Naar verluidt: 'Barcelona bepaalt vraagprijs voor Dest'

door Gino Haverkamp 261

Bron AS

Naar verluidt: 'Barcelona bepaalt vraagprijs voor Dest'

door Gino Haverkamp 261

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax stoppen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 21 mei

'Barcelona bepaalt vraagprijs voor Dest'

Sergiño Dest mag vertrekken bij FC Barcelona, zo beweert Marça. De Catalanen hebben zelfs een concrete vraagprijs in het hoofd: 25 miljoen euro. De oud-Ajacied zou mogen vertrekken omdat hij niet altijd aan spelen toekomt in Barcelona. Sterker nog: dit seizoen heeft Dest slechts 21 competitieduels achter zijn naam staan. Als één van de mogelijke bestemmingen wordt Manchester United genoemd, zo meldde 90min enkele dagen geleden.

Dinsdag 17 mei

'Club Brugge en Royal Antwerp melden zich in strijd om Quinten Timber'

Quinten Timber kan rekenen op belangstelling uit de top van België, zo schrijft Le Soir maandagmiddag. De middenvelder van FC Utrecht zou in de belangstelling staan van PSV, terwijl zijn naam ook vaak in verband wordt gebracht met Ajax. Beide topclubs uit de Eredivisie kunnen dus op serieuze concurrentie rekenen, want onder andere de kampioen van België voegt zich bij het rijtje geïnteresseerde clubs.

'Royal Antwerp biedt Alderweireld megacontract aan'

Royal Antwerp FC zou Toby Alderweireld een megacontract hebben aangeboden. Dat laat journalist Peter Vandenbempt tussen de regels door weten in een column op de website van Sporza. Alderweireld was onlangs al te gast bij Royal Antwerp, waar hij samen met technisch directeur Marc Overmars op de tribune werd gespot. Toen werd gezegd dat het niet om contractbesprekingen ging, maar wellicht dat er nu toch meer aan de hand is.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties