Ziggo zet hoofdkanaal ESPN open voor abonnees, Ajax ook live te bekijken

door Terrence Riepma 82

Bron Algemeen Dagblad

Ziggo zet hoofdkanaal ESPN open voor abonnees, Ajax ook live te bekijken

door Terrence Riepma 82

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Ziggo zal klanten vanaf 12 januari voorzien met het hoofdkanaal van ESPN, zo meldt het Algemeen Dagblad. Voor klanten van de telecomprovider wordt het kanaal, ESPN 1 om precies te zijn, geheel gratis om te bekijken. Zodoende zullen onder meer de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie kosteloos te zien zijn.

ESPN, voorheen Eredivisie Live en Fox Sports, heeft zijn hoofdkanaal al sinds de start van het seizoen 2020-2021 opengezet bij KPN. Reden daarachter is het partnerschap van de telecomprovider met de Eredivisie. Ziggo krijgt nu ook de rechten voor het open kanaal van ESPN.

Ziggo had eerst enkel Ziggo Sport als open kanaal voor klanten, maar hier was en is uiteraard geen Eredivisie op te bekijken. Vanaf 12 januari komt daar met ESPN verandering in. Naast de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie zijn ook onder meer de NBA (basketbal), NFL (American Football) en NFL (ijshockey) te zien.

Ajax gratis te zien op ESPN

ESPN zal op het open kanaal op Ziggo ook de wedstrijden van de topclubs uit de Eredivisie uitzenden. Ajax zal om die reden dan ook gewoon te zien zijn, net als PSV en Feyenoord. ESPN heeft ook de uitzendrechten voor de KNVB Beker, Europa League en Conference League.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties