergens gelezen wat ziyech blind tadic dan krijgen. Iemand een idee?
1 0
gras
VI noemde 4mj per jaar voor Tadic.
0 -1
Jornnn
Nee. Van der Gijp riep dat. Maar die riep ook dat Southampton gedegradeerd was.
3 0
433metdepuntnaarlinks
Ik denk dat het opzich nog meevalt en dat Tadic en Blind een flinke bak tekengeld hebben gehad om de salaris huishouding niet extreem uit de klauwen te laten lopen. Maar ik denk ook dat Ziyech in zijn contract heeft staan dat hij een deel van de transfersom zal ontvangen als hij vertrekt. Ik verwacht geen absolute extreme bedragen, ik denk enkele miljoenen per jaar (wat alsnog veel is voor Nederlandse begrippen) en ofwel een paar bonussen, ofwel doorverkoop-percentage, ofwel een tekenbonus ofzo. Of een combinatie van eerder genoemden.
0 0
Red Devil
In de winterstop zullen er meer spelers een opwaardering willen hebben want die zaakwaarnemers gaan het vuurtje opstoken denk ik.
0 0
ProfessorX
Zo nu doorschakelen naar de Ligt ; de Jong ; vd Beek ; Onana ; Neres ; Tagliafico ; Eiting , want al deze jongens moet je ook behouden voor het seizoen 2019 / 2020 puur, omdat er zoveel meer in zit en dan kan je echt eens mee gaan doen in de CL .

Ook het komend EK is dan ideaal gezien je spel minuten .

Lasse Schone jeugd trainer maken en mentor in deze groep samen met Huntelaar als beloning .

Nieuw halen Suarez .
1 -2
ST
Jij snapt het!
0 0
Jorehn
Uiteraard, die hebben allemaal al minstens drie seizoenen laten zien Ajax bij de hand te kunnen nemen. Misschien kunnen we ook alvast wat spelers uit JA fors opwaarderen. Belangrijk immers om de boel bij elkaar te houden.

Het concept moet volgens mij zijn dat je dragende spelers extra beloond. Dat is nu gebeurd. Wat mij betreft mogen de jonkies nu laten zien dat ze dit seizoen zonder vormdip doorkomen en dan gaan we volgend jaar nog eens kijken.
1 -1
ST
Beetje realistisch zijn. Neres, Nico en Onana hebben duidelijk laten zien een volwaardige Ajax 1 speler te zijn. Dus dat zou niet raar zijn. Eiting snap ik.
0 0
Bocarra
Let op! Dit verhaal is door de Televaag gemaakt. Of het ook echt zo is en hoe het er dan precies uit ziet is nog vaag.
1 -3
The Kaiser
En nog een contract dat drie jaar doorloopt. Als hij het hele seizoen speelt zoals hij dit seizoen is begonnen.... en dat met een dik salaris gaat hij volgend jaar zomer voor de absolute hoofdprijs de deur uit. Dat wordt enorm cashen volgend jaar zomer. Er zullen misschien wel vier of vijf basisspelers voor hoofdprijzen de deur uit gaan. Ik denk dat er volgend jaar zomaar 200 tot 250 miljoen in het laatje kan stromen. Maar hoe vang je de kwaliteit die je laat gaan dan op?!
3 0
WantAmsterdam
Op tijd de spelers halen
0 0
Ron75
Ik gun het hem van harte, maar...........
*Is er een verlening bij besproken?
*Is er nu ook een hogere afkoopsom vast gelegd?
*Eerst wil hij graag weg, er komt vervolgens geen club en nu wil hij weer blijven met een hoger salaris. Wat als er straks in de winter wel een club komt?

Ik vind dat Ajax en Ziyech wel snel metduidelijkheid hierover naar buiten mogen komen.
3 0
433metdepuntnaarlinks
Reken er maar op dat Ziyech in de winter niet vertrekt. Dat zal zeker besproken zijn en ik denk dat we wel voorzichtig uit mogen gaan dat we na de winter nog zeker Europees spelen. Speel je CL dan blijft Ziyech zeker nog. Speel je Europa League dan denk ik dat je met dit team de prestatie van een paar jaar geleden kan proberen te evenaren.

Daarbij geeft Ziyech duidelijk aan: het totale plaatje moet kloppen. In de winter een overstap maken heeft toch niet de voorkeur, je kan geen voorbereiding meedoen dus aanpassen is er nauwelijks bij, je wordt 9 van de 10x gekocht als vervanger van een geblesseerde speler en je weet niet wat de plannen en transfers van zo'n club in de zomer zijn (misschien vertrekken er in de zomer een aantal mensen, sta je daar bij een leeggeroofd team).

Het lijkt me dat zowel Ajax als Ziyech het standpunt hetzelfde houden, de vertrekwens van Ziyech en de medewerking van Ajax zullen blijven maar dan wel in de zomer. Denk ook niet dat Ziyech die upgrade tekent en Ajax die upgrade aanbied als Ziyech per sé koste wat het kost wil vertrekken in de winter.

Als je de positie van Overmars en Ajax ziet de laatste weken en de teksten van Ziyech dan mag je er vanuit gaan dat een vertrek in de winter besproken is en bijna 100% uitgesloten is.
0 0
gras
Natuurlijk is een verlenging besproken, anders is er geen reden een opwaardering te geven. Dan geef je dat geld gewoon weg.
0 0
Restored
Volgens mij is het gewoon een opwaardering maar geen verlenging, pure goodwill van Ajax dus
0 0
gras
Ik zag het inderdaad net in dat andere item. Ook wel lekker van AS dat ze alles in twee zinnetjes knippen.

Maar er neem aan dat er wel dingen tegenover staan, anders zou er niet zijn onderhandeld. Dan is het een eenzijdige opwaardering. Dus misschien is er wel iets afgesproken over het soort club waar hij naartoe kan gaan, of het moment waarop of het bedrag waartegen.
0 0
Multi
Lijkt me dat er op zijn minst dan een verhoogde afkoopsom mee gemoed gaat.
0 0
Duif63
Goeie zaak. Hij heeft het dik verdiend
3 -1
gras
Top actie van Ajax en volledig terecht gezien de verhoudingen op en buiten het veld. Ziyech heeft volwassenheid getoond door zich over het niet doorgaan van een transfer te zetten, over het gefluit van vorig seizoen van een stek pummels, van dat duw-incident met die stoere jongens, van het wegnemen van zijn rugnummer en een matig, kleurloos WK.

Younes stortte vrijwel helemaal in na soortgelijke gebeurtenissen. Al miste hij wel de selectie en een WK bij een titelfavoriet. Dat komt harder aan.

Maar Ziyech heeft enorme veerkracht, gaat prima om met de jonkies in de selectie, geeft net als De Ligt het goede voorbeeld op het veld qua spel en inzet en is gewoon rete belangrijk. Wat een fucking boost voor de club en het team dat deze gozert blijft met een verbeterd contract.

Nou in de winter nog een kwaliteits spits aantrekken, desnoods via huur, en op alle fronten alles eruit slepen dit seizoen.
6 -3
Benijax
Ik vind hem niet alleen belangrijk vanwege jouw omschreven karaktertrekken, maar ook omdat ik hem een fenomenale voetballer vindt. Het enige wat ontbreekt aan deze Ziyech is zijn scorende vermogen. Als hij er meer in zou prikken behoort hij voor mij tot een van de beste Ajacieden ooit. Ik geef het toe. Ik ben een enorme fan van Hakim Ziyech.
4 -5
14Abdelhak14
Behoort dan tot de beste ajacieden ooit? Hoe oud ben je? Is 25 en speelt nu voor het eerst een serie wedstrijden echt goed. Kan zo 20 ex-ajacieden opnoemen waar Ziyech nooit bij in de buurt zal komen qua niveau.
4 -1
Jariiii
Ik heb al heel wat geniale voetballers bij Ajax zien spelen, geloof me, maar Benijax overschat Ziyech m.i. niet. Hij is echt heel, heel goed.
0 -1
Benijax
He. Ik zeg toch dat ik een fan ben. Voor jouw informatie ben ik van 1960 en zie ik Ajax vanaf mijn 8ste. Ik heb heel wat toppers voorbij zien komen en vind Ziyech echt in het rijtje horen van legendarische Ajacieden. Vorig jaar kwam ik alleen voor hem naar het stadion. Maar ik ben ook een enorme fan van hem en niet zo objectief, dat geef ik toe. Hihi.
1 -1
Caparzo
Goed beleid dit! Al hoop ik wel dat Ajax er een optie tot verlenging voor heeft teruggekregen. Je geeft er ook een zeer duidelijk signaal mee af, loyaliteit wordt stevig beloond. Wie weet blijft daardoor volgend jaar nog iemand een jaartje langer.
2 -1
Ajax68
Wanneer leert Ajax nou eens op een normale en menselijke manier met mensen om te gaan, en ze als dusdanig te behandelen ??? Waarom moet het zo verdomd lang duren eer dat ze iemand als deze man in eren houden, en hem op maat belonen ?
Ze moeten heel blij en trots zijn zo'n soort spelers in huis te hebben.
Dus wat er nu eindelijk opgewaardeerd is, is prima, maar ook maar heel normaal, en daar zitten ze vaak mee, het inzien en op tijd waarderen van mensen die bij hun spelen, dan wel komen spelen.
1 -4
Ferd
Wat lul je nou weer raar. Ajax doet dit heel netjes. Ziyech wilde en mocht weg, nu dat niet is gebeurd geeft Ajax hem een salarisverhoging. Heel netjes en menselijk.
0 0
NouridolbergNeres34
Lekker hoor dat we deze klasbak erbij houden, verdiend dat salaris ook. Beste speler van de Eredivisie.
9 -5
blava
Dat heeft natuurlijk ook een positieve invloed op zijn transfer waarde. Topclubs hebben lopen slapen door hem niet te kopen.

Hij is beter dan het hele middenveld van MU bijvoorbeeld. Fellaini of Ziyech?
6 -4
Jorehn
Fellaini en Ziyech zijn wel hele verschillende spelers. Ik zou 'm eerder dan vergelijken met Juan Mata. Dan zou ik persoonlijk Mata nog wel een klasse hoger inschatten.
0 0
KlaasJanDolberg
OFF: Weet iemand waar de passe-partouts verschijnen? Op Ajax ticketsite staan nu alleen de losse CL wedstrijden? Of worden ze zichtbaar pas om 10 uur?
1 0
Restored
worden pas zichtbaar om 10 uur
2 0
MickS
Heel goed nieuws om mee wakker te worden.
Ik geef direct toe dat ik van de zomer nog wilde dat hij zou vertrekken. Ik zei hier ook regelmatig dat wanneer hij constant zou spelen, hij allang in het buitenland had gezeten gezien zijn leeftijd, maar omdat hij dat niet was, hij nog (inmiddels) bij Ajax zat.

Maar dat zal ik nu niet meer zeggen. Waar hij vorig jaar nog heel inconsistent speelde, met vele wedstrijden waar hij briljante passes of acties afwisselde met regelmatig dom en onnodig balverlies, is hij dit seizoen super stabiel. In het briljant zijn, wel te verstaan!

Als hij dit niveau vast weet te houden en ook in de CL laat zien, en we krijgen het voor elkaar te overwinteren in de CL, gaat hij volgend seizoen voor een waanzinnig bedrag naar een hele mooie club. Dat kan niet anders!
4 0
Godenzoon24
Als hij dit niveau vast houdt nu transfer deadline is verstreken en zij n geld binnen heeft. Ik hoop t wel want speelt momenteel super!
1 0
Ajaxbrl
Wat zouden Blind , Tadic en Ziyech verdienen? 2 , 3 of 4 Miljoen?
0 0
Duif63
4 lijkt me erg veel. Ik denk 2 exclusief premies.
1 0
Ajaxbrl
Dat zou inderdaad best kunnen , Geen slecht salaris in ieder geval!
0 0
MickS
lol ik wou net zeggen: waar mag ik mijn handtekening zetten? :P
0 0
fanforeffer
En de Ligt en de Jong worden die ook op waarde betaald.
2 -5
Leviathan
De jong heeft nog maar weinig laten zien als je die nu al meer gaat betalen... Laat hem eerst maar eens een half seizoen goed spelen en onbetwiste basisspeler worden. Heeft nog lang niet het niveau van Ziyech en zoveel ervaring.
2 -2
NouriVandeBeek
Ook al verlengde Ziyech met een jaar. Een 2 of 3 jarig contract maakt echt niet uit om een speler te verkopen. Volgend jaar krijg je ook nog de hoofdprijs.
2 -1
Radie125
en waarom niet meteen verlengt met 1 a 2 jaar. Gemiste kans.
2 0
atalantanio
Ik lees het woord ‘’belofte’’ dus waarschijnlijk zijn er in een eerder stadium afspraken gemaakt over opwaardering indien hij toch zou blijven, niet over verlenging.
0 0
AJAXTHELEGEND
Ziyech speelt de sterren van de hemel ,opwaardering is dan ook meer dan verdiend .Er lijkt zelfs nog groei te zitten in zijn ontwikkeling . Het doet goed om weer een lachende Ziyech te zien ,die ook gewoon veel plezier heeft in het Ajax spel . Nu hij blijft , kan de jacht naar prijzen verder ingezet worden op nationaal niveau ,en internationaal .Genieten voor de liefhebbers . Zijn spel brengt kopzorgen voor de toekomstige tegenstanders .Héél mooi dat Ajax zijn contract heeft opengebroken ,en verbeterd .Als er nu nog een buitenlandse club gaat komen in de volgende transfer periode ,zal er een ABSOLUTE hoofdprijs voor nodig zijn om hem weg te kopen .Wat mij betreft gaat dat niet gebeuren want deze Ziyech is een speler waar een heel team omheen gebouwd wordt /is .Een steunpilaar die onmisbaar is .
Zonder hierbij te kort te doen aan de rest van het team .
Ajax gaat zich weer ouderwets tussen de topploegen in de Champions League plaatsen ,een grootse prestatie. Nu nog in de ere divisie thuiswedstrijden volledige steun betuigen ,net zoals in de Champions League wedstrijden .Deze sfeer komt het spel en de spelers ten goede , en tegelijkertijd iedereen die Ajax een warm hart toe draagt .
2 -1
Hagmag
Hakim gefeliciteerd, dik verdiend. En nu meer de interactie in de JC Arena met het publiek zoeken, dan ga je op handen gedragen worden.
3 -3
PuurGeluk
Eerst maar normaal juichen ipv dat gebaar.
6 -5
MickS
Beter dat gebaar dan ongemeend ons logo kussen, zoals een inmiddels ex-speler van ons.
6 0
PuurGeluk
Wat is er mis met normaal juichen ala Tadic en Huntelaar?
1 0
MickS
ook niets.
0 0
Ajaxbrl
Zo is het maar net..
1 0
BrandjeXL
zeikerd, laat die jongen lekker juichen zoals hij dat wil.
4 0
grannig mokum1
Maakt je niet druk D ieder spelers heeft zijn gebaar wanneer ze een goal maakt
1 0
PuurGeluk
Onzin...neppe gedrag mag wel iets van gezegd worden. Begrijp me niet verkeerd he. Niks tegen Ziyech namelijk. 0,0. Ben als Drontenaar juist trots.
0 -1
D4nny
Hier een mede drontenaar (wel, vroeger, nu iet meer) ik vindt dat gebaartje ook maar vreemd.

Weet iemand waarom hij zo juicht? Wat betekend dat gebaar?
0 0
Jorehn
Het is begonnen als geintje samen met een vriend van 'm (Jercely Cabral) staat ook al maanden zo op instagram. Op een of andere manier zoeken mensen er in een transferperiode alleen iets compleet anders achter
0 0
PuurGeluk
Ik inmiddels ook oud drontenaar hoor. Maar heb het idee dat ie wilde dat zn zaakwaarnemer gebeld werd. Toen die scoorde tegen kiev leek ie er een lozer gebaar bij te maken en dat ze niet meer hoefde te bellen.
0 0
koppendicht
Heeft er niks mee te maken, al talloze malen uitgelegd hier en op z'n instagram, en men blijft hier maar over zeiken. Had niks met transfers te maken.
0 0
kampioen0809
Ik ben er bang voor... Ik denk dat er een deel van de harde kern is die het nooit met Ziyech zal vinden. Mijn gevoel zegt dat hij bij de eerst volgende tegenslag "gewoon" weer het haasje is.
0 0
Talentelink
Toch minimaal afgesproken dat er alleen sprake kan zijn van een zomers vertrek en niet in de winterstop. Mag ik hopen....
1 0
marrene
We weten de inhoud natuurlijk niet. Als het zo is dat er geen verlenging is, geen afspraken over transfersom of toezegging te mogen vertrekken, dus als het alleen gaat om salarisverbetering, vind ik het een vreemd besluit van AJAX. Wat is het voordeel van de club dan?
1 0
@Maar7en
Een tot het bot gemotiveerde speler misschien?
1 0
Redrum
Hahaha dat filmpje van Ajax tv van Overmars, briljant! Ajax heeft al zijn toppers gehouden en speelt Champions League. Ze hebben woord gehouden en hun beleid eindelijk aangepast. Mooi man.
3 0
PuurGeluk
Link?
0 -1
Redrum
Staat op voetbalprimeur.nl
0 0
JordyAjacied
Aan zijn nieuwe horloge te zien was het een flinke opwaardering! Ongekend dat we hem hebben kunnen behouden, dat was wel het laatste wat ik had verwacht zeker na hoe vorig seizoen eindigde en hij echt klaar was met de fans.
5 0
31xAjax
Wat een onzin over forse onderhandelingen. De betalende partij wil meer betalen, dus wat valt er te onderhandelen....
0 -1
Bky
Meer onderhandelen dan t eerste bod van de betalende partij misschien?

Geen verlenging van het contract?
Verkoopclausule?
1 0
MickS
Dat inderdaad, en geen vertrek in de winter zal ook meegenomen zijn verwacht ik zomaar. Aangezien overwinteren (wellicht CL, maar toch zeker EL lijkt mij) en dan zo ver mogelijk komen natuurlijk zeer wenselijk is.
1 0
Gooseman
Natuurlijk niet verlengd! De afspraak was dat hij mocht vertrekken. In ruil voor meer salaris blijft hij nog een extra jaar waarna hij de mogelijkheid heeft om zich in de kijker te spelen in de CL.

Goeie deal. Een vervanger voor Hakim vinden in de afgelopen transferperiode die er meteen staat was onmogelijk. Hij gaat zijn geld nog wel opbrengen. Tot 2021 of 2022 maakt niets uit.
2 -4
The Kaiser
Ziyech wilde waarschijnlijk wel vertrekken, maar er kwam geen club die de prijs wilde betalen. Dan wordt toch gewoon het lopende contract gerespecteerd? Dat hij een dikke salarisverhoging krijgt, een salaris dat past bij zijn rol en statuur in de selectie, is een beloning voor zijn goede spel. Lijkt me dat ze echt wel afgesproken hebben dat hij niet eerder dan volgend jaar zomer weg mag voor minimaal een vastgestelde transfersom.
1 0
Maik
Ben benieuwd of Ajax op deze manier spelers langer aan zich kan binden. Zal ook wel te maken hebben met prestaties in de CL. Als je overwintert, maak je voor bijv Ziyech nóg meer clubs oninteressant. Al blijft een megatransfer altijd financieel aantrekkelijk, voor zowel speler als club. Bij transfersommen wordt trouwens toch ook altijd gekeken naar het salaris vd speler?
2 0
The Kaiser
Klopt! Contractduur, salaris, Internatiol ja of nee, basisspeler, positie, captain.
0 0
Dwergje48
Zolang Ajax niet in de financiële problemen gaat komen is het prima natuurlijk.
3 -3
Tijndw
Voor degene die instagram hebben ga ff naar hziyech zijn verhaal, of hij wil zijn horloge showen of hij is blij dat de transfermarkt gesloten is ;-)
0 0
Sanalologo
Waarom hard onderhandelen als enkel je salaris verhoogd wordt? Wat valt er te onderhandelen? Ziyech heeft toch niet zoveel te eisen?
5 -1
Joodhannus73
Precies! Overmars kan niet hard onderhandelen. Prima om salaris te verhogen, maar dan wel een of twee jaar erbij. Zeker als je zulke opzichtige belgebaren maakt. Anders aan contract houden. Dan kan je hem volgend seizoen ook beter verkopen. En daar heeft een zaakwaarnemer, gezien zijn percentage, ook meer aan. Snap dit niet goed. Als hij volgend seizoen niet verkocht wordt, loopt hij daarna voor een appel en een ei de deur uit. Zou kapitaalvernietiging zijn. Ik blijf erbij dat we zakelijk vernuft missen.
3 -3
Jorehn
Kunnen we een keer stoppen met dat gezeur over dat belgebaar.
1) dat doet ie al maanden samen met een vriend van 'm (Jercely Cabral)
2) kijk even op https://www.instagram.com/10nine_design/ en zie de halve selectie dit gebaar maken

Laat die kerel lekker juichen zoals ie wil en maak je druk over belangrijke dingen
1 0
FUBAR
Omdat de media natuurlijk de details niet weet. Dus wachten op officieel bericht van Ajax zelf.
0 0
Vlieske
Ik neem aan ook verlengd?
0 0
oudzuid2
geen verlenging dus? jaartje erbij zou voor een transfer volgende zomer ook voor Ajax niet verkeerd zijn
2 0
arigold
Nee, beetje vreemd inderdaad. Voor wat, hoort wat, toch?
1 0