Vos is vastbesloten: 'Ik wil een vaste waarde worden in Ajax 1'

door Timo Suur 99

Bron Voetbalzone

Vos is vastbesloten: 'Ik wil een vaste waarde worden in Ajax 1'

door Timo Suur 99

Bron Voetbalzone

Laatst geüpdatet

Silvano Vos wil zich volgend seizoen verder ontwikkelen bij Ajax. Hij is blij dat hij onder trainer John Heitinga zijn debuut heeft mogen maken voor Ajax 1, maar hij wil een vaste kracht worden voor de hoofdmacht van de Amsterdammers. Er liggen kansen voor de jongeling, want Edson Álvarez wordt gelinkt aan een vertrek naar het buitenland.

'Ik wil volgend seizoen meer minuten maken in het eerste en dan kijken we wel hoe het loopt', zegt Vos in gesprek met Voetbalzone. De middenvelder heeft een duidelijk doel voor volgend seizoen. 'Ik wil een vaste waarde worden in Ajax 1, daar ga ik nu voor strijden.'

Vos heeft vertrouwen in een mooie toekomst bij Ajax. Spelers als Mohammed Kudus en Álvarez worden al langere tijd gelinkt aan een vertrek naar het buitenland en dit betekent dat er ruimte komt voor nieuwe spelers. 'Er zijn wel gewoon genoeg kansen, denk ik. Er gaan een paar spelers weg, dus ik moet gewoon mijn kansen pakken. Ik moet blijven werken op trainingen en dan zien we het vanzelf. Als ik minuten krijg moet ik het gewoon laten zien', vertelt de jongeling.

Vos kent zijn eigen kwaliteiten

'Ik ben sterk aan de bal, kan wegdraaien van een tegenstander, ben snel, kan een goede pass geven en heb scorend vermogen voor een verdedigende middenvelder', zegt Vos vervolgens over zijn eigen kwaliteiten. 'Dat moet ik nu verder ontwikkelen.' Hij is vastbesloten om zijn kans volgend seizoen te grijpen bij Ajax zodra deze kans zich voordoet. Er lijken genoeg kansen te komen voor de middenvelder aangezien er met het hoogstwaarschijnlijke vertrek van Álvarez een plek vrijkomt op zijn positie.

Verwacht jij dat Ajax opnieuw met 2-0 wint van FC Utrecht?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.