Utrecht is niet vergeten: 'Tijd voor wraak'

door BvdPloeg 6

Utrecht is niet vergeten: 'Tijd voor wraak'

door BvdPloeg 6

Laatst geüpdatet

Tjerk de Vries is de 1-0 nederlaag van dit seizoen op bezoek bij FC Utrecht nog niet vergeten. De columnist van Metro schrijft dat het door de middag vol dieptepunten tijd is voor wraak komende zondag.

'Twente en Utrecht zijn gewoon lastige tegenstanders. Maar als de supporters het kunnen opbrengen dezelfde sfeer te creëren als in 2011 tijdens de kampioenswedstrijd tegen Twente, dan wordt de ArenA een onneembare vesting. Te beginnen zondag. Het kan en mag niet zo zijn dat dat verdomde Utrecht hier punten komt stelen. We zijn nog lang niet vergeten hoe de Ajaxfans in Utrecht ronduit zijn genaaid. Die waren daar niet welkom, omdat Utrechtfans zich eerder hadden misdragen', schrijft De Vries.

De Ajax-fan vervolgt: 'De spelers van Ajax lieten de supporters toen keihard vallen. Een slappe instelling leidde tot een nederlaag. Dat was een dubbele mokerslag voor de supporters die zich in de steek gelaten voelden door de Ajacieden, nadat hen door het bestuur en burgemeester van Utrecht een kunstje was geflikt. Tijd voor wraak. Nu kunnen de spelers het goedmaken. Aan de steun van de fans zal het niet liggen. Utrecht moet eraan geloven. En natuurlijk ook Twente. Het is daarnaast te hopen dat er ook in Heerenveen en Doetinchem voldoende Ajacieden zijn te horen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.