Ajax presenteert nieuw thuistenue met gouden tinten

door Bart Veenstra 294

Bron Ajax.nl

Ajax presenteert nieuw thuistenue met gouden tinten

door Bart Veenstra 294

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax en Adidas hebben maandagochtend 'met trots' het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2022/23 gepresenteerd. Het meest kenmerkende detail in het tenue is de 'subtiele integratie' van de kleur goud. De kleur pronkte sinds de invoering van de twee en later drie gouden kampioenssteren al vaker op het shirt en staat tevens symbool als de kleur van de regerend landskampioen.

Het goud is onder meer verwerkt in de kraag en bies van het shirt. Daarnaast is ook de omlijning van hoofdsponsor Ziggo en Giganet goud. Daarnaast heeft het shirt een volledig gouden rugbedrukking.

Voor het komende seizoen heeft men gekozen voor een V-hals en 'rijke' details zoals een lichte krijtstreep in de witte stof en label met de drie Andreaskruizen. Deze drie Amsterdamse kruizen zijn in rood ook terug te vinden in het ontwerp van de kousen. Het tenue is overigens gemaakt van honderd procent gerecycled materiaal.

Het nieuwe tenue is in de volwassen maten direct te bestellen in de webshop van Ajax. Daarnaast is het tenue verkrijgbaar in de Official Fanshops van Ajax en via de website van Adidas. Vanwege de impact van het coronavirus op de productie en logistiek is de kindercollectie vanaf half juli beschikbaar.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.