Ajax presenteert ook trainingscollectie voor het nieuwe seizoen

door Bart Veenstra 25

Bron Ajax.nl

Ajax presenteert ook trainingscollectie voor het nieuwe seizoen

door Bart Veenstra 25

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax en Adidas hebben maandag ook de trainingscollectie voor het nieuwe seizoen (2022/23) gepresenteerd. De spelers zullen een bordeaux trainingspak met gouden tinten dragen, terwijl de leden van de technische staf een blauw trainingspak dragen.

De trainingspakken zullen tijdens de trainingen op De Toekomst en tijdens de warmin-up in de Johan Cruijff ArenA worden gedragen. De top is boredaux en heeft, net als het thuisshirt, gouden tinten. Daarnaast herbergt de top een opbergbare capuchon en is het waterafstotend. Verder is de training top gemaakt van honderd procent gerecycled polyester.

De training top is bovendien 'slim fit', wat wil zeggen dat de gestroomlijnde pasvorm ervoor zorgt dat dit product nauw rond je lichaam sluit. Het onderste deel van de mouw is voorzien van wat men Techfit technologie noemt.

De leden van de technische staf zullen te bewonderen zijn in een blauw met bordeaux trainingspak. De Ajax-supporter kan in de webshop van Ajax kiezen uit beide type trainingspakken. Daarnaast verkoopt de Amsterdamse club ook hoodies in de kleuren van het trainingspak.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties