Kraay jr. hekelt opmerking Van Gaal over Berghuis: 'Waarom moet hij dit zeggen?'

door Thijs Zwagerman 9

Bron ESPN

Kraay jr. hekelt opmerking Van Gaal over Berghuis: 'Waarom moet hij dit zeggen?'

door Thijs Zwagerman 9

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Hans Kraay jr. heeft geen begrip voor de opmerking die bondscoach Louis van Gaal deze week maakte over Steven Berghuis. Van Gaal beweerde dat de Ajacied God op zijn blote knieën moet bedanken voor zijn speeltijd in het Nederlands elftal, maar Kraay is het daar niet mee eens.

‘Waarom moet hij (Van Gaal, red.) dit zeggen? Hij stelt Steven Berghuis op als rechtsbuiten, die jongen doet het hartstikke goed en dan zegt hij ineens dat Berghuis God op zijn blote knieën moet bedanken’, stelt een felle Kraay bij Goedemorgen Oranje.

In de studio wordt gesteld dat Berghuis in de tijd waarop Van Gaal met zijn opmerking doelde in mindere vorm verkeerde. Desondanks vindt Kraay nog steeds dat Van Gaal niet op zulke wijze had moeten uithalen naar Berghuis. ‘Louis van Gaal is een slimme man en hij weet ook dat de overgang van Feyenoord naar Ajax heel veel teweeg heeft gebracht. Daar is Berghuis heel goed overheen gekomen, maar dan zit hij hier toch niet op te wachten?’, besluit Kraay.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.