Ajax laat 25 duizend fans toe bij oefenduel met Leeds United

door Gino Haverkamp 72

Ajax laat 25 duizend fans toe bij oefenduel met Leeds United

door Gino Haverkamp 72

Laatst geüpdatet

Ajax verkoopt 25 duizend toegangskaarten voor het oefenduel met Leeds United op woensdag 4 augustus. Vanaf vrijdag 23 juli 10.00 uur (vandaag) start de kaartverkoop voor de wedstrijd. Dat maakt de club bekend op de eigen website.

Om 10.00 uur start de verkoop voor seizoenkaarthouders en voor de F-Side. Om 14.00 uur kunnen mindervalide seizoenkaarthouders ook een toegangsticket bemachtigen. Vanaf 26 juli kunnen ook anderen, zoals leden van de Supportersvereniging en Club Card-houders, een kaartje voor de wedstrijd tegen Leeds United bestellen. Zie daarvoor het onderstaande verkoopschema.

Toegangstest vereist

Voor het bezoeken van de wedstrijd volgt Ajax de coronamaatregelen van de Rijksoverheid. Dat houdt in dat supporters enkel aanwezig kunnen zijn als ze aantonen geen corona onder de leden te hebben. Dat komt neer op het tonen van een negatieve coronatest of een vaccinatiebewijs. Voor een negatieve testuitslag kunnen supporters zich op 3 en 4 augustus laten testen via testenvoortoegang.nl.

Ajax laat 25 duizend fans toe bij oefenduel met Leeds United

AS zit in de betá-fase met een Forum. We hebben ook een rubriek waar je tips achter kan laten of technische fouten kan melden. Klik op de link om feedback achter te laten

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties