Na anderhalf jaar weer uitsupporters: PSV met 1.600 fans naar Johan Cruijff ArenA

door Thijs Zwagerman 29

Bron PSV

Na anderhalf jaar weer uitsupporters: PSV met 1.600 fans naar Johan Cruijff ArenA

door Thijs Zwagerman 29

Bron PSV

Laatst geüpdatet

Bij de strijd om de Johan Cruijff Schaal zullen voor het eerst sinds anderhalf jaar weer uitsupporters aanwezig zijn bij een nationale voetbalwedstrijd. PSV mag op 7 of 8 augustus 1.600 supporters meenemen naar Amsterdam, zo meldt de Eindhovense club middels de officiële kanalen.

PSV moet met Ajax uit gaan maken wie beslag legt op de Johan Cruijff Schaal 2021. Afhankelijk van het Europese speelschema van PSV wordt bepaald of het duel op 7 of 8 augustus afgewerkt zal worden. Zeker is in ieder geval dat PSV zich in de Johan Cruijff ArenA gesteund zal weten door 1.600 meegereisde fans.

Hoeveel supporters Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal kan verwelkomen is vooralsnog onbekend. In het oefenduel met Leeds United, dat enkele dagen voor de Johan Cruijff Schaal wordt afgewerkt, mogen 25.000 Ajax-supporters zijn, dus de kans is aannemelijk dat er in de wedstrijd tegen PSV een vergelijkbaar aantal Ajax-fans toegang krijgt tot het stadion.

AS zit in de betá-fase met een Forum. We hebben ook een rubriek waar je tips achter kan laten of technische fouten kan melden. Klik op de link om feedback achter te laten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties