Ajax begint met drie wijzigingen tegen Leeds United

door MelleGoekoop 36

Bron Ajax Life

Ajax begint met drie wijzigingen tegen Leeds United

door MelleGoekoop 36

Bron Ajax Life

Laatst geüpdatet

De opstelling van Ajax voor het oefenduel met Leeds United, tevens de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding, is bekend. Erik ten Hag heeft tegen Leeds United drie wissels doorgevoerd ten opzichte van de eerdere opstelling tegen RB Leipzig. Tegen Leeds vervangt Remko Pasveer Maarten Stekelenburg onder de lat. Daarnaast zijn er enige wijzigingen doorgevoerd in de verdediging.

Op rechtsachter begint Noussair Mazraoui. Het centrum bestaat uit Perr Schuurs en Lisandro Martínez. Jurriën Timber begint namelijk op de bank, waardoor Schuurs een basisplaats heeft tegen de Engelsen. Op linksachter is ook een wijziging, aangezien Nicolás Tagliafico ontbreekt vanwege een lichte blessure en wordt vervangen door Daley Blind.

Kenneth Taylor begint in de basis en wordt op het middenveld vergezeld door Ryan Gravenberch en Davy Klaassen. De voorhoede bestaat uit hetzelfde drietal wat tegen RB Leipzig aantrad. Maarten Stekelenburg en Devyne Rensch ontbreken naast Tagliafico in de selectie. De wedstrijd begint in de Johan Cruijff ArenA om 20:15.

Woensdagmiddag speelde Ajax al een duel met de Engelse ploeg. Van de ploeg die toen aantrad, mogen er een aantal spelers plaats nemen om de bank. Jay Gorter, Jurgen Ekkelenkamp, Victor Jensen en Ar'Jany Martha stonden toen in de basis.

Opstelling Ajax

Pasveer; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Blind; Taylor, Klaassen, Gravenberch; Berghuis, Haller en Tadic.

Wissels Ajax

Gorter, Raatsie, Timber, Neres, Danilo, Ekkelenkamp, Jensen, Magallán, Baas, Llansana, Martha, Regeer en Warmerdam.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties