Alderweireld sprak met Overmars op tribune Royal Antwerp: 'Bij Ajax ging het altijd heel mooi'

door Bart Veenstra 58

Bron Sporza

Alderweireld sprak met Overmars op tribune Royal Antwerp: 'Bij Ajax ging het altijd heel mooi'

door Bart Veenstra 58

Bron Sporza

Laatst geüpdatet

Toby Alderweireld heeft afgelopen zondag gesproken met voormalig Ajax-directeur Marc Overmars. De voormalig Ajax-verdediger werd op de tribune gespot bij Royal Antwerp FC en in België zorgde dat meteen voor geruchten aangaande een mogelijke transfer van Alderweireld naar de club uit Antwerpen.

Een transfer van Alderweireld, die in Qatar speelt voor Al Duhail, naar Royal Antwerp lijkt echter niet aanstaande. Het gesprek tussen Overmars en Alderweireld ging namelijk over Ajax. 'Hij is de directeur die me van Ajax naar Atlético Madrid liet gaan. Dat was eigenlijk een soort bedankje', geeft Alderweireld tegenover Sporza aan.

Alderweireld speelde tot 2013 bij Ajax en vertrok daarna voor zo'n zeven miljoen euro naar Atlético Madrid. 'Bij Ajax ging het altijd heel mooi, dat je eigenlijk nooit gratis vertrekt. We werden drie keer op rij kampioen. Dan gunt de club je ook je transfer en helpt je. Wij gunnen Ajax dan ook een transfersom. Zoiets vergeet je niet. En daarin was Overmars top. Jij hebt ons geholpen, nu gaan wij jou helpen.'

Gaat Alderweireld spelen voor Royal Antwerp?

In België hopen vooral de fans van Royal Antwerp op een nieuwe samenwerking tussen Alderweireld en Overmars. 'In het voetbal weet je het nooit', zegt Alderweireld, die een vervolg van zijn loopbaan in België dus niet meteen uitsluit. 'Ik ben gewoon fan van het Antwerpse voetbal, dat kan ik niet ontkennen. Iedereen weet dat ik een Antwerpenaar ben en de stad in mijn hart draag.'

De bookmaker verwacht dat Ajax woensdag tegen sc Heerenveen kampioen wordt. Bekijk hier de odds!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.