TG: 'Ajax wilde Van Aanholt boven Tagliafico'

BvdPloeg, 29-12-2017 om 07:46, 55317 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Patrick van Aanholt stond eigenlijk bovenaan het lijstje van Ajax om de nieuwe linksback te worden in Amsterdam, zo meldt De Telegraaf. De Nederlander was echter niet haalbaar in de transferperiode in januari.

Ajax schakelde om die reden naar Nicolas Tagliafico, een oude bekende, zo blijkt. 'Tagliafico was afgelopen zomer al in beeld om naar Amsterdam te komen. Nadat de eerste keuze voor de transferwindow in januari, Crystal Palace-linksback Patrick van Aanholt, niet beschikbaar bleek, is Ajax opnieuw uitgekomen bij de 25-jarige back van Independiente', zo valt te lezen.

De Telegraaf stelt verder dat Ajax beter in de zomer zaken had kunnen doen, puur gekeken naar de transfervergoeding. 'Tagliafico is in de tussentijd een stuk duurder geworden door onder andere de interesse van Borussia Dortmund. Ajax heeft een bod van 4,5 miljoen euro uitgebracht. Voor de éénmalig Argentijns international ligt in Amsterdam een contract voor 4,5 jaar klaar.'

Profiteer tot en met 31 december van korting in onze webshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JBxxx
Boeiend, ik zit eerder te wachten op een handtekening want het duurt allemaal weer te lang, je hoort ineens niets meer. En dat is uit Zuid - Amerika geen goed teken!
1 0
Hugoboss92
Real Betis heeft zich ook gemengd. Dus grote kans dat hij naaar het zonnige Spanje wil.....
1 0
AlexIbarra
De Telegraaf noemt 4,5 mln voor een intercontinentale transfer van een aanvoerder 'duur'?

Wij vangen tegenwoordig vaak al 4-14 mln voor onze 2e keusjes dus dat lijkt me wel meevallen. Aanvulling op de LB positie is sowieso nodig dus ik kan niet wachten tot het officieel wordt.
7 0
DavidFerr
Wanneer ze op Ajax af willen geven vinden ze altijd wel een reden.

Toen Ajax 100 miljoen op de bank had kregen wij kritiek omdat wij weinig uitgaven. Nu dat wij geld uitgeven krijgen wij daar weer kritiek op.
0 0
ferdinandajax1
van aanholt een klasse beter
1 -3
Ajaxtrouw
Duurt weer veel te lang....
2 -2
Pheadrus
Dood zonde dat Sinkgrave zo langdurig er uit ligt.
4 -1
Godenzoon88
Voor die jongen natuurlijk wel. Het is alleen geen echte linksback. Het is middenvelder. Voor die positie moet die ook strijden.
3 -5
Ar
Sinkgraven is een prima linksback. Timing en weten waar wanneer te staan is een van de de belangrijkste kwaliteit vereisten voor een goede back. Dat is wat Van Bronckhorst (ook geen echte back) zo goed maakte. Dat is wat Dijks geen goede maakt.

Reiziger en Bogarde waren ook geen echte backs. Bogarde was een linksbuiten bij Sparta en Reiziger een middenvelder. Maar god wat waren dat twee echte killers van verdedigers. Misschien wel, puur gekeken naar hun verdedigende en mandekkende kwaliteiten, de beste twee verdedigers die we ooit bezaten.
3 -6
RusselWestbrook
Reiziger debuteerde als rechtsbuiten.
0 -2
Duif63
Jij hebt zeker nooit van Ruud Krol, Wim Suurbier, Barry Hulshof en Velibor Vasovic gehoord ?
2 0
RusselWestbrook
Die komen uit de tijd dat er nog gerookt werd in de pauze en je tegenstanders door de week postbode of slager waren. Niet te vergelijken, voetbal was toen een veredelde amateursport.
1 -5
afcas
op die positie red hij het niet. op linksback misschien wel.
0 -2
Keffie L
Man van glas
1 -3
Erik87
De telegraaf wil graag even stoken denk ik. Waarom wil je dit anders melden?
3 -1
3*stars*3
Verweij kwam gister al, als een kreng over.
Taglia was goedkoper en fikse percentage.
Opeens had Ajax ook voorkeur voor v Aanholt.
Apart want een speler van CP casht al een belachelijke salaris.
3 -1
Ozymandias
Sinds Endt weg is en Verweij zijn lek binnen Ajax kwijt is geraakt is Verweij een stuk negatiever over Ajax.
4 -1
Hugoboss92
15% doorverkooppercentage valt toch reuze mee?!
2 -5
3*stars*3
Drukte met mijn dikke duim ook op minnetje.

Ja 15 valt idd mee en begrijp niet waarom hij begint over fiks.
Als alles goed gaat, kan Ajax hem over 2/3 jaar verkopen en staat Bakker klaar.
1 -2
Niko1995
In de filmpjes die ik gezien heb zie Ik tagliafico aanvallend toch goed meedoen. Die angelino van NAC is idd ook een goede back.
5 -1
johnd
Wat ben ik blij dat dat niet door gegaan is
6 -2
MankeNelis
Hoe is dat nou gegaan? Deze transfer is afgelopen zomer waarschijnlijk door Bergkamp tegen gehouden. Dan komt Dijks ineens in beeld. Daarachter zit geen talent die daar kan spelen. Trainer is gedwongen door de blessure van Sink en 4gever om Wöber daar neer te zetten. Die ligt er ook uit. Nu Frenkie een linie achteruit.

Nu gaan we zien welke 'visie' deugd. Niets halen en het doen met wat er loopt of de Argenteinse verlosser halen. Hij moet echt iets toevoegen, maar als ik het zo lees is hij een simpele verdediger.
Dan zal idd 4gever wel vertrekken. Positief is dat er geanticipeerd wordt.
0 0
M8
"Maar als ik het zo lees is hij een simpele verdediger."
Als je met jou team de Zuid Amerikaanse versie van de UEFA Cup wint en je bent de aanvoerder van die ploeg, dan kun je echt wel wat. Hij heeft ervaring, kan net als Viergever op 2 posities uit te voeten dus dat is ook altijd handig om te hebben.
2 -1
Mokumnorth
we hebben echt wel een talent voor die linksback plek, Mitchel Bakker. Maar dat zal nog wel 2 jaar duren voor hij er staat.
3 0
Ajax68
Zonder Tagliatellie te kennen, zou ik hem als Argentijn met Karakter toch ook eerder hebben verkozen hebben, dan die van Aanholt, die gasten hebben Passie etc.
Van Aaanholt heb ik verschillende keren toch zien spelen, en heeft mij persoonlijk nooit kunnen bekoren.
Ajax denkt natuurlijk hierbij aan Nederlandse spelers, begrijpelijk, maar ik ben zoal verheugd met deze Karaktervolle Argentijn, en de rest moet zich nog maar uitwijzen, net zoals met ten Hag, Bende en Schuurs.
Succes Ajax en haal dat 34ste Kampioenschap binnen asjeblieft.
6 0
FlyingDutchMan
Van Aanholt vind ik echt zo'n mooi weer voetballer, ene wedstrijd geweldig en dan zakt hij er weer een aantal door het ijs. Echt een speler voor de subtop, wat dat betreft is CP zijn niveau. Alleen daar zit hij voornamelijk op de bank, maakt dit seizoen weinig indruk. Doe mij maar een ervaren Argentijnse aanvoerder die net zijn prijzenkast geeft aangevuld!
5 -1
jaribombari
4,5 miljoen voor een speler die dit jaar zijn debuut gemaakt heeft in het Argentijnse elftal. Dat is alsnog helemaal niks toch? Straks verkopen we Younes weer voor 23 miljoen.
2 0
Koenniiee
Lijkt (lees: lijkt!) mij een veel betere keuze. En toch wel een iets ander type.
2 -1
ProfessorX
Ach volgens de Telegraaf joh die willen ook weer mee doen .
0 0
AjaxPassion
Wie bedoel je nou?
5 -1
Duif63
Mij ook. Van van Aanholt ben ik nooit onder de indruk geweest. Afwachten wat deze jongen kan.
5 0
gi0vanni
Was in de ED vooral aanvallend een aardige back. Of hij dat nog kan en of hij kan verdedigen weet ik niet, volg hem niet.
3 -1