'Schöne kent ook financiële problemen met Genoa'

door Jesse ter Haar 9

'Schöne kent ook financiële problemen met Genoa'

door Jesse ter Haar 9

Laatst geüpdatet

De problemen voor Lasse Schöne bij Genoa stapelen zich op. Vanwege onenigheid tussen de trainersstaf en de technisch directeur van de club werd de Deen niet ingeschreven voor de Serie A en dus speelt hij dit kalenderjaar niet meer. Er komt echter nog een probleem bij, want hij heeft nog enkele maandsalarissen tegoed.

Revien Kanhai, onderdeel van Forza Sports Group en zaakwaarnemer van Schöne, was eerder al niet te spreken over de gang van zaken bij Genoa en daar komt dit nog eens bovenop. 'Over de hele gang van zaken hebben we deze week ons zegje gedaan, maar we laten het er niet bij zitten', zo laat Kanhai duidelijk weten in gesprek met Voetbal International.

'Er wordt op een schandalige manier met Lasse omgegaan en aangezien er al langere tijd afspraken worden geschonden komen we in actie. Er is inmiddels direct juridische actie ondernomen omdat dit tegen alle juridische waarborgen en vergelijkbare zaken vanuit FIFA en het CAS ingaat. Er is een sommatiebrief gestuurd waarin de club wordt gewezen op de schendingen van het contract.'

De agent baalt er in eerste instantie al flink van dat Schöne in 2020 niet meer in actie zal komen in een officieel duel. De club liet het pas te laat weten aan de international en diens management, waardoor het lastig werd om nog een nieuwe club te vinden. 'Hadden ze dit ruim ervoor gedaan dan was er nog tijd geweest om het contract te ontbinden of een andere club te zoeken', aldus Kanhai.

Denk jij dat Promes scoort en Nederland wint van Bosnië en Herzegovina? Zet in en krijg 3,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties