'Inter wil contract van Onana-concurrent Handanovic verlengen'

door Bart Veenstra 44

Bron La Gazzetta dello Sport

'Inter wil contract van Onana-concurrent Handanovic verlengen'

door Bart Veenstra 44

Bron La Gazzetta dello Sport

Laatst geüpdatet

Internazionale wil het contract van Samir Handanovic - de huidig eerste keeper van de club - graag verlengen, zo meldt La Gazzetta dello Sport. Op dit moment heeft de goalie uit Slovenië een contract tot medio 2022, maar daar moet nog een seizoen aan vastgeplakt worden.

Het nieuws dat Internazionale nog een seizoen door wil met Handanovic betekent mogelijk slecht nieuws voor André Onana. De goalie werd onlangs medisch gekeurd door de Italiaanse topclub en het is dan ook wachten tot er een officiële mededeling wordt gedaan over de transfer.

Handanovic is sinds 2012 de eerste doelman van Internazionale en, mocht de Sloveen verlengen, is het geen vanzelfsprekendheid dat Onana volgend seizoen de eerste keeper is in Milaan.

Handanovic niet bang voor Onana

Eerder liet Handanovic al weten dat hij niet bang is voor de komst van Onana. 'Ik zit helemaal niet met zijn komst. Ik denk dat competitie alleen maar goed is. Wij kunnen elkaar beter maken. Ik ben dan ook niet bang, het is belangrijk om zelfvertrouwen te hebben', zei de keeper vorige week.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties