Emotionele Ibrahimovic: 'Ik krijg de kans en daar ben ik trots op'

door Jesse ter Haar 5

Bron SvFF

Emotionele Ibrahimovic: 'Ik krijg de kans en daar ben ik trots op'

door Jesse ter Haar 5

Bron SvFF

Laatst geüpdatet

Zlatan Ibrahimovic is zeer blij met zijn terugkeer bij het nationale team van Zweden, zo vertelt hij maandag op een persconferentie. Het brengt emoties naar boven bij de superster en in het openbaar is dat zeldzaam te noemen bij hem.

De oud-Ajacied krijgt de vraag wat Maximilian en Vincent, de zoons van de spits, van zijn terugkeer vinden. Vrijwel meteen schiet hij in zijn emoties, waarna hij vertelt dat Vincent moest huilen toen hij richting de nationale ploeg vertrok.

'Spelen voor je land is het allermooiste wat je kunt doen als voetballer. Toen ik Zweden de laatste jaren zag spelen, voelde ik dat ik ze kon helpen. Ik krijg nu weer de kans en ben daar trots op', vertelt hij.

'Het klinkt nu alsof ik al blij ben dat ik weer terug ben, maar zo is het niet', vervolgt hij niet veel later. Ibrahimovic is vastbesloten om iets neer te zetten met zijn land. 'Ik ben hier om iets neer te zetten en resultaten voor het hele land te boeken met de coach en mijn teamgenoten. Als dat niet lukt, betekent dit allemaal niets.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties