Bookmakers weten het zeker: Ajax wordt kampioen tegen sc Heerenveen (Ad)

door Bart Veenstra 51

Bron AS

Bookmakers weten het zeker: Ajax wordt kampioen tegen sc Heerenveen (Ad)

door Bart Veenstra 51

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax wordt aankomende woensdagavond landskampioen tegen sc Heerenveen. Dat verwachten in ieder geval de bookmakers richting de wedstrijd die gespeeld wordt in de Johan Cruijff ArenA. Een overwinning van Ajax is voldoende om landstitel nummer 36 binnen te slepen.

Als jij inzet op een zege van Ajax op sc Heerenveen ontvang je 'slechts' 1,15 keer inzet terug bij een Amsterdamse zege. Het toont duidelijk aan hoe de bookmakers erin staan in aanloop naar de kampioenswedstrijd: Ajax gaat winnen en wordt dus kampioen.

De laatste keer dat Ajax in eigen huis speelde tegen sc Heerenveen was in oktober 2020. Destijds won Ajax met 5-1 van de club uit Friesland. De drie daaropvolgende ontmoetingen, waarvan één bekerontmoeting, vonden allemaal plaats in het Abe Lenstra Stadion. Deze drie duels werden allen door Ajax gewonnen: 0-3, 1-2, 0-2.

In de kampioenswedstrijd tegen sc Heerenveen hoopt Ajax nog een keer te kunnen laten zien waar het tot toe instaat is. Verwacht jij dat het elftal van trainer Erik ten Hag meer dan drie doelpunten maakt? Zet in en ontvang 1,73 keer je inzet terug als de Amsterdammers minimaal vier treffers weten te maken.

Wie scoort voor Ajax het openingsdoelpunt tegen sc Heerenveen?

Mogelijk speelt Ajax tegen sc Heerenveen weer in het vertrouwde 4-3-3-systeem en dat zou betekenen dat Sébastien Haller weer de kans krijgt als centrumspits. De aanvaller staat al een tijdje 'droog', maar mogelijk vindt hij tegen sc Heerenveen weer eens het net. Een doelpunt van Haller levert je 1,56 keer je inzet op. Scoort hij de eerste treffer van de avond? Dan krijg je 4,00 keer je inzet terug!

Het kan natuurlijk ook zijn dat je denkt dat Davy Klaassen, die ook wel Mister 1-0 wordt genoemd, zorgt voor het openingsdoelpunt. Doet hij dat, dan ontvang je 5,75 keer je inzet terug! Wordt het toch Brian Brobbey met de openingstreffer? Zet dan daar op in en ontvang 4,30 keer je inzet terug bij een openingsgoal van de jonge spits!

Ben jij een nieuwe speler? Verdien tien keer je inzet bij meer dan 25 goals in de komende Eredivisie-speelronde!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties