Ajax speelt dit seizoen in een nieuw donkerblauw uittenue

door Bart Veenstra 475

Bron AS

Ajax speelt dit seizoen in een nieuw donkerblauw uittenue

door Bart Veenstra 475

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax speelt dit Eredivisieseizoen in een nieuw donkerblauw uittenue. De Amsterdamse club speelt het seizoen 2022/2023 in een donkerblauw uitshirt, met goud en rood als accentkleuren.

Het clublogo, de verschillende sponsorlogo's en de rugbedrukking op het shirt zijn goud. De kleur rood komt terug in de drie kampioenssterren op de borst en de Adidas-strepen op de schouders. Verder zijn er nog meer details die in het oog sprongen. Zo vallen de geweven kraag en mouwboorden op, waarbij door plaatsing van de aaneengesloten kruizen en gebruik van accentkleuren van het shirt een speels grafisch patroon ontstaat.

Waar het shirt overwegend donkerblauw is, is het broekje van het uittenue rood van kleur. De drie Adidas-strepen op het broekje zijn donkerblauw, terwijl de details op het broekje goud van kleur zijn. De sokken zijn zowel qua kleurstelling als het grafisch patroon in lijn met het shirt.

Nieuw uittenue per direct verkrijgbaar

Het nieuwe uittenue van Ajax is per direct verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshops in de Johan Cruijff Arena en in de Kalverstraat. Je kunt het nieuwe uittenue uiteraard ook online bestellen. Dit kan onder meer via de webshop van Ajax en wel via deze link!

Ajax speelt dit seizoen in een nieuw donkerblauw uittenue
Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.