Verweij over clean sheets: 'Dat is heel knap'

door SJvanveen 5

Verweij over clean sheets: 'Dat is heel knap'

door SJvanveen 5

Laatst geüpdatet

Mike Verweij en Sergio Padt zijn lovend over Ajax-goalie André Onana. De jonge vervanger van de vertrokken Jasper Cillessen keept een goed seizoen en hield al vaak de nul.

'Dat is wel opvallend. Het is Onana's achttiende wedstrijd voor Ajax en hij heeft voor de dertiende keer de nul gehouden. Dat is heel knap', begint Verweij, journalist van De Telegraaf, bij Telegraaf TV. 'Hij had vandaag wel geluk, want hij stond niet goed bij de vrije trap van Van Nieff.'

Bij de vrije trap tikte Onana wel nog de bal op de paal en dat viel collega-keeper Sergio Padt ook op. 'Ik vind hem een heel goede indruk maken. Vandaag tikte hij de bal tegen de paal aan. Hij is ook meevoetballend goed, dat heeft hij vast bij FC Barcelona geleerd. Ik vind hem een goede keeper.'

Zelf is Onana ook blij met zijn dertiende clean sheet. Maar hij kijkt niet alleen maar naar zichzelf. 'Een clean sheet is voor iedereen. Het betekent dat je als team goed hebt verdedigd', geeft de Kameroener complimenten aan zijn teamgenoten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.