Branie: Het was een euforische Ajax-week!

door Reinand Visscher 26

Bron Ajax Showtime

Branie: Het was een euforische Ajax-week!

door Reinand Visscher 26

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Een nieuwe week en dus ook weer een nieuwe editie van Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime. Deze week blikt presentator Menno Pot samen met speciale gast Robbert Schilder, Ajax-watcher Dick Sintenie van Het Parool en met Ajax Showtime-redacteur Reinand Visscher terug op een euforische Ajax-week.

Ajax heeft een zeer goede week achter de rug. In de Champions League werd met 1-5 gewonnen van Sporting Portugal, waarna SC Cambuur in de Eredivisie met 9-0 werd verslagen. Zodoende staat Ajax nu bovenaan in zowel de Champions League als de Eredivisie.

In Branie maakt Reinand zijn debuut. De redacteur van Ajax Showtime stond tegen Sporting Portugal in het uitvak en maakte de eerste Europese reis van de Ajax-supporters sinds de uitbraak van het coronavirus zo van dichtbij mee.

Speciale gast in deze aflevering van Branie is Robbert Schilder. Tegenwoordig speelt Schilder voor AFC, terwijl hij in het verleden uitkwam voor zowel Ajax als Cambuur. Reden genoeg voor Menno, Dick, Robbert en Reinand om te praten over de grote zeges van Ajax en onderwerpen als Sébastien Haller, Jurriën Timber, Antony, Steven Berghuis en David Neres.

De nieuwste aflevering van Branie is dit seizoen elke maandagmiddag vanaf 12.00 uur te beluisteren via Spotify, iTunes en onze website.

Reinand Visscher (Twitter: @Reinandvzr | e-mail: r.visscher@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties